• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy inşallah kuzum ama bn yinede hep çorap falan giymeyi düşünüyorm..kışın en korktuğum şey grip zaten canım yaa çok sık grip olurum ve uzun sürer ama ALLAH onunda direncini verir inşallah..ayy evet yaz bebişi olcak inşallah bitanem :9:

hiiç korkma gripten falan sen annesin bi grip mi yıkacak seni...eminim daha bi dirençli olucaksın...bal,pekmez eksik olmasın kahvaltından:20:

Kizlar bisi soracagim malum bayram donusu kayinvalidemin muhlamasi alabalik derken tam iki kg aldim:( simdi hamis arkadaslar kac kg ile hamis kaldiniz kac kg aldiniz ?

Idealim 54 ama inemedim daha merak ediyorum hamis olsam kac kg alirim :) keske olsam o ayri bi durum :9:

Kizