• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar..çok uzun zamandır giremedim nasılsınız bakalım? yeni hamişlerimizde var maşallah rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah..

Kızlaaaarr gebelik testimde silik çizgi çıktı çok üzülmek istemiyorum sonrasında ama silikte olsa çıktı işte bilemiyorum çok tuhafım ellerim titriyor yazamıyorum giyinip hastaneye gidim evet evet en iyisi hastane

Canım büyük ihtimalle hamilesin :) hadi hayırlısı olsun inşallah kanda da çıkar.

Günaydin canlar :16:
Yeni hamislerimiz var ne guzel :64: hayirli ugurlu olsun sag salim kucaginiza alin allah nice guzel omurler versin meleklerinize :16:

Size sabah okudugum bi yaziyi aktarmak istedim bi anneden alinti iate mucize ve rabbimin varliginin en guzel ispaarindan bir gercek hikaye;

Bir anneye aailama yapiliyor ve asilamadan 3 gun sonra kimyasal gebelik geciriyor ve 2 hafta sonra kontrole gittiginde asilamanim tuttugunu fakat degerlerin dusmeye basladigini ogreniyor ve asilama ile olusan gebelikte sonlaniyor ve bi sonraki kontrolde degerler yukseliyor cunku yeni bir gebelik olusmus ve suan saglikli sekilde devam ediyor. Annemiz bir ayda uc kez hamile kalmis ve sonunda rabbim yuzunu guldurmus.

Boyle gercekler varken kimse umudunu yitirmesin :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar adet gunum geceli 8. Gün. Korkumdan test yapmıyorum.Sizce kaçıncı gün kan testi yaptirmaliyim?? Deneyimi olanlar lütfen yardım eder mısınız ???

ayyyy süperrrr kuzum.....:nazar::nazar::nazar:Allah kucağına almayı nasip etsin..maşallahh oğlan bolluğu var topiğimizdeee :55::55:

ayy canımm okudum...iyiki adet söktürüü falan kullanmamışsın..
çok mutlu oldum senin adına...darısı bizim başımızaaa:16::16:

yerimm ben o kıpraşmalarıııı:29::29:

aman belirti falan aramak yok...Rabbim istediği zaman olacak bebişlerimiz..
ama inş hamişsindirrrrrr:13::13::13:

canım inşallah rabbim o gunlerıde gosterıcek tez zamanda bebek haberlerini duyacagız inşallah :)

canım hayırlı olsun çoookk sevindim :49:
gerçekten de tek doktora gitmemek gerek bende iki farklı doktora gidip kararımı öyle verdim. doktorun pozitif ve rahatlatıcı olması bnm için çok önemli ve rahatça soru sorabiliyor olmak çok önemli. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

uzun zamandır giremedim girsemde fazla kalamayıp çıktım herkescikleri de çok özledim :48:
başka yeni hamişler var mı bilmiyorum ama bat ı yaklaşanlar var sanırım inş. güzel haberler gelmeye başlar :24:

aynen canım şu ankı doktorumdan cok memnunum farklı doktorlar şart :)
yenı yenı hamişler var maşallah bu ay :))):nazar:

Hadi canım inşallah güzel haberler duyarız ;) Darisi bizlere ;)

Sağol güzelim ama sevinsemmi hala muaamma doktor olabilirde olmayabilirde dedi yaa:37:

cnm silik çıktıysa muhtemelen hamilesindir!

İnşallahhh:31:

Canım büyük ihtimalle hamilesin :) hadi hayırlısı olsun inşallah kanda da çıkar.

Beta HCG 80 çıktı tekrar yaptıracakmışım bikaç gün sonra:26:

hemen dööööööööööööööööööööön

Pisicim yaaa şimdi ben hamilemiyim değilmiyim?? Yani doktor çok temkinli konuştu bu değer çok düşük dedi yükselirse iyi yükselmezse düşürcez filan dedi:18:

Sağol güzelim ama sevinsemmi hala muaamma doktor olabilirde olmayabilirde dedi yaa:37:

