• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar sıze bışey danışmak ıstıyorum benım adetım temmuzun 7 sindeydı oldum ve internetden hesapladgıma göre 27 temmzda yumurtalma gunu dıyo acaba dogrumu ıntrnet hesplayıcısı

bende ayın 7 sinde oldum ama ortlama günün kaç gün 30 31 daha fazla yada daha az ben haziran 7 temmuz 7 ortlama gün 30 yaptım en cok doğgurkanlık günüm 23'ü cıktı 19undan 25 ine kadar cıktı

bence beklemene gerek yok cnm umıtsızdım ben nısanın 22de adet olmam gerekıyodu sıddetlı kasık ağrısı bel ağrısı bıraz akıntı oldu ıgne batar gıbı oldu kasıgıma oyle ıste yakın eczane varsa al test ben catlarım meraktan bence çıkar

bakayım şekerim...çıkışta cesaret edebilirsem alırım testi..

KIZLAR HAYIRLI İFTARLARRRR:3::3::3:

çokkk sagoıl tatlım benım ya :9: Ben dun grdm neyxe bgnde gırıyımkı 27 sınde gırıem sonrasını nasıl ayrlıcam

valla ondan sonrasını bende bilmiyorum yani 27 sinden sonrada gir tabiki ilişkiye insandan insana değişiyo hormonlar ondan sonrasını beklicez bide ilişkiden hemen sonra kalkma yarım saat felan yat gerci bende bu sejkilde deniyorum olmuyor ama bende kist vardı ondan dolyı olmuyordu

kızlar sıze bışey danışmak ıstıyorum benım adetım temmuzun 7 sindeydı oldum ve internetden hesapladgıma göre 27 temmzda yumurtalma gunu dıyo acaba dogrumu ıntrnet hesplayıcısı

canım merhaba... yumulama kişiden kişiye değişir kimi erken kimide geç yumurtlar... bu netteki hesaplayıcı ihtimali hesaplıyor. en iyi yöntem kendini takip adetin bittikten hafta sonra akıntılarını yoğunluguna bak. eger akıntın 2 parmak arasında sünüyor ise o gün yumutluyosun demektir ve onu gördüğün an hemen ve sonraki 2 gün değerlerndir ... Eger ki takip edemiyorum diyorsan ovilasyon testleri var yumurtlama takip kasetleri... onlara idrarını damlatıp değerlendirebilrsin canım :34:

bütün bulgular agrılar kasık agrısı akıntı gögüs acıması hepsı adet belırtısı ama yınede umutlanıyoz neden acaba ya keşke gebelik olsaa:17::17::44::44:

Kızlar ben size bişey söylicem bişey yaptım ve bu yolla hamile kaldgimi düşünüyorum. Eski kocakarı işleri diyebilirsiniz ama ben çocuk hasretinden olmayacak korkusundan yaptım beni yadırgamayin olur mu :( rahim sardırdm ve o ay hamile kaldım.bu yöntemle 2sene -3-4sene çocuğu olmayanlarin çocuğu oluyor.bizzat yakından tanıdığım yengem gittiği ay hamile kaldı.rahim sardırma dediğim kötü bişey değil, ebe teyze karnima baktı ve rahim çok dağılmış dedi ve eliyle karnımi ovaladi masaj yaptı bi bezle sardı adetin 3günü gidiyorsun 3gün kalıyor üzerinde banyo yaptıktan sonra 3gün muhabbete giriyorsun.paylaşmak istedim canlarım kimseye yapin demiyorum. Bu ay 9senedir çocuğu olmayan bi yengemi götürücez işte onunda olursa herkese tavsiye edicem :9: bunu yaşlı kimselere sorun çoğu bilecektir bu yöntemi

Günaydın herkese... Kızlar yarın sabah kontrolümüz var. Dua edin bebişim iyi olsun büyüyor olsuni çok stres yapıyorum kontrole gideceğim zaman

Back
X