bizim aynı seninle bekleyeceğiz kuzum olmazsada yıpratmıcaz kendimizi
ben önceki gebeliğimde 3 gün kala idrarda görmüştüm çift çizgi
ama bu sefer dayanamıcam
öğle arasında gidip yaptırcm
bi aksilik çıkmassa
sen düşük mü yaptın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim aynı seninle bekleyeceğiz kuzum olmazsada yıpratmıcaz kendimizi
ben önceki gebeliğimde 3 gün kala idrarda görmüştüm çift çizgi
ama bu sefer dayanamıcam
öğle arasında gidip yaptırcm
bi aksilik çıkmassa
benimde son 2 belki de 1 günüm kaldı..bakalım hayırlısı..sırtım agrıo cok..gaz oluo ama oructandır diye düşünüorum..olmaz kesin benim :) alıştım artık..yarın ya da sonraki gün gelirler :)ben bugün test yapsam cıkar mı yani + ya da - ???
bir de gğğüsler felaket sızlıo![]()
sen düşük mü yaptın canım
bu kadar bekledin biraz daha bekle bence canım negatif görürsen üzülürsün geçsin günün pozitif olsun inşallah
aynı belirtiler bende de var ama yinede üzülmemek için kendimi ümitlendirmiyorum[/Q geçmiş olsun.inşallah olur allahın izniyle bi daha...ne kadar süre sonra denemeye başladın? doktor ne dedi şu zaman bu zaman? zor diye duydum da var mı öle bişe acaba
evet canım .Mart ayında düşük yaptım,kürtajla temizlendi.
aynen ben de öle..rüyamda bi fırın da 2 tane balık gördüm biliomusun:26:böle çipura gibi:) Allah hepimize zamanında ve en hayırlısını nasip etsin canım inşallah
canım o zaman şu yönden bak yumurtalıkların çalışıyor ne kadar korunmamıştın da hamile kaldın inşallah bu seferde hamilesindir
7-8 ay korunduk.korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kalmıştım.
Şimdi aynı şekilde oldu mu bilmiyorum.
merakla bekliyorum
canım o zaman şu yönden bak yumurtalıkların çalışıyor ne kadar korunmamıştın da hamile kaldın inşallah bu seferde hamilesindir
7-8 ay korunduk.korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kalmıştım.
Şimdi aynı şekilde oldu mu bilmiyorum.
merakla bekliyorum
kızlar ortada yokum bilmiyorum iyi haber veremiyorum kan tahlilinde hcg 14 lerde sanırım düşük( hiç kendimde değilim yrn doktorla randevum var Allah büyük ne diyeyim sizlerin mutlu haberlerinizi bekliyorum dualarım sizinle
canım o zaman yine hemen kalırsın bizde 8 ay korunduk ilk ayım ama bu ay ümitsiz gibiyim
nasıl yani yaaa düşük mü oldu((((((((
sat yazmışım ya:)
evet canım sanırım öyle oldu tahminim o yönde değer başka neden düşsün ki yarın öğreneceğim(((((((((((((
ısyan'nın bugun buyuk gunu bakalım ne olacak
kızlar ortada yokum bilmiyorum iyi haber veremiyorum kan tahlilinde hcg 14 lerde sanırım düşük( hiç kendimde değilim yrn doktorla randevum var Allah büyük ne diyeyim sizlerin mutlu haberlerinizi bekliyorum dualarım sizinle