mehaba arkadaşlar
ben de hamilelik bekleyenlerdenim.3 gün kaldı adetime.Bu ay ilk defa denedik,bir sürü belirti var ama kendimi dinlediğim için olabilir diye düşünüyorum:)hepimiz için hayırlısı inşallah
38s ile aynı gün demek ki batınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mehaba arkadaşlar
ben de hamilelik bekleyenlerdenim.3 gün kaldı adetime.Bu ay ilk defa denedik,bir sürü belirti var ama kendimi dinlediğim için olabilir diye düşünüyorum:)hepimiz için hayırlısı inşallah
38s ile aynı gün demek ki batınızhakkınızda hayırlısı....
![]()
hmm bu değişiklere alışman lazım tatlımama fazla da yormasın meleğin annesini
bende iyiyim çok şükür tatlım şafak 3![]()
ooyyyy çok az kalmış inşallah güzel haberlerini duyarız canım![]()
teşekkürler inşallah.heyecanla bekliyoruz bakalım
slm canım hoşgeldin
ne gibi belirtilerin var acaba benimde 3 günüm varda:26:
hoşbuldum canım,çok sıcak çok içtensiniz iyi ki burdayım
kasıklarımda batma şeklinde ağrı var,karnımın alt kısmında dolgunluk var,hafif mide bulantım,göğüslerimde ağrı,halsizlik gibi şeyler var umarım doğru sinyallerdir:)
evliliğimde 7. yılımı dolduruyorum ,4 yaşında bir oğlum var,oğlumdan önce de erken doğumla sonuçlanan ikiz gebeliğim vardı onları kaybettik.şimdi kardeş düşünüyoruz oğluma:)teşekkür ederiz tatlım
hadi bakalım inşallah öyledir.. ne kadarlık evlisin.. kaç yaşındasın ve ilk bebişin mi olacak nasipse![]()
evliliğimde 7. yılımı dolduruyorum ,4 yaşında bir oğlum var,oğlumdan önce de erken doğumla sonuçlanan ikiz gebeliğim vardı onları kaybettik.şimdi kardeş düşünüyoruz oğluma:)
slm güzel anne aday ve adayları...![]()
öncelikle ikizlerine üzüldüm tatlım ama maşallah bi oğlun varmış.. inşallah kardeşi de hemen gelir
slm güzelim nasılsın?
dün ki lekelenmen yine oldu mu canım ya merak ettim de:26:
evet canım aynı günüz.. ne güzel rahat olunca olmuş demekki seninkiteşekkür ederim canım inşallah.isteyen herkesin olsun inşallah,aynı günüz seninle demek:)sen neler hissediyorsun?ne zamandır deniyorsunuz.ben oğlumda 1 sene korunmadım ama olmadı,her ay nasıl umutlandım dr a gittim hiçbir sorun yok bekleyeceksin dedi,nasıl kızdım dr a :)en son dedim neyse boşvereyim önümüzdeki ay başka dr a giderim o ay hamile kaldım:)sanırım biraz rahat olmak gerekiyor ama yapabilene :)benim için pek mümkün değil çok heyecanlı bir yapım var...
yok canım olmadı..yerini beyaz akıntıya bıraktı akşam 2-3 damla beyaz geldi...sabahtan beride sol tarafımda kasığımda ağrı gibi birşey var...:44::44azartesi doktore gitcem geçmezse
evet canım aynı günüz.. ne güzel rahat olunca olmuş demekki seninki
bende pko var ben nerdeyse hiç korunmadım.. pko olunca geç hamile kalabilirsin demişti dr.. bende oluruna bırakmıştım zaten okulla filan uğraştım sınavdı filan derken zaman geçti ama şimdi istiyorum.. bakalım kısmet
hayırlı haberlerle inşallah canım.Rabbim gönlüne göre varsin inşallah
evet canım aynı günüz.. ne güzel rahat olunca olmuş demekki seninki
bende pko var ben nerdeyse hiç korunmadım.. pko olunca geç hamile kalabilirsin demişti dr.. bende oluruna bırakmıştım zaten okulla filan uğraştım sınavdı filan derken zaman geçti ama şimdi istiyorum.. bakalım kısmet
yaaa ne güzel işte inşallahhh onu yeğenim yapıyodur![]()
hayırlı haberlerle inşallah canım.Rabbim gönlüne göre varsin inşallah
canım hamilelik belirtileri için daha çok erken değlmi..daha 11 gün var bata..ben kist falanmı var diye korktum
canım hamilelik belirtileri için daha çok erken değlmi..daha 11 gün var bata..ben kist falanmı var diye korktum