• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde son 2 belki de 1 günüm kaldı..bakalım hayırlısı..sırtım agrıo cok..gaz oluo ama oructandır diye düşünüorum..olmaz kesin benim :) alıştım artık..yarın ya da sonraki gün gelirler :):49: ben bugün test yapsam cıkar mı yani + ya da - ???

benimde son 2 belki de 1 günüm kaldı..bakalım hayırlısı..sırtım agrıo cok..gaz oluo ama oructandır diye düşünüorum..olmaz kesin benim :) alıştım artık..yarın ya da sonraki gün gelirler :):49: ben bugün test yapsam cıkar mı yani + ya da - ???

bu kadar bekledin biraz daha bekle bence canım negatif görürsen üzülürsün geçsin günün pozitif olsun inşallah

evet canım .Mart ayında düşük yaptım,kürtajla temizlendi.

canım o zaman şu yönden bak yumurtalıkların çalışıyor ne kadar korunmamıştın da hamile kaldın inşallah bu seferde hamilesindir

aynen ben de öle..rüyamda bi fırın da 2 tane balık gördüm biliomusun:26:böle çipura gibi:) Allah hepimize zamanında ve en hayırlısını nasip etsin canım inşallah

bende tertemiz bir deniz gördüm akşam hayır olsun canım

kızlar ortada yokum bilmiyorum iyi haber veremiyorum kan tahlilinde hcg 14 lerde sanırım düşük :(( hiç kendimde değilim yrn doktorla randevum var Allah büyük ne diyeyim sizlerin mutlu haberlerinizi bekliyorum dualarım sizinle

kızlar rüyamda adet oluyordummm:18::18::18:

aryaarel ne oldu durumun kanın kaç çıktı hamilemisinnn

canım o zaman şu yönden bak yumurtalıkların çalışıyor ne kadar korunmamıştın da hamile kaldın inşallah bu seferde hamilesindir

7-8 ay korunduk.korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kalmıştım.
Şimdi aynı şekilde oldu mu bilmiyorum.
merakla bekliyorum

canım o zaman yine hemen kalırsın bizde 8 ay korunduk ilk ayım ama bu ay ümitsiz gibiyim

kızlar ortada yokum bilmiyorum iyi haber veremiyorum kan tahlilinde hcg 14 lerde sanırım düşük :(( hiç kendimde değilim yrn doktorla randevum var Allah büyük ne diyeyim sizlerin mutlu haberlerinizi bekliyorum dualarım sizinle

nasıl yani yaaa düşük mü oldu :(((((((((

sat yazmışım ya:)

benıımde 5 veya 6 gun var bat'a bılemıyorum benımd ehemen yapasım gelıyor ama benım reglı aralıgım kısa 26 gün
yanı gebelık varsa 3 haftalık
3 haftalık gebelık cıkarmıkı ıdrarda?
hanı 35 gun olanlar 5 gun once yapsalar tamamda benım daha reglı olalı 20 gun :)

ısyan'nın bugun buyuk gunu bakalım ne olacak

yaa nasıl oldu bu :44::44::44: mümkünmü böle birşey kanaman falan oldumu kuzum:44::44:

Back
X