• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın canlarım bulantım çok genelde öğlende anneme gidip akşam geliyorum eve sizleri göremiyorum pek bugünleri sağlıkla atlatırsak inşallah daha sık gelicem
sen ve bebiş iyi olunda gerisi önemli değil canım :34::34::34:
kocam diyor..şu bebek işi nelere kadirmiş...isteksizde olsa yapıyor valla diyor..biz hep bebek yaplım diyor gıcıkkk :1::1:

:52::52::52::52: ayyy evet aynen. benm kocada biz hep bebek yapalım diyo :17::17::17:

benm evlilik yıldönümümde yaklaşıyo yaaaa. bari hamiş kalsamda ama erken öğrensem ve tam o gün süpriz yapsam :123::123::123::123: ayyyy ne güzel olur :16::16::16:

anammm kızzz benimkide yaklamışşş ne kalmışş şurada...zaten batım 26 yada 27 ağustos..keşke glse güzel haber...:46::46::46:

Üzüldüm cnm.Bence kimyasal gebelikler çocuğun yerini ayarlamaya çalışması demek.Sen de bu ay hamile kalırsın inşallah.Ve biliyor musun adet günlerimiz neredeyse aynı benim de 21 ya da 22 sinde reglim...Biz tatilde full çalıştık cnm.hemen hemen hiç boş vermedik.Doktora gittim işte dün,o da sağda bir yumurtan bozulmuş dedi.Soldakiler gayet iyiymiş.Ben anlamadım yumurta bozulmuş ne demek sen biliyor musun?Solda ağrım var dediğimde doktor çok iyi dedi.Adeti bekle gecikme olursa test yap,adet olursan da gel dedi.Beklemeye aldı beni yani.Çalışmalara devam dedi ama ben dün yapmadım valla.Bu saatten sonra olur mu ki 22.gün,şurada adete 5-6 gün kalmış...Yorumlarına ihtiyacım var canım...Özellikle yumurta bozulmuş ne demek?Bir de ben adetin 13.14.günü çift çizgiyi gördüm ve doktor da yumurtan çatlamış dedi.

canım inşallah bu ay birlikte hamiş oluruz rabbim büyük.solda agrının olması demek yumurtan catlamıs demek ki bu cok cok iyi doktor banada soylemişti aynı şekilde ve o ay hamile kalmıştım.ilginç bende hiç yumurta bozulmasını duymadım eger devlet hastanesi değilse arayıp kafama takıldı nedir diye sorsana ben arıyorum valla doktoru :) bu saatten sonra olurmu deme olabilir canım sen yine calıs o kadar yapmıssın bence azıcık daha sık dişini cunku benım yumurtlama bitti test ile takip ettim ama yinede calısıyoruz gün aşırı ne olur ne olmaz ama ben bayram dolayısı ile adet sonrası 1 hafta calısamadım bakalım artık kısmet
erken dollenme gec dollenme olabiliyor bu işler cok garip yumrutası catlayan adet hemen sonrası bile hamile kalabiliyor hatta gecenlerde burada bır arkadas yazmıstı yumurtlama testi ile takip ediyordu ama hesabına göre adetten hemen sonra kalmış hamile olabiliyor yani.
doktor catladı dediyseve o gunlerde ilişki olduysa büyük ihtimal bu ay sıkıntı yoksa hamiş olabilirsin benimde aynı şekilde demişti cok sevınmıstım hatta bir sıkıntı yokmus o soldaki agrıda onun işareti zaten bn o günleri bile not aldım :)))

kızlarda yorum yapar yumurta bozulmus ne demek inşallah bilen duyan vardır canım

canım inşallah bu ay birlikte hamiş oluruz rabbim büyük.solda agrının olması demek yumurtan catlamıs demek ki bu cok cok iyi doktor banada soylemişti aynı şekilde ve o ay hamile kalmıştım.ilginç bende hiç yumurta bozulmasını duymadım eger devlet hastanesi değilse arayıp kafama takıldı nedir diye sorsana ben arıyorum valla doktoru :) bu saatten sonra olurmu deme olabilir canım sen yine calıs o kadar yapmıssın bence azıcık daha sık dişini cunku benım yumurtlama bitti test ile takip ettim ama yinede calısıyoruz gün aşırı ne olur ne olmaz ama ben bayram dolayısı ile adet sonrası 1 hafta calısamadım bakalım artık kısmet
erken dollenme gec dollenme olabiliyor bu işler cok garip yumrutası catlayan adet hemen sonrası bile hamile kalabiliyor hatta gecenlerde burada bır arkadas yazmıstı yumurtlama testi ile takip ediyordu ama hesabına göre adetten hemen sonra kalmış hamile olabiliyor yani.
doktor catladı dediyseve o gunlerde ilişki olduysa büyük ihtimal bu ay sıkıntı yoksa hamiş olabilirsin benimde aynı şekilde demişti cok sevınmıstım hatta bir sıkıntı yokmus o soldaki agrıda onun işareti zaten bn o günleri bile not aldım :)))

kızlarda yorum yapar yumurta bozulmus ne demek inşallah bilen duyan vardır canım

kalitesizleşmiş demek mi istedi acabaaa :26::26:

anlamadım ki kızlar speddy 77 ye sor dedim doktora ama bakalım doktorlarda cok ketum oluyor bazen acıkla degılmı can cekıstırıyorlar resmen insana

ya ben çok şanslıydımm..doktorum çok güzel açıklamıştı herşeyi bana..
sinir oluyorum öle uyuz doktorlara :22::22:

Kizlarrrrr gunaydinnn napiyorsunuz bklm varmi yeni hamis haberleri?? Bizde dun dr ye gittik 2 li taramamiz yapildi ense kalinligi fioan guzel dedi alisverise baslamayin ama kiza benziyo dedi:))

ya ben çok şanslıydımm..doktorum çok güzel açıklamıştı herşeyi bana..
sinir oluyorum öle uyuz doktorlara :22::22:

ya bazısı iyi niyetten söylemiyor panik etmiyelim diye benım doktorumda cok sakin sorarsam anlatır ama sormazsam söylemiyor :D
cok araştırıyorsun diyor bana :D sakinliğinide seviyorum cok ılımlı ..ama işte bilmiyorlar ki anlatsa açıklasa daha rahatlayacagız
doktor cok onemlı bir anda psikolojisini insanın alt üst edebiliyor

Kizlarrrrr gunaydinnn napiyorsunuz bklm varmi yeni hamis haberleri?? Bizde dun dr ye gittik 2 li taramamiz yapildi ense kalinligi fioan guzel dedi alisverise baslamayin ama kiza benziyo dedi:))

ayy maşallahh..hep oğlan haberii alıyoruz...sendende kız haberi gelsinnn:16::16:

Hadi bakalim prenses geliyor :16: canim yeni yasa cikmis 16 haftada once cinsiyeti net aciklamiyorlarmis belki o yuzden kesin konusmamistir:40:

alt kasıklarımda ağrı ediyor doktora gitmekten korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum bu ay hiç düşünmeyeceğim sadece bekleyeceğim düşünmeyeceğim diyorum ama yapamıyorum

Back
X