- 24 Haziran 2013
- 294
- 3
- 46
umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun canım
sağol canım allah razı olsun tşk ederim allah kimseye vermesin ya kaç gündür ağrıdan öldüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun canım
amin canım evet öyle beterin beteri var bartholin kisti canım dış dudakta şişlik var demiştim ya sabah eğer verdiği ilaçlar la geçmezse operasyon geçirecekmişim![]()
yaptım canım
sanki çok az ikinci çizgiyi gölgeli gördüm gibi
ama hiç net değildi.hiç tatmiin olmadım, bekliycem![]()
inş. canım ama çocuk düşünürken operasyon olma düşüncesi ve kist beni çok korkuttu ve de üzdü![]()
kızlaaarrr yüreğim sızlar bende geldim hemde adetimi görüp deee![]()
:)) bu ay sıkı çalışmalar bizi bekler.. :) bende hamiş olmak is-ti-yo-rummmm :))))
dısında kıst derken sıgıl gıbı bıseymı
şöylede düşün belki kistin olup hamıle kalsaydın,bu bebeğin için de iyi olmayabilirdi ilerleyen zamanlarda,sen bebeğinin rahat gelişmesi uyuması,büyümesi için ona zemin hazırlayacaksın bunun içinde biraz zaman geçmesi gerek
shine92 üzülme bencede ne kadar guzel orrttaya cıkmıs bu haldeyken hamıle kalsaydın ne olacaktı :S hepsını halledıp hamıle kalırsın hıc sıkma canını
hem sımdı deneyıp olmamasına uzulurdun en azından zamanı geldıgınde denemıs ve hemencık hamıle kalmıs olursun
neden gebelık testı yapmadı sen yapmısmıydın ?
2 günde bir yapıyorduk her akşam mı yapsak napsak yahuuu![]()
doğru söylüyorsun canım haklısın fakat doktor gebelik testi yapmadı adetime bir kaç gün var ya bi gebelik varsa bu ilaçlar beni etkiler mi ki şu an günün geçmediği için gebelik testi yapmama gerek yok dedi
evet canım doğru söylüyorsun hayırlısı buymus ya zaten sabah daha gidesim bile yoktu ama iyi ki gitmişim canım bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim doktorunu değiştirdiğin iyi olmusgeçmiş olsun canım inşallah ilaçla geçer ameliyata gerek kalmaz ama erkenden anlaşılması da iyi olmuş yoksa direk operasyon derdi Allah yardımcın olsun canım moralini yüksek tut tedavilerde moral çok önemli
tatlım yüksek ihtimal hamilesin koştur hemen kan vermeye
buarada herkese selam kızlarrrr
dün bebişimi ve kalbini gördüm çok hızlı atıyo dedi doktor sana bi tüyo veriyim kız olabilir dedi![]()
doktorumu değiştirdim bu yeni doktoruma bayıldımmmm hiç diğeri gibi korkutmadı düşük riskin yok dedi çok rahatladım![]()
Doğru söylüyorsun ama bu seferde sperm kalitesi düşüyormuş ya
2 güne 1 en iyisi diye biliyorum bende. Bakalım yaaa allah büyük.
günün daha geçmediği için yapmama gerek yok dedi sizce ben gebelik testi aldım adetime 2 3 gün var yapsam çıkar mı
gebelık regl den öncede belli olabilir,yani kan tahlılınde bir şey varsa görünür ,tabı eger hamıleysen antibiyotık kullanman iyi olmaz kafan rahat etsın kan testı yaptır en azından tedavıne kafan rahat baslarsın bence adetıne kaç gun var 3-5 gun ise cıkar kanda
ne kadar acelecıyız reglıye beklemeden test yapıyoruz
evet yap canım bellı olur
bu aksamda ben yapıcam :)
ne kadar acelecıyız reglıye beklemeden test yapıyoruz
evet yap canım bellı olur
bu aksamda ben yapıcam :)
ısyan hergunmu yapsak demısın onumuzdekı ayda oyle deneyın olmasa sonrakı ay sabah aksam yaparsınız sekerım![]()
yapayım canım zaten 3 tane aldım her gün bi tane deniycem :)
bak şimdi dörtlü test dedin daha stres oldum haaa :) Allahın izniyle hepimizin sağlıklı olacak bebişleri. hergün hepimiz için dua ediyorum valla.
ısyan hergunmu yapsak demısın onumuzdekı ayda oyle deneyın olmasa sonrakı ay sabah aksam yaparsınız sekerım![]()