• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok şiddeyli ağrım vardı kızlar...buradan şunu anlıyorum doğun kontrol hapının etkisi bu ay geçmiş bulunmakta....adet döngüm ve düzenim özüne döndü...ama mahvoldum ya...nerdeyse 1 yıldır çekmiyordum ağrı ne güzel..
yeni kalkabildim yerimden...

CUTEMOMMM kız hadii akşam haber et banaa :46::46:

çok şiddeyli ağrım vardı kızlar...buradan şunu anlıyorum doğun kontrol hapının etkisi bu ay geçmiş bulunmakta....adet döngüm ve düzenim özüne döndü...ama mahvoldum ya...nerdeyse 1 yıldır çekmiyordum ağrı ne güzel..
yeni kalkabildim yerimden...

nasılsın hayatım? evet ya hapın etkisi yavaş yavaş geçiyo sanırım :34: sen ne kadardır kullanıyordun ve kaçıncı normal adetindi?

nasılsın hayatım? evet ya hapın etkisi yavaş yavaş geçiyo sanırım :34: sen ne kadardır kullanıyordun ve kaçıncı normal adetindi?

şimdi daha iyiyim canım ya bugün resmen mahvoldum..bu benim normal 3. adetim canım..ben 9 ay kullandım canım ilacı..
kesinlikle yeni etkisi geçiyor diye düşünüyorum..
sen nasılsın şekerim..
yoğunsun galiba giremiosun çok sık...
şimdi soğan kürüne bakıodum bendee:10::10:

şimdi daha iyiyim canım ya bugün resmen mahvoldum..bu benim normal 3. adetim canım..ben 9 ay kullandım canım ilacı..
kesinlikle yeni etkisi geçiyor diye düşünüyorum..
sen nasılsın şekerim..
yoğunsun galiba giremiosun çok sık...
şimdi soğan kürüne bakıodum bendee:10::10:

isyaaaaaaaaaannnnnnnn ,geriye kalan bir avuç yaalaaaan beni bu derde sen attın ya gittin ya kafam hep duman duman ....:):)

Back
X