• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
akrıl sen veterınerdın galıba pekı kendı kendıne kan tahlılı yapabılıyomusun yanı suphelendıgınde hemen bı test yapıverıyomusun merak ettım

bebiş iyi annesinin karnını çatlatmaya başladı bile...toparlayıcı kancalı badi giyeyim dedim çatlaklar altta olunca ağırlık yüklenmesin diye ama rahatsız oldu herhalde hemen batmaya başladı karnıma :1: şimdi çıkardım normal atlet giydim:1: toparlatmıcak kendini rahatı sevicek herhalde :9::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kınadığın başına gelir diye korktun sanırım inşallah ummadığın anda çıkar gelir bebişin...biz bir ay korunduk sonra hemen bıraktık korunmayı çok şükür stres yapmama fırsat vermeden rahatken hemen geldi bebeğim:31:stres yapmayın ilk denemeymiş gibi :34:

Badem yagi ve kakao yagini karistirip masaj yap canim onunda hosuna gidecek catlaklarinda olmayacak . Aa bide sadece karnina degil gobisine goguslerine ve bacaklarina malesef heryer kilo aliyor cok zayif hamile kaldiysan daha vahim cok catlak oluyor ve cilt tipinde kuru ise asla yaglanmayi ihmal etme ( doguadan dogurmus kadar biliyorum :9: :9: bide dogursam nolur :9: )

kızz napıyon oğlan annesi adayı :33::33::33::33:
p.tesi gelsin de belli olsun ya bende senin gibi merak içindeyim :55: :12:

buarada dün sabah rüyamda caydin.i gördüm ben :44: hayırdır inşallah :kkk: aynen şu pankartlı gibi pankart sallıyodu kalabalığın içinden bana doğru bakıyodu pankartta da caydin yazıyodu yanında biri daha vardı ama onu hatırlamıyorum.çok ilginç :26:

ya oğlan annesi deyip durmayın ya doktor kız derse iyi bak p.p. olması lazım dicem diye korkuyorum :1::1: ayrıca o caydinin yanındaki kesin benmişimdir :9: elimizde tencere tava yok muydu :9:

inşallah tutunmadandır yumurtlamaysada inşallah tutar :1:

inşallah tutmuştur ama dediğim gibi ne olur ne olmaz değerlendir...ben son güne kadar çalışmıştım...:9: değer 313 çıkmıştı yani tutalı 1 hafta civarı bişey falan olmuş ama sonraki çalışmalardan rahatsız olup kaçmadı gitmedi bi yere şükür :1::1: ne çekti be bizden :9:

Badem yagi ve kakao yagini karistirip masaj yap canim onunda hosuna gidecek catlaklarinda olmayacak . Aa bide sadece karnina degil gobisine goguslerine ve bacaklarina malesef heryer kilo aliyor cok zayif hamile kaldiysan daha vahim cok catlak oluyor ve cilt tipinde kuru ise asla yaglanmayi ihmal etme ( doguadan dogurmus kadar biliyorum :9: :9: bide dogursam nolur :9: )

internetten buldum bi krem aralık anneleri kullanıyomuş birbirlerine öneriyolarmış...bakalım bugün yarın siparişimi vericem kakao yağı içeriyo...ayrıca badem yağı kullandım ama karnıma boca etmem gerekiyomuş benim kullandığım yeterli olmamış yani...çok berbat kokuyo ve kıl köklerini besliyo göbeğim bildiğin kıllandı yani zaten hormonlardan biraz belirmişti göbüş kılları iyice güçlendi badem yağı yüzünden...aklınız varsa kullanmayınnnnnn:1::1::1: bi de banyo sonra bebe yağına başlıyorum...uzmanlar bol su için diyo her zamanki gibi cilt kuru kalmasın daha çok çatlamasın diye :30: allahtan yaz aylarındayız da suyu severek içiyosun...