Pisicim yaaa şimdi ben hamilemiyim değilmiyim?? Yani doktor çok temkinli konuştu bu değer çok düşük dedi yükselirse iyi yükselmezse düşürcez filan dedi:18:

canım neden oyle dedıgını soylıyım...beta hcd degerı cok dusuk cıktıgında bır sorun mu var bos gebelık mı kımyasal gebelık mı vs akla gelebılıcek pek cok detay ıcın kesın konusmuyorlar degerının ıkı gunde bır katlaması gerek bunun ıcınde zaman gerek senın adetın kac gun gecıkmıstı ?Ben ılk hamılelıgımde 2 gung ecıkmeyle gıtmıstım ve degerım gec dollenmeyle bırlkte 206 cıkmıstı banada bı hafta sonra gel dedı doktor normal şartlarda insanlar adetin üzerinden 10 15 gun cecınce gıdıyorlar :1::1::1::1:bız herseyı takıp etıtgımız ıcın daha adet gununde ya da ıkı gun sonrasında gıdıyoruz dolayısıyla bebek cok yenı oluyor senın belkıde 1-2 haftalık canım cok yenı olumlu dusun hamılesın ve ıns guzel gıdıcek sadece sabırsız davrandın :)hayırlı olsun tebrıklerrr

kelebek1602;
canım bence de olumlu düşün kötüyü aklına getirme hiç.hayırlı olsun şimdiden:)
ilk zamanlar doktorlar anne adayını oldukça üzüyor.tüm doktorlar diye genellemeyim ama çoğunluktalar maalesef
ben ilk gebeliğimde adetim 2 gün geçtiğinde 24,65 civarında bi değerdeydi.
doktor takip etmemiz gerektiğini sölemişti.
2günde bir 2 ye katlaması gerek demişti
bende 2 günde bir de kan aldırıyordum bana beklemek zevkli geliodu acaba arttı mı kaç oldu diye
ki keza artıyodu da.
9 haftalıkken düşükle sonlandı nedeni yokken kanamam başlamıştı.
düşükten bi hafta falan önce banyoda düşmüştüm ama o anda ne ağrım ne kanamam olmamıştı.
belkide sebebi o olabilir bilemiyorum.doktorlar sağlıklı olmayan bebek düşer üzülmeyin demişti

Arkadaşımızdan haberi olan var mı?
3 Ağustostu bat? bayadır da yok sanırım kkda
belkide hamiştir ondan mı fırsat bulup giremiyor?

tebrikler canım hamilesin :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::nazar::nazar::nazar::nazar::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kelebek1602;
canım bence de olumlu düşün kötüyü aklına getirme hiç.hayırlı olsun şimdiden:)
ilk zamanlar doktorlar anne adayını oldukça üzüyor.tüm doktorlar diye genellemeyim ama çoğunluktalar maalesef
ben ilk gebeliğimde adetim 2 gün geçtiğinde 24,65 civarında bi değerdeydi.
doktor takip etmemiz gerektiğini sölemişti.
2günde bir 2 ye katlaması gerek demişti
bende 2 günde bir de kan aldırıyordum bana beklemek zevkli geliodu acaba arttı mı kaç oldu diye
ki keza artıyodu da.
9 haftalıkken düşükle sonlandı nedeni yokken kanamam başlamıştı.
düşükten bi hafta falan önce banyoda düşmüştüm ama o anda ne ağrım ne kanamam olmamıştı.
belkide sebebi o olabilir bilemiyorum.doktorlar sağlıklı olmayan bebek düşer üzülmeyin demişti

Geçmiş olsun canım. Başka doktorlarada gidicem devlet hastanesinde çok uzun sürdü çıkması özel bir hastane araştırıcam. Hakkımızda hayırlısı inşallah

merhaba kızlar.
bende hamile olmayı deli gibi isteyenlerdenim.
benim durumum biraz karışık ama
tedavim yeni bitti
temmuzda ara verdim tedavim bitince nefes almak istedim
şimdi bu ay tekrar çalışmalara başladım
uzun süre ilaç kullandığım için yumurtlama problemim oluştu
2 aydır klomen kullanıyorum
p.tesi randevum var inşallah gerekli büyüklüğe erişmiştir ve bu ay tekrar aynı sevinci yaşarım

listeye ekleniyorsa bat 7 eylül yaş 28

merhaba kızlar.
bende hamile olmayı deli gibi isteyenlerdenim.
benim durumum biraz karışık ama
tedavim yeni bitti
temmuzda ara verdim tedavim bitince nefes almak istedim
şimdi bu ay tekrar çalışmalara başladım
uzun süre ilaç kullandığım için yumurtlama problemim oluştu
2 aydır klomen kullanıyorum
p.tesi randevum var inşallah gerekli büyüklüğe erişmiştir ve bu ay tekrar aynı sevinci yaşarım

listeye ekleniyorsa bat 7 eylül yaş 28

ben seni benzer bi topikte görmüştüm sanırım canım...inşallah rabbim en kısa zamanda bebeğine kavuşturur seni...:13:

Back
X