- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
inş o da olucak inş olacak..bizde o müjdeli haveri alıcaz inşşş :26::26:ne olur kırmızı kart yemesek hamile olsak ne olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş o da olucak inş olacak..bizde o müjdeli haveri alıcaz inşşş :26::26:ne olur kırmızı kart yemesek hamile olsak ne olur
inş o da olucak inş olacak..bizde o müjdeli haveri alıcaz inşşş :26::26:
canım merak etim testte nasıl çıktı 2. çizgi çok silik kıl gbi filan mı:26:
BAT bugün canım..öğleden beri kahve lekelenmem var..
Çok az hareket ettirdiğimde silik gölge gibi ikinci çizgi![]()
kızlar ben kaçtım öpüyorum hepinizi bol bebişli günler için nonstop çalışmalara devam![]()
canım topikte pozitif test örnekleri var oraya bi göz at fikir ednirsin :26: inş. hamilesindir canım.. bat ne zman ?
bat 3.Ağustos canım
dahavarmıs tatlım bat günü yap bebiş varsa eger o gün mutlaka koyulasır 2. çizgi![]()
kan testi yaptırdın mı canımm senn ?? sonuc ne cıktı hamiş misin ?evet canım .Mart ayında düşük yaptım,kürtajla temizlendi.
kader arkadaşım benımmmm inşallahhh Rabbim hakkımızda hayırlısını verirrrbenim regl 3 gün gecikti ya... gecn ay da 6 gün gecikmişti raht bi şekilde regl olmayı bekliyorum testler negatif
yok ya gecen seferde böyle koşmuştum 3. gün kırmızı kartı yedim. dur bakalım 5 gün gecsin öyle yapıcam testi falan... :44: çok merak ediyorum ama arkadaşıma söz verdim beklicez ikimizdeiçim rahat etsin diyorsan yaptı tabi canım...
kuzum senin BAT pazar günüymüş...hadi hemen teste koşsanaaa![]()
günaydın kızlarr kırmızılar hala gelmemekle birlikte hafif kasık ağrım var.. o kadar.. sizler naptınız bakalımmm
kan testi yaptırdın mı canımm senn ?? sonuc ne cıktı hamiş misin ?
Dün işteyken yaptıramayınca akşam eşimle iftardan sonra hastaneye gittim
keşke gitmeseydim,biraz sabretseydim.
şuan görünen bi gebelik yok.beta 2,39 ve canım çok sıkkın
bat 3 Ağustos.Bakalım gecikicek miyim yoksa kırmızılar mı?
çok mutsuzummm![]()
Dün işteyken yaptıramayınca akşam eşimle iftardan sonra hastaneye gittim
keşke gitmeseydim,biraz sabretseydim.
şuan görünen bi gebelik yok.beta 2,39 ve canım çok sıkkın
bat 3 Ağustos.Bakalım gecikicek miyim yoksa kırmızılar mı?
çok mutsuzummm![]()
canım kaçıncı denemendi senin..
dur sıkma canını kırmızıları daha görmedin bile..
ben dün golü yedim..
bugün vatan kan ağlıyorrrr![]()