ya oğlan annesi deyip durmayın ya doktor kız derse iyi bak p.p. olması lazım dicem diye korkuyorum :1::1: ayrıca o caydinin yanındaki kesin benmişimdir :9: elimizde tencere tava yok muydu :9:

inşallah tutmuştur ama dediğim gibi ne olur ne olmaz değerlendir...ben son güne kadar çalışmıştım...:9: değer 313 çıkmıştı yani tutalı 1 hafta civarı bişey falan olmuş ama sonraki çalışmalardan rahatsız olup kaçmadı gitmedi bi yere şükür :1::1: ne çekti be bizden :9:

sen gelip kız desen bile biz inanmicaz heralde herkes erkek modunda artık yandın sen yandın :1:
heee buarada tencereleri evde unutmuştunuz heralde :1:

Gunaydin tatlim sabah sabah agzindan bal damliyo :9: hadi insallah gelir saglikli konar ve bu defa saglam tutunur sipam insallah :16:

inşallah canım benim Allah gönlüne göre versin

Son düzenleme:
sen gelip kız desen bile biz inanmicaz heralde herkes erkek modunda artık yandın sen yandın :1:
heee buarada tencereleri evde unutmuştunuz heralde :1:

inşallah canım benim Allah gönlüne göre versin

hahahaha ayy ne güldürdün sabah sabah inanmıcanız mı kız dersem :9::9::9::9: unutmuş muyuz tüühhh :1::1::1:

senin değerin iyimiş ben kızımda 113 çıkmıştı adet günü yaptırmıştım
kaçmaz kaçmaz kızımda biz hiç ara vermedik hatta hormonların etkisiyle ben daha çok :17::17::17::17::17::17:

Ya varya benim ilk doktorum cinsel iliaki bebegi etkilemez dedi hayir odumuz kopuyo zaten bisi olcak diye olduda birakip gitti bizi . Kimisi 8 aya ksdar devam ediyo canim bisi olmuyo birskacagi varsa birakiyo zaten seni

senin değerin iyimiş ben kızımda 113 çıkmıştı adet günü yaptırmıştım
kaçmaz kaçmaz kızımda biz hiç ara vermedik hatta hormonların etkisiyle ben daha çok :17::17::17::17::17::17:
benim adetten bi gün önce verdiğim kanda bu değer çıktı
Ya varya benim ilk doktorum cinsel iliaki bebegi etkilemez dedi hayir odumuz kopuyo zaten bisi olcak diye olduda birakip gitti bizi . Kimisi 8 aya ksdar devam ediyo canim bisi olmuyo birskacagi varsa birakiyo zaten seni

valla biz pek önlem almadık zaten..düzenimizi bozmadık yani...çok şükür tutunacağı varmış tutundu sıkı sıkı anacığına :49:

hoşbuldum canım nasılsın bakim:29:

iyim canım kalktığım an iyi oluyorum genelde ama 1 2 saat sonra benden eser kalmıyo bişey de yiyemiyorum ondan da halim kalmıyo heralde
1 kilo vermişim 1 haftada hadi hayırlısı bakalım:44:

sen nasılsın neler yapıyosun şafak kaç :1:

mehaba arkadaşlar
ben de hamilelik bekleyenlerdenim.3 gün kaldı adetime.Bu ay ilk defa denedik,bir sürü belirti var ama kendimi dinlediğim için olabilir diye düşünüyorum:)hepimiz için hayırlısı inşallah

Slm gnaydin canim :16:
sağol canım nasılsın ne var ne yok:6:
iyim canım kalktığım an iyi oluyorum genelde ama 1 2 saat sonra benden eser kalmıyo bişey de yiyemiyorum ondan da halim kalmıyo heralde
1 kilo vermişim 1 haftada hadi hayırlısı bakalım:44:

sen nasılsın neler yapıyosun şafak kaç :1:

hmm bu değişiklere alışman lazım tatlım :49: ama fazla da yormasın meleğin annesini:55::55:
bende iyiyim çok şükür tatlım şafak 3:1::1:

mehaba arkadaşlar
ben de hamilelik bekleyenlerdenim.3 gün kaldı adetime.Bu ay ilk defa denedik,bir sürü belirti var ama kendimi dinlediğim için olabilir diye düşünüyorum:)hepimiz için hayırlısı inşallah

slm canım hoşgeldin:3:
ne gibi belirtilerin var acaba benimde 3 günüm varda:26:

Back
X