• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah canım inşallah

ben geçen ay da çatlatma iğnesi ve klomen kullandım ama olmadı bakalım bu ay nasıl olacak

pko için başka kürlerde var bitkisel çaylar falan onlarıda dene istersen
ilaçtan daha iyidir en azından.

ne var canımn ben soğan kürünü duydum..
daha yeni olduğum için çok bilmiyorum..başka ne çayı var

ne var canımn ben soğan kürünü duydum..
daha yeni olduğum için çok bilmiyorum..başka ne çayı var

aktarlarda bulabilirsin cnaım onlar daha iyi bilir benim sorunum olmadıüğı için hiç dikkat etmedim isimlerine ama var yani biliyorum

hehoheeeyyy bugün oğlumu görmeye gittim kızlarrr boyumuz 23 cm olmuş kilomuz 400 gr o kadar ekler yedim bonibon yedim meyve suyu içtim crunch yedim gene kıpraşmıyo gene kıpraşmıyo...sakin sakin ağır ağır hareketleri var hep babası kılıklı sakin mi olucak nedir :1: kalp atışları falan da normal...ya akşamları da kıpırdıyo aslında ama hemen elimi koyunca duruyo dokunmucan hiç göbeğe.elimi koysam da doktor o aleti koysa da duruyo bakınıyo noluyoz diye şapşik :1: poposu sağımda kafası solumdaydı ama şimdi dönmüş hiç de hissetmedim :44: bu sefer kafa sağdaydı:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ayy çok konuştum galiba :30::30::30::30::30:

hehoheeeyyy bugün oğlumu görmeye gittim kızlarrr boyumuz 23 cm olmuş kilomuz 400 gr o kadar ekler yedim bonibon yedim meyve suyu içtim crunch yedim gene kıpraşmıyo gene kıpraşmıyo...sakin sakin ağır ağır hareketleri var hep babası kılıklı sakin mi olucak nedir :1: kalp atışları falan da normal...ya akşamları da kıpırdıyo aslında ama hemen elimi koyunca duruyo dokunmucan hiç göbeğe.elimi koysam da doktor o aleti koysa da duruyo bakınıyo noluyoz diye şapşik :1: poposu sağımda kafası solumdaydı ama şimdi dönmüş hiç de hissetmedim :44: bu sefer kafa sağdaydı:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ayy çok konuştum galiba :30::30::30::30::30:

canım yaaa negüzel anlatmışsın biz de görcez mi ogünleri yaaa çoookk var dahaaa:10:

Allah hepimize yasatsin boyle duygulari ne guzel anlatmissin :9:

kızlar merhaba nasılsınız....yeni hamileler varsa hayırlı olsun,henüz öğrenmeyenlerede allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah.....sinemselçuk çok sevindimmm:34:

ayyy canım benim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimm

kızlar merhaba nasılsınız....yeni hamileler varsa hayırlı olsun,henüz öğrenmeyenlerede allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah.....sinemselçuk çok sevindimmm:34:

merhaba canım ben kendi adıma hem iyiyim hem heyecanlıyım :) sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik :)

bat 15di dayanamadım sabah kendim test yaptım evde..2.çizgi silik ama çok belliydi :) ama ne bileyim yinede hemen ümitlenmek istemiyorum değerleri,keseyi ve bebişi görmeden :17::17:

:emir_bebek: bebusin sana simsiki tutunsun saglikla kucagina al insallah kuzum baktir bugun beta hcgne . Dusuk ysptigin icin korkularin var anliyorum ama rabbim sana ve anne yuregine bagislasin. Dusukten sonra kacinci denemendi soruyorum kusura bakma :43: biliyosun bende dusuk yaptim yasaktan sonra ikinci denemede olmadi galiba

:emir_bebek: bebusin sana simsiki tutunsun saglikla kucagina al insallah kuzum baktir bugun beta hcgne . Dusuk ysptigin icin korkularin var anliyorum ama rabbim sana ve anne yuregine bagislasin. Dusukten sonra kacinci denemendi soruyorum kusura bakma :43: biliyosun bende dusuk yaptim yasaktan sonra ikinci denemede olmadi galiba

amin canım benim inşallah :) bugün cumartesi ya canım pazartesi günü gidip hem gebelik testi hemde değerlerime baktırmak istiyorum..ahh ahh korkularım olmaz olur mu hiç bi yandan içim kıpır kıpır ama bi yandanda dokunsanız ağlıcam :(:( 14mayısta kürtaj olmuştum kuzum 12haziranda hemn adet olmuştum.13temmuzda adet olmuştum..ve o adetten sonraki muhabbetimiz işe yaramış gibi görünüyo :18::18:

amin canım benim inşallah :) bugün cumartesi ya canım pazartesi günü gidip hem gebelik testi hemde değerlerime baktırmak istiyorum..ahh ahh korkularım olmaz olur mu hiç bi yandan içim kıpır kıpır ama bi yandanda dokunsanız ağlıcam :(:( 14mayısta kürtaj olmuştum kuzum 12haziranda hemn adet olmuştum.13temmuzda adet olmuştum..ve o adetten sonraki muhabbetimiz işe yaramış gibi görünüyo :18::18:

Yasak vermedimi doktor hic bana 6 ay denisti ben 4 ay korundum (gun hesabiyla cokta saglam degil yani) dayanamadim basladim muhabbete ama yine doktorun dedigi oldu 6 ayi bulduk . Hic belirtin varmiydi benim bata 1 gun kaldi kesin gelecek hic belirtim yok hatta regl civilcem ve siskinligimde regl belirtisi :36: sen uxulme canim hep ayni olmaz ki rabbim buna uzin omurler sanada saglikli gebelik versin :38:

Back
X