• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar günaydın doktora gittim sonuc tabıkı kimyasal gebelik dedi gözümün içine bakarak üzülme tamammı diyince ne yapacağımı şaşırdım ilk kez olan hamileliklerde genelde olan bir durum dedi korunma aynen devam et dedi ama dünden beri öyle ağrı çekiyorum ki dün gece eşimle nöbetteydik resmen sıcak su yaptı vs anca oyle 4 de uyuyabildim şimdide işe geldim :( allah herkese sabır versin zor bir durummuş diğer aya kısmet artık ümit kaybetmek yok rabbim büyük

batın da yaklaşmış ama hamiş isen bu kadar erken başlamaz sanki bulantı :26:

bilmiorum ama midemden ölüyorummmmmm

geçmiş olsun canım...dün soğuk su falanmı içtinnn :44::44:

yok canım yaa kendimi hiç iyi hissetmiyorum midem de bulantı ama bıçak gibi de ağrı var içime sıcaklık çöküyor

kızlar günaydın doktora gittim sonuc tabıkı kimyasal gebelik dedi gözümün içine bakarak üzülme tamammı diyince ne yapacağımı şaşırdım ilk kez olan hamileliklerde genelde olan bir durum dedi korunma aynen devam et dedi ama dünden beri öyle ağrı çekiyorum ki dün gece eşimle nöbetteydik resmen sıcak su yaptı vs anca oyle 4 de uyuyabildim şimdide işe geldim :( allah herkese sabır versin zor bir durummuş diğer aya kısmet artık ümit kaybetmek yok rabbim büyük

canım bak üzme kendini bu olmadı tamam inan önümüzdeki ay rabbimin izniyle bebeğin seninle olucak eşini de üzme yardımcı ol ona

canım üzüldümm ama kısmet böleymiş...rabbim büyük...diğer ay daha iyi çalışcaz inş..
Allah bizede nasip edecek o duyguyu inş canım..
üzülme tamammı..
çok geçmiş olsunnn:29::29::29:

canım üzüldümm ama kısmet böleymiş...rabbim büyük...diğer ay daha iyi çalışcaz inş..
Allah bizede nasip edecek o duyguyu inş canım..
üzülme tamammı..
çok geçmiş olsunnn:29::29::29:

amin amin amin cok sagol canım benım inşallah hepimiz bu duyguları yaşayalım allahın izni ile cok zormuş gercekten cok üzücü yorucu diğer ay çalışcam yılmak yok :) burası olmasa kimle paylaşırdım kim anlar bilmiyorum ama diğer aya harika haberler ile dolsun burası inşallah :29::29::29:

kürtajdan sonra ilk denemem canım
ama ben hissediyodum ya oldu diodum
bu sonuç beni çok üzdü
belki daha net bişi yok bilmiorum ama umutlar tükendi bu ay için:50::50::50:

Canim martta kurtaj olmustun demi bende subatta ve ilk denemem malesef tutmadi bu ay. Bekle bakslim ayrica bozma morelini doktora gittim dun hersey normal ama hemen olmayabilir dedi stres ve bedeninin hamilelige hazir olmamasi vs rabbim ne zaman verirse artik bekliycez canim uzulme .

Isyancim uzulme canim belirtiler bosa cikiyor iste bak ben bu ay belirti aramiycam hic . Yumurtlama gunude takip etmiyom canimiz ne zaman muhabbet isterse mumkunsede iki gune bir en fazla uc gune bir :27: boyle daha rahat gecen ay yasadigim stres neydi yumurtladim mi oldu mu ki tuttu mu ki :18:

Canim martta kurtaj olmustun demi bende subatta ve ilk denemem malesef tutmadi bu ay. Bekle bakslim ayrica bozma morelini doktora gittim dun hersey normal ama hemen olmayabilir dedi stres ve bedeninin hamilelige hazir olmamasi vs rabbim ne zaman verirse artik bekliycez canim uzulme .

Isyancim uzulme canim belirtiler bosa cikiyor iste bak ben bu ay belirti aramiycam hic . Yumurtlama gunude takip etmiyom canimiz ne zaman muhabbet isterse mumkunsede iki gune bir en fazla uc gune bir :27: boyle daha rahat gecen ay yasadigim stres neydi yumurtladim mi oldu mu ki tuttu mu ki :18:

canım ben belirti aramıodum hatta hiç umut yok dedim..ama 10 gün kala kahve akıntı sonra o sarı akıntılar beni kuşkulandırdı mecburan..sanırım bir enfeksiyon geçirdiö..yarın USG ile yumurtalıklarıma baktırcam inş..
bu ayda soğan kürü içicem enfeksiyon geçiriyorum sanırım çünkü resmen pişik oldum...daha adetimin 1 günü sayılır yani..
yılmak yola devam...ama öle kafayata takmakta yok..relaxxx

amin amin amin cok sagol canım benım inşallah hepimiz bu duyguları yaşayalım allahın izni ile cok zormuş gercekten cok üzücü yorucu diğer ay çalışcam yılmak yok :) burası olmasa kimle paylaşırdım kim anlar bilmiyorum ama diğer aya harika haberler ile dolsun burası inşallah :29::29::29:

canımm evet burası çok iyi bizim için..
aynen öle yılmak yok :29::29::29:
bizler yanındayız inş...güzel habeleride paylaşıcaz en kısa zaamanda inşş:29::29:

bir doktora mı gitsen acaba hamiş olabilirmisin ki hissediyormusun birseyler doktora git bence hem kan tahlili yaparlar birsey yoksa bile doktora görünürsün neden oluyor acaba diye

eşimi aradım şimdi biraz daha sabredicem olmadı gidicem 3 gün kaldı bata bilmiorum ki belirtileri mide bulantım aşırı bide sancım var

Canim uzulme dis gebelikten yada normal gebwligin dusukle sonlanmasindan iyidir herseyde vardor bi hayir . Sen kalbini ferah tut

Canım sağol bilgi için
henüz mağlup olmadım bu ön elemedeki yenilgim
asıl mağlubiyet kırmızıları görünce kendini ele verecek.
bi sonraki ay ayn stresi yaşamayı göze alırmıyım bilmiyorum
:50::50:

Canım sağol bilgi için
henüz mağlup olmadım bu ön elemedeki yenilgim
asıl mağlubiyet kırmızıları görünce kendini ele verecek.
bi sonraki ay ayn stresi yaşamayı göze alırmıyım bilmiyorum
:50::50:

Insallah yukselir degerin canim kac gun var bata ? Benim batim 8 gun gecmisti degerim 52.75 ti iki gun sonra 278 olmustu beta hcg iki gunde bir ikiye katliyor (en az) hamilelik varsa zaten yukselecek canim o

Back
X