- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
merhaba.............................
ooo seni burada görmek ne kadar güzell...cutemmm merhabaaa şekerimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günayyddıınnn ben olmam mı![]()
reglının 1. gununu 1 sayıyorum 4.6 ve 11.gün korunmasız bırlıkte olduk
yorumlarınıızı beklıyorum![]()
ekım ayında reglıdfen sonra 8 gun bırlıktelık olkmustu kazara prez.ıcımde kalmıstı ve ben hamıle kalmıstım
reglının 1. gununu 1 sayıyorum 4.6 ve 11.gün korunmasız bırlıkte olduk
yorumlarınıızı beklıyorum![]()
ekım ayında reglıdfen sonra 8 gun bırlıktelık olkmustu kazara prez.ıcımde kalmıstı ve ben hamıle kalmıstım
Günaydınnn... Adet döngün nedir? 28 gün de bir mi 30 günde bir mi? Tam ortası(+-3 gün) en olası günler
kızlar selamlar ben de surdan aranıza giriveriyim bende bebiş istiyorum öncelikle kendimi tanıtıyım vajinismus hastasıydım 3 sene sonunda 2012 kasımda yendim öğünden bugüne calısmalıırmız var kistim vardı 3 ay hap kulladım erimişti smear testim temiz doktor gebe kkalmak için sıkıntı yok dedi bakalaım neler olacakkkk
26 gunde adet goruyorum canım
1 oglum var 3.5 yasında
Hoşşgeldin canım aramızaYaşını batını yazarsan 38s seni ilk sayfamızdaki listemize ekler hepbirlikte bebişlerimizi bekleriz
Bize biraz vajinismus hakkında bilgi verebilir misin? İnşallah en kısa sürede hamiş kalırsın![]()
bende geldım:) adetıme son 7 gün:) süphelerım var hadı bebeişim gel :)
seninle aynı belirtileri yaşıyoruz...bakıp göreceği artık 7 ve 8 gün sonraaa![]()
cnm h.b bat 9 ağustos 23 yasındayım vajinismus ilişkye giremem istemsiz kendini kastığın içiçn ilişkkinin gerceklesmemesi
bende geldım:) adetıme son 7 gün:) süphelerım var hadı bebeişim gel :)
seninle aynı belirtileri yaşıyoruz...bakıp göreceği artık 7 ve 8 gün sonraaa![]()
Sende bendensin demeko zaman 12-13 günlerin yumuş zamanı (tabi +-3 diyorum) spoşlar 72 saat yaşadığına göre 11 inde çalışma olmuş hamiş olma ihtimalin yüksek ama keşke 13-14. günlerde de çalışma olsaymış :44::44::44:
İnşallah Allah Kimseye Aratmasın Canım
Günaydın dün Ayşegül sayesinde güzel bir gündü valla aynı bugun de inşallah öyle geçicek![]()
hadi bakalım az kaldı surda gunler gecsın:) bizde bağıralım haykıralım:)