Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tahlil i aldım ama ne zaman yapıcam bilmiyorum. kaç gün gecikti ki sende :44::44:
Merhaba arkadaşlar silik gördüğüm idrar testinden sonra 3 gün o kadar mutluydum kîi ama kısa sürdü aşırı kanamam oldu parça parça şuan izmirden dönüyorum alt üst oldum ama düzelecek herşey bu ay o kadar takmayacağım çok ağladım çook
Canim dusuk mu yaptin simdi sengecmis olsun uxulme canim rabbim hayirlisini versin hepimize
Gitmedim dr baktırmadım da silik çıktıktan sonra böyle oldu ondan bir kaç gün önce karın ağrısıyla acile gittim serum taktılar içine ilaç ne koydularsa 2 gün uyudum o da etkilemiş olabilir mi ki
merhaba. testı adet gecıkmeden olmadan yapmıssan düşük sayılmaz . kımyasal gebelık gecırmıs olabılırsın kımyasal gebelık dollenme oluyor fakat dollenmıs yumurta tutunamayıp adetle dısarı atılıyor . bırde su hastaneye gıttıgınde hamıle oldugunu soylemıs olman lazım. eger soylemıssen sana hamıllelıgını etkıleyecek bır serum takmazlar. evet uzucu bır durum ama moralını bozma mutlaka hamıle kalıcaksın ıste bebekler bazen bekletıyor nazlı oluyorlar.
Evet canım gecikme yoktu o yüzden de bişey demedim hamile gibi ertesi gün silik çıktı canım
Gitmedim dr baktırmadım da silik çıktıktan sonra böyle oldu ondan bir kaç gün önce karın ağrısıyla acile gittim serum taktılar içine ilaç ne koydularsa 2 gün uyudum o da etkilemiş olabilir mi ki
canım aklında bulunsun hastaneye gıttıgınde eger hamılelık suphesı olsa dahı soylemelısın. yanı eger korunmasız bır ılıskı varsa bu bır hamıleleık rıskı tasır o durumu soylemelısın ona gore tedavı uygularlar. neyse olan olmus dusuk sayılmaz ama yınede gecmıs olsun uzucu bır durum cunku ama soyle en azından hamıle kalabılıyorsun bunu öğrendın . hersey kısmet bu ay hamıle olursun. inşallah.
Merhaba arkadaşlar silik gördüğüm idrar testinden sonra 3 gün o kadar mutluydum kîi ama kısa sürdü aşırı kanamam oldu parça parça şuan izmirden dönüyorum alt üst oldum ama düzelecek herşey bu ay o kadar takmayacağım çok ağladım çook
Tatlım ben pek takip edemedim tatilden dolayı ama bir ara kötü bir şeyler okudum...Hamileydin en son,ne alemdesin şimdi?
( canım bayadır yoksun sende evet 3.haftada kimyasal gebelik oldugu anlasıldı degerlerim düştü
![]()
doktor ara verme gerek yok dedi biz bu ayda calıstık 24 yada 25 ı beklıyorum artık ınsallah tutar canım
sen nerelerdesin nasıl gidiyor
Gunaydin kizlar hayirli cumalarguzel haberlerle bi hafta kapatalim insallah
![]()
inşş tatlımmm..ne var ne yok..görüşemedik bayadır?
Iyiyim canim sen nasilsin . Baktim ki bu ayda bebos gelmiycek kalan kilomu vereyim dddim malum bayramdads goturduk lup luo :) sen nasilsin nasil gidiyor![]()