• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu ay esım amelıyat olacak oda bende oldukca streslıyız bız bu ayı yıne bos gecırırız kesın. Aklımdan bı turlu cıkaramıyorum kı hamılelık ısını uff

Tatlim korkma gecmezse dojtora gitcem demissin zaten bence bebis insallah oyledir :16:

kuzucum erken döllenme olmuşsa belirtiler 10 gün öncesinden başlar.. hiç korkma ya hakkında hayırlısı olur inşallah:48::48:

inş öledir kızlar..inş bebiş benimledir..
yarında baya kalabalık davetim var...temizlik yapıp gelcem öpüldünüz:54:

bu ay esım amelıyat olacak oda bende oldukca streslıyız bız bu ayı yıne bos gecırırız kesın. Aklımdan bı turlu cıkaramıyorum kı hamılelık ısını uff
çok geçmiş olsun tatlım ya tek olsun da bi ay geç olsun stres yapma bu kadar:34:
inş öledir kızlar..inş bebiş benimledir..
yarında baya kalabalık davetim var...temizlik yapıp gelcem öpüldünüz:54:

çok yorma kendini canım bende öpüyorum görüşürüz kolay gelsin:54::54:

merhaba kızlar. çoook uzun zamandır yoktum buralarda çocukken var olan epilepsi hastalığım yeniden nüksetti ve ilaç kullanmaya başladım. bu yüzden çalışmlara ara vermiştim. şu an için hamilelerin de kullanabildiği bir ilaca başladım. bu ay da çalışma oldu :17: bat ım 25 temmuz. gel gelelim ben de hiç bir belirti yok. hiç belirti yaşamdan de hamile kalan vrmış. fakat ben sizin belirtileri okuyunca umutsuzluğa kapılıyorum...
Allah herkesin hakkından hayırlısını versin isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Amin!

meraba kızlarrr nasılsınızzz:16::16::16: iyi haftasonları diliyorum herkesee:8::7:

slm kızlar temizliğimi yaptım geldimm...yoruldum ve susadımm yahuu:37::37:

canım hayırdır neden ameliyet olucak eşin...çok geçmiş olsun..
geç olsun güç olmasın demi canımm

Aynen canım akşama da kalabalık misafirim var yarın tutamicm galiba oruç.çok halsizlik veriyo midem de bulanıyor.allah herkesin yardımcısı olsun.

Canim senin testin pozitif cikmadimi sen niye tutuyorsun oruc allah annelere hak tanimis senin bebisin icin17 saatlik aclik susuzluk cok zararli bu kisisel fikrim tabi

Kızlar Size Bişe sorucam bugun ruyamda cok ilginç bişe gördüm yorum yapabilecek varmı aranızda ??

Ruyamda dogum yapmışım ama cok sorunsuz bı dogum agrı acı cektigimi bile hatırlamıyorum hatta kendi kendime nasıl agrısz sancısız dogum oldu dıyorum.. Neyse dogumdan sonra ben ayaktayım yanımda hiçkimse yok eşim bile yok annemlerdeyim bebek kucaggımda cok güzel bi bebek ama çıplak ve üzerine giydirecek eşyam yok anneme bebek kıyafeti alalım anne bişe alalım diyorum ole bezlere sarıyoruz cocugu cinsiyeti belli değil kız yada erkek olarak bişe görmedim ama cok güzel bi bebekti anneme sürekli arayalım haber verelim eşmde gelsin filan dedigimi hatırlıyorum.

Sizce Neden böle bi ruya gördüm durduk yere ve bunun anlamı ne olbilir cok tedirgin oldum :26::26::26:

Kızlar Size Bişe sorucam bugun ruyamda cok ilginç bişe gördüm yorum yapabilecek varmı aranızda ??

Ruyamda dogum yapmışım ama cok sorunsuz bı dogum agrı acı cektigimi bile hatırlamıyorum hatta kendi kendime nasıl agrısz sancısız dogum oldu dıyorum.. Neyse dogumdan sonra ben ayaktayım yanımda hiçkimse yok eşim bile yok annemlerdeyim bebek kucaggımda cok güzel bi bebek ama çıplak ve üzerine giydirecek eşyam yok anneme bebek kıyafeti alalım anne bişe alalım diyorum ole bezlere sarıyoruz cocugu cinsiyeti belli değil kız yada erkek olarak bişe görmedim ama cok güzel bi bebekti anneme sürekli arayalım haber verelim eşmde gelsin filan dedigimi hatırlıyorum.

Sizce Neden böle bi ruya gördüm durduk yere ve bunun anlamı ne olbilir cok tedirgin oldum :26::26::26:

Canim takmma kafana hamilelerin boyle ryyalar gormesi meshurdur hayra yor. Bende dogurur emziremezdim hatta cocuk meme degil gozleme istiyodu sen gonlunu ferah tut hayro yor

reglım dun bıttı ben elımden geldıgı kadar calısma yapacam bugunden baslayarak.. Su kocama kalk hadı dıyorum sımdı ya uykum gelır ya kavga etcek bı sebep cıkar : )

Canim senin testin pozitif cikmadimi sen niye tutuyorsun oruc allah annelere hak tanimis senin bebisin icin17 saatlik aclik susuzluk cok zararli bu kisisel fikrim tabi

Canım hiç sorma sabah mide bulantısıyla uyanıyorum.bugün ben dayanamiyorum dedim ne oldu öğrendin de mi oldu diyorlar.halbuki ben ilk haftadan beri zorluk çekiyorum bayılacak duruma geliyorum haberim yoktu o zaman herkes yüzümden anlıyordu bembeyazsın diyorlar hep..işte bizde zor tutuyoruz diyorlar. Bugün kasıklarım öyle bi battı sancı yaptı ki kanaman olacak diye aklım gitti :(

Back
X