• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin canım evet öyle beterin beteri var bartholin kisti canım dış dudakta şişlik var demiştim ya sabah eğer verdiği ilaçlar la geçmezse operasyon geçirecekmişim :14:

geçmiş olsun canım inşallah ilaçla geçer ameliyata gerek kalmaz ama erkenden anlaşılması da iyi olmuş yoksa direk operasyon derdi Allah yardımcın olsun canım moralini yüksek tut tedavilerde moral çok önemli

yaptım canım
sanki çok az ikinci çizgiyi gölgeli gördüm gibi
ama hiç net değildi.hiç tatmiin olmadım, bekliycem :(

tatlım yüksek ihtimal hamilesin koştur hemen kan vermeye :1:

buarada herkese selam kızlarrrr :3:
dün bebişimi ve kalbini gördüm çok hızlı atıyo dedi doktor sana bi tüyo veriyim kız olabilir dedi :1: :12:
doktorumu değiştirdim bu yeni doktoruma bayıldımmmm hiç diğeri gibi korkutmadı düşük riskin yok dedi çok rahatladım :49:

shine92 üzülme bencede ne kadar guzel orrttaya cıkmıs bu haldeyken hamıle kalsaydın ne olacaktı :S hepsını halledıp hamıle kalırsın hıc sıkma canını
hem sımdı deneyıp olmamasına uzulurdun en azından zamanı geldıgınde denemıs ve hemencık hamıle kalmıs olursun
neden gebelık testı yapmadı sen yapmısmıydın ?

inş. canım ama çocuk düşünürken operasyon olma düşüncesi ve kist beni çok korkuttu ve de üzdü :(

şöylede düşün belki kistin olup hamıle kalsaydın,bu bebeğin için de iyi olmayabilirdi ilerleyen zamanlarda,sen bebeğinin rahat gelişmesi uyuması,büyümesi için ona zemin hazırlayacaksın bunun içinde biraz zaman geçmesi gerek

şöylede düşün belki kistin olup hamıle kalsaydın,bu bebeğin için de iyi olmayabilirdi ilerleyen zamanlarda,sen bebeğinin rahat gelişmesi uyuması,büyümesi için ona zemin hazırlayacaksın bunun içinde biraz zaman geçmesi gerek

doğru söylüyorsun canım haklısın fakat doktor gebelik testi yapmadı adetime bir kaç gün var ya bi gebelik varsa bu ilaçlar beni etkiler mi ki şu an günün geçmediği için gebelik testi yapmama gerek yok dedi

shine92 üzülme bencede ne kadar guzel orrttaya cıkmıs bu haldeyken hamıle kalsaydın ne olacaktı :S hepsını halledıp hamıle kalırsın hıc sıkma canını
hem sımdı deneyıp olmamasına uzulurdun en azından zamanı geldıgınde denemıs ve hemencık hamıle kalmıs olursun
neden gebelık testı yapmadı sen yapmısmıydın ?

günün daha geçmediği için yapmama gerek yok dedi sizce ben gebelik testi aldım adetime 2 3 gün var yapsam çıkar mı

doğru söylüyorsun canım haklısın fakat doktor gebelik testi yapmadı adetime bir kaç gün var ya bi gebelik varsa bu ilaçlar beni etkiler mi ki şu an günün geçmediği için gebelik testi yapmama gerek yok dedi

gebelık regl den öncede belli olabilir,yani kan tahlılınde bir şey varsa görünür ,tabı eger hamıleysen antibiyotık kullanman iyi olmaz kafan rahat etsın kan testı yaptır en azından tedavıne kafan rahat baslarsın bence adetıne kaç gun var 3-5 gun ise cıkar kanda

geçmiş olsun canım inşallah ilaçla geçer ameliyata gerek kalmaz ama erkenden anlaşılması da iyi olmuş yoksa direk operasyon derdi Allah yardımcın olsun canım moralini yüksek tut tedavilerde moral çok önemli

tatlım yüksek ihtimal hamilesin koştur hemen kan vermeye :1:

buarada herkese selam kızlarrrr :3:
dün bebişimi ve kalbini gördüm çok hızlı atıyo dedi doktor sana bi tüyo veriyim kız olabilir dedi :1: :12:
doktorumu değiştirdim bu yeni doktoruma bayıldımmmm hiç diğeri gibi korkutmadı düşük riskin yok dedi çok rahatladım :49:
evet canım doğru söylüyorsun hayırlısı buymus ya zaten sabah daha gidesim bile yoktu ama iyi ki gitmişim canım bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim doktorunu değiştirdiğin iyi olmus

günün daha geçmediği için yapmama gerek yok dedi sizce ben gebelik testi aldım adetime 2 3 gün var yapsam çıkar mı

ne kadar acelecıyız reglıye beklemeden test yapıyoruz
evet yap canım bellı olur
bu aksamda ben yapıcam :)

ısyan hergunmu yapsak demısın onumuzdekı ayda oyle deneyın olmasa sonrakı ay sabah aksam yaparsınız sekerım :52:

gebelık regl den öncede belli olabilir,yani kan tahlılınde bir şey varsa görünür ,tabı eger hamıleysen antibiyotık kullanman iyi olmaz kafan rahat etsın kan testı yaptır en azından tedavıne kafan rahat baslarsın bence adetıne kaç gun var 3-5 gun ise cıkar kanda

evet canım 1 ile 4 ü arası adetim ama bakmaya gerek yok dedi ne bilim bende test aldım şimdi de gidemem tekrar doktora :(

ne kadar acelecıyız reglıye beklemeden test yapıyoruz
evet yap canım bellı olur
bu aksamda ben yapıcam :)

canım merhaba.. gebelik testi yapıcaksan sabh ilk idrarınla yap en iyi sonucu o zman alırsın:34:.... inş. gebsindir canım benim:16::16::16:

bak şimdi dörtlü test dedin daha stres oldum haaa :) Allahın izniyle hepimizin sağlıklı olacak bebişleri. hergün hepimiz için dua ediyorum valla.

aldım sonuçlarımı herşey normal seyrinde hadi bakalım darısı başınıza...20. haftam dolunca ayrıntılı usg'ye göndericekmiş beni...:32::32::32::32:

Back
X