bende kendimi yaşlı ve geç kalmış hissediyorum ve dün moralim çok bozuldu vazgeçtim gibi bebiş konularından![]()
sakın öyle şeyler düşünme. bu devirde zaten herkes geç doğuruyor. doğuranda ertelebildiğiniz kadar erteleyin çocuğu diyolar:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kendimi yaşlı ve geç kalmış hissediyorum ve dün moralim çok bozuldu vazgeçtim gibi bebiş konularından![]()
Günaydın rahım sardırmayı ılk kez duydum bence gebelıgı yenı dusunenler cok stres olmasın bu ay olmazsa onumuzdekı ay olur cok dusunmemek psıkolojıyıde saglam tutmak gerekır
Günaydın herkese... Kızlar yarın sabah kontrolümüz var. Dua edin bebişim iyi olsun büyüyor olsuni çok stres yapıyorum kontrole gideceğim zaman
Canım büyük ihtimal gebesinemin olmak için bi kan testi yaptır derim
![]()
arkadaşlar ben de test yaptım ama negatif .bugün 4. günüm hayırlısı hepimiz için
Gebelik testinde pozitif gordum bat bugun yada yrn dı dinlendim sımdı daha ii ama işten geldıgımde daha yogundu
kızlar ortalık öyle karışıkkı bir yandan oyle cok ıstıyorum biryandan korkudan ölmek üzereyim onun geleceği istekleri sağlığı annelik çok zor zanaat ama başarabiliriz başarmalıyız her ülke zor zaman geçiriyor ne kadar hoş görü ne kadar anlayış o kadar mutluluk
Bayiliyorum bu batindan once teste pozitif gorenlere benim batin ustune 8 gun gecmistide israrla silik cizgi cikiyoducanim hamissin testlerdee yazdigi gibi pozitifin hatali cikma olasiligi yok denecek kadar az
bence tescille kan testiyle ve ben halayini simdiden cekiyorum
![]()
![]()
:
kızlar ortalık öyle karışıkkı bir yandan oyle cok ıstıyorum biryandan korkudan ölmek üzereyim onun geleceği istekleri sağlığı annelik çok zor zanaat ama başarabiliriz başarmalıyız her ülke zor zaman geçiriyor ne kadar hoş görü ne kadar anlayış o kadar mutluluk
Bayiliyorum bu batindan once teste pozitif gorenlere benim batin ustune 8 gun gecmistide israrla silik cizgi cikiyoducanim hamissin testlerdee yazdigi gibi pozitifin hatali cikma olasiligi yok denecek kadar az
bence tescille kan testiyle ve ben halayini simdiden cekiyorum
![]()
![]()
:
hadi halaya o zamannn![]()
kım hamıleee?
benım bat 5 agustos ama ben 1-2 gıbı ogrenebılırmıyım ya ona gore gecıktırıcı ıcıcemmm
canımmm cok sagol ne güzel pozitif insanlarsınız ya vallahi burası olmasa sıyırmıştım sanırsam darısı isteyen herkese inşallaaahhhhhhhh amin amin aminnn
bende şaşkınım nasıl cıktı anlamadımrabbim sevincimi tamamlasın inşallah hepimizin
Rabbim onu karnina koydugunda sana inansmayacagin bi umut-guc ve annelik duygusu verecek oyle ki dunyada tek sey senin bebegin gibi dusunup ona odaklanacaksin korkularin bosuna
amin canım amin inşallah sadece benim değil allah dünyada nerede ne kadar bebek cocuk varsa korusun inşallah hepimize o gücü versin
kac gun var adeteee? anam sasırdım tebrık ederım cok