• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hamilelik ve adet belirtileri neden bu kadar birbirine benziyor ve bu günler neden geçmiyorrrrrrrrr:ssz::ssz::ssz:

ben telefonuma bir uygulama yükledim ordan takip ediyorum canım benim ki 17 temmuzdu

benimde telefonumda uygulama var 17 temmuzdu benimde.fakat eşimle 15 temmuzda birlikte olduk o gün şehirdışına çıktı yarın gelecek.. telefonda 15 temmuzda riskli günlerde gözüküyordu.hani bu sperm 72 saat yaşıyor diyorlar ya inşallah tutar canım yaaaaaaaaa :( :( merak merak merakkk

benimde telefonumda uygulama var 17 temmuzdu benimde.fakat eşimle 15 temmuzda birlikte olduk o gün şehirdışına çıktı yarın gelecek.. telefonda 15 temmuzda riskli günlerde gözüküyordu.hani bu sperm 72 saat yaşıyor diyorlar ya inşallah tutar canım yaaaaaaaaa :( :( merak merak merakkk

valla inşallah tutar canım ya biz 17 temmuzda birlikte olduk evet öyle okudum 72 saat yaşıyormuş :) evlenirken bile bu kadar heyecan stres yaşamadım inan ki :)

valla inşallah tutar canım ya biz 17 temmuzda birlikte olduk evet öyle okudum 72 saat yaşıyormuş :) evlenirken bile bu kadar heyecan stres yaşamadım inan ki :)

ooff offf şu beklemek işi çok sinir bozucu keşke hemen bir belirti olsa :1: yada ertesi güne öğrensek tuttumu tutmadı mı :1::1::1::1::1:

dimi o adet gününe 3 kala öğreniliyormuş sanırım

çok karışık ama canım ya . adet gününe 7-8 gün kala idrar testinde pozitif çıkıp kan testine gidip kesinleştirenide okudum forumda.hemde sayısı bayağı fazla. ama adet günü geçmiş olsada idararda çıkmayıp kanda çıkanda var.geç döllenme erken döllenme diyorlar bunun için. tabi benim daha 14 gün var :)

kızlar selam sizlere biey sormak istyrm benım adetım son 3 aydır düzensiz olmayaa başladı adet tarihlrrm son 3 ay söyle 24 . 27 7 bu tarhlrde oldu ve şuan adet bitimimin 13. gunu dun yumurtalma testi yaptım silikti 2.çizgi ve elimde kalan 4 tane test var bunları sızce hangı tarıhlerden kulnsam çunku pahalı bışey sureklı alamıyorum...:30::30::30:

çok karışık ama canım ya . adet gününe 7-8 gün kala idrar testinde pozitif çıkıp kan testine gidip kesinleştirenide okudum forumda.hemde sayısı bayağı fazla. ama adet günü geçmiş olsada idararda çıkmayıp kanda çıkanda var.geç döllenme erken döllenme diyorlar bunun için. tabi benim daha 14 gün var :)

benimde 13 gün var ama bizim birleşmemiz çok yeni o yüzden bu yumurtlama döllenme ne kadar sürüyor onuda bilmiyorum ki

Back
X