• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırdır inşallah:31:
ama bende adet olacağım zaman olur bel ağrısı.. fakat şöyle bişey de var ramazan girdiğinden beri düzensiz uykudan dolayı da belim ağrıyor..
benim batım dündü canım:34::34:

Benimde adetken ağrır yada olmaya yakın ağrır
ama belimin ortası sanki ayrılıyor gibi olur.
bu sol tarafımda yan tarafım ağrıdı
seninki bgun yarın belli olur.bugunde gelmesse kırmızılar yarın bi test yap bence evde
inş senledir bebeğin canım.
rabbim kalbine göre versin

yanı henuz kenara hıc para atamadık aksıne kıradaydık kendı evımızı tadılat ettırdık ıcıne gectık 1 -2 ay evvel araba aldık artık eylul ayından sonra her ay bırıktırmeye baslıcaz derken hamıleysem eger dogum ıznı fılan var tek maasa dusulecek gecınmek ıcınmutlaka kenarda para olması gerekıyorkı rahatlıkla gec o zamanları hatat hespaladım 10 bın tl ıhtıyac var ıste dogum parası + 4-5-6 ay her ay 1 tl gıbı bır ıhtıyac olur cunku esımın maasından uyksek benım maasım

dogum parası ne kadar alınır acaba kzılar?

canım onu veren rızkını da verir ya öyle karamsar düşünme.. bak bi ay önce araba aldık çok şükür bikaç gün öncede evimizi aldık.. nerdeyse aynı durumdayız ama ben hiç bunları düşünmeden istiyorum valla..

yanı henuz kenara hıc para atamadık aksıne kıradaydık kendı evımızı tadılat ettırdık ıcıne gectık 1 -2 ay evvel araba aldık artık eylul ayından sonra her ay bırıktırmeye baslıcaz derken hamıleysem eger dogum ıznı fılan var tek maasa dusulecek gecınmek ıcınmutlaka kenarda para olması gerekıyorkı rahatlıkla gec o zamanları hatat hespaladım 10 bın tl ıhtıyac var ıste dogum parası + 4-5-6 ay her ay 1 tl gıbı bır ıhtıyac olur cunku esımın maasından uyksek benım maasım

dogum parası ne kadar alınır acaba kzılar?

ah canım bunları düşünmesene sen daha..ben ne şartlarda yaşıyorum ve herşeye rağmen umtluyum biz...ben çalışmıyorum ve eşimin maaşı kiramızın iki katı sadece...düşün yani...ama herşey yolunda...böyle şeyleri düşünmekle olmaz gerçekten sen bir adım at...tuttuktan sonra ona göre bişeyler düşünürsünüz....onun var olduğu haberi daha bi kuvvet verir inşallah bereket getirir de biriktiriverirsiniz:21:

aynen canım bak 1 gün gecikti..bugünde gelmezse yarın test yaparsın:34::34:
evet canım bende böyle düşüyorum yarın ola hayır ola:16::16:
Benimde adetken ağrır yada olmaya yakın ağrır
ama belimin ortası sanki ayrılıyor gibi olur.
bu sol tarafımda yan tarafım ağrıdı
seninki bgun yarın belli olur.bugunde gelmesse kırmızılar yarın bi test yap bence evde
inş senledir bebeğin canım.
rabbim kalbine göre versin

evet ya bekleyelim ve görelim.. inşallah öyledir canım ya çok sağol:16::16::16:

canım onu veren rızkını da verir ya öyle karamsar düşünme.. bak bi ay önce araba aldık çok şükür bikaç gün öncede evimizi aldık.. nerdeyse aynı durumdayız ama ben hiç bunları düşünmeden istiyorum valla..

ah canım bunları düşünmesene sen daha..ben ne şartlarda yaşıyorum ve herşeye rağmen umtluyum biz...ben çalışmıyorum ve eşimin maaşı kiramızın iki katı sadece...düşün yani...ama herşey yolunda...böyle şeyleri düşünmekle olmaz gerçekten sen bir adım at...tuttuktan sonra ona göre bişeyler düşünürsünüz....onun var olduğu haberi daha bi kuvvet verir inşallah bereket getirir de biriktiriverirsiniz:21:

Tesekkur edrım kızlar
aslında gelırımız ıyı ancak hep bısey odedık onu aldık bunu odedık oradan cektık buradan yetısemedık
eylulden ıtıbaren 1 tl gıbı bırıktırmek gerek dıye kastım kendımı ama olsa elbette cok cok sevınırım Allahhayırlısıyla nasıp etsın ısteyen herkeze ınsallah

Tesekkur edrım kızlar
aslında gelırımız ıyı ancak hep bısey odedık onu aldık bunu odedık oradan cektık buradan yetısemedık
eylulden ıtıbaren 1 tl gıbı bırıktırmek gerek dıye kastım kendımı ama olsa elbette cok cok sevınırım Allahhayırlısıyla nasıp etsın ısteyen herkeze ınsallah

amin canım benim inşallah:49::49::49:
olumsuzz düşnmek yok anlaştık mı:13::13::13:

Günaydınnnnn Güzel Bir Gün Olsunnn:21::21::21::21::21::21::21::21::21:

günaydın herkeşşlere :27:

herkese gü nay dıııınnnnn :7:

Günaydınlar herkese

günaydııın hatunlaaaaar :16::16: güzel haberler alcaz inşallah içime doğuyor :52::52::52:

günaydın herkescıklereee... batıma 4 gün kaldı :52: mera22'm de 4 gün var.. ikimzde güzel haberlerle gelicezzzzzzz :52::52::52:

Back
X