Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebiş iyi annesinin karnını çatlatmaya başladı bile...toparlayıcı kancalı badi giyeyim dedim çatlaklar altta olunca ağırlık yüklenmesin diye ama rahatsız oldu herhalde hemen batmaya başladı karnımaşimdi çıkardım normal atlet giydim
toparlatmıcak kendini rahatı sevicek herhalde
kınadığın başına gelir diye korktun sanırım inşallah ummadığın anda çıkar gelir bebişin...biz bir ay korunduk sonra hemen bıraktık korunmayı çok şükür stres yapmama fırsat vermeden rahatken hemen geldi bebeğimstres yapmayın ilk denemeymiş gibi
![]()
hadı bakalım yaa ınsallah bu ay ıkımızde gulerı hayırlısıyla , ben kızıma da temmuzda kalmıstım
kızz napıyon oğlan annesi adayı
p.tesi gelsin de belli olsun ya bende senin gibi merak içindeyim![]()
buarada dün sabah rüyamda caydin.i gördüm ben :44: hayırdır inşallahaynen şu pankartlı gibi pankart sallıyodu kalabalığın içinden bana doğru bakıyodu pankartta da caydin yazıyodu yanında biri daha vardı ama onu hatırlamıyorum.çok ilginç :26:
inşallah tutunmadandır yumurtlamaysada inşallah tutar![]()
günaydın canımm
olsun sen planlarını yap nasılsa gelecek o bebiş Allah'ın izniyle![]()
![]()
Badem yagi ve kakao yagini karistirip masaj yap canim onunda hosuna gidecek catlaklarinda olmayacak . Aa bide sadece karnina degil gobisine goguslerine ve bacaklarina malesef heryer kilo aliyor cok zayif hamile kaldiysan daha vahim cok catlak oluyor ve cilt tipinde kuru ise asla yaglanmayi ihmal etme ( doguadan dogurmus kadar biliyorum![]()
bide dogursam nolur
)
ya oğlan annesi deyip durmayın ya doktor kız derse iyi bak p.p. olması lazım dicem diye korkuyorumayrıca o caydinin yanındaki kesin benmişimdir
elimizde tencere tava yok muydu
inşallah tutmuştur ama dediğim gibi ne olur ne olmaz değerlendir...ben son güne kadar çalışmıştım...değer 313 çıkmıştı yani tutalı 1 hafta civarı bişey falan olmuş ama sonraki çalışmalardan rahatsız olup kaçmadı gitmedi bi yere şükür
ne çekti be bizden
![]()
Gunaydin tatlim sabah sabah agzindan bal damliyohadi insallah gelir saglikli konar ve bu defa saglam tutunur sipam insallah
![]()
sen gelip kız desen bile biz inanmicaz heralde herkes erkek modunda artık yandın sen yandın
heee buarada tencereleri evde unutmuştunuz heralde
inşallah canım benim Allah gönlüne göre versin
ya oğlan annesi deyip durmayın ya doktor kız derse iyi bak p.p. olması lazım dicem diye korkuyorumayrıca o caydinin yanındaki kesin benmişimdir
inşallah tutmuştur ama dediğim gibi ne olur ne olmaz değerlendir...ben son güne kadar çalışmıştım...değer 313 çıkmıştı yani tutalı 1 hafta civarı bişey falan olmuş ama sonraki çalışmalardan rahatsız olup kaçmadı gitmedi bi yere şükür
ne çekti be bizden
![]()
Hoş geldin canım benim de bir senem doldu 8aydır deniyoruz bu ay tuttu inşallah :) bu topik uğurlu geldi bana ilk batım da hamile kaldım :) darısı başına :)
hahahaha ayy ne güldürdün sabah sabah inanmıcanız mı kız dersemunutmuş muyuz tüühhh
![]()
slm kızlar![]()
ne çekti be bizden
![]()
benim adetten bi gün önce verdiğim kanda bu değer çıktısenin değerin iyimiş ben kızımda 113 çıkmıştı adet günü yaptırmıştım
kaçmaz kaçmaz kızımda biz hiç ara vermedik hatta hormonların etkisiyle ben daha çok![]()
Ya varya benim ilk doktorum cinsel iliaki bebegi etkilemez dedi hayir odumuz kopuyo zaten bisi olcak diye olduda birakip gitti bizi . Kimisi 8 aya ksdar devam ediyo canim bisi olmuyo birskacagi varsa birakiyo zaten seni
hoşbuldum canım nasılsın bakim![]()
sağol canım nasılsın ne var ne yokSlm gnaydin canim![]()
iyim canım kalktığım an iyi oluyorum genelde ama 1 2 saat sonra benden eser kalmıyo bişey de yiyemiyorum ondan da halim kalmıyo heralde
1 kilo vermişim 1 haftada hadi hayırlısı bakalım:44:
sen nasılsın neler yapıyosun şafak kaç![]()
mehaba arkadaşlar
ben de hamilelik bekleyenlerdenim.3 gün kaldı adetime.Bu ay ilk defa denedik,bir sürü belirti var ama kendimi dinlediğim için olabilir diye düşünüyorum:)hepimiz için hayırlısı inşallah