• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıskanma kıskanma seneye sende bebişinle giderken biz bekliyor olucaz böle karnı burnunda :52::52::52::52:

aaaaaaaaa evet ne hava yapıcam size bakın görün siz de kıskanıp karnınızdakine hadi be annecim doğ artık da biz de gezelim senle parklarda diceenizz:21::21::21::21:
heeyoooo:52::52::52::52::52::52::52::52:

:16::16::16: iyiyim şekerim sen nasılsıınn?

iyiyim yavrumm pko aaştırması yaptım baya..
bugün tekrar USG ile baktırcam doktora..yarınada randevu aldım bir jinekologdan..bakalım ne diyecek..alttan muayene ilk defa olucam braz tırsıyorumm:18::18::18:

$images.webp :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlar benim bat yarın adet ağrısı çekiyorum resmen ve ecel teri döküyorum mübarek sanki ya aybaşı olacağım için oluyor yada allahın izniyle belkide bebiştir inşallahhhhh

Hayirli cumalar melek anneleri ve adaylari :16:
Ugrayamadim kizlar gecmis sayfalarada bakamadim . Kaza yaptik malesef cocuk atladi onumuze allahran yeni cikmistik yola hiz 30-40 aradindaydida ciddi birsey olmadi 3-4 yaslarinda cocuk ondada suc yok neyseki onunda bizimde verilmis sadakamiz varmis :18: cocugun annesi perisan oldu kendini sucladi bide zor bulmuslar seneler sonra olmus rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin . Sizler nasolsiniz umarim guzel haberler vardir firsat buldukca ojuyacagim gecmisi :26:

Ugrayamadim kizlar gecmis sayfalarada bakamadim . Kaza yaptik malesef cocuk atladi onumuze allahran yeni cikmistik yola hiz 30-40 aradindaydida ciddi birsey olmadi 3-4 yaslarinda cocuk ondada suc yok neyseki onunda bizimde verilmis sadakamiz varmis :18: cocugun annesi perisan oldu kendini sucladi bide zor bulmuslar seneler sonra olmus rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin . Sizler nasolsiniz umarim guzel haberler vardir firsat buldukca ojuyacagim gecmisi :26:

canım çok geçmiş olsun..ucuz atlatmışınız :18::18::nazar::nazar:
Allah bir daha kaza bela yaşatmasın inş..size bize herkezeee :26::26:

Kızlar benim bat yarın adet ağrısı çekiyorum resmen ve ecel teri döküyorum mübarek sanki ya aybaşı olacağım için oluyor yada allahın izniyle belkide bebiştir inşallahhhhh

Canım selam
bende aynısını dün çektim tatlım
ama çok yoğun değildi.beni zorlamadı.karnım ve bel ağrım vardı
bugun eser yok o ağrıdan.kasığımda br ağrı oldu sabah.şimdi o da geçti.
bakalım yarın neler olucak:18::18::18:

Geçmiş olsun canım
rabbim tekrarını yaşatmasın inş.

canım çok geçmiş olsun..ucuz atlatmışınız :18::18::nazar::nazar:
Allah bir daha kaza bela yaşatmasın inş..size bize herkezeee :26::26:

Amin canim ucuz atlattik gecen senede ramazanda kaza yaptik rabbim daha beterinden boyle ufak kazalatla koruyo sanirim :nazar:

geçmiş olsun canım ya allah korumuş

Back
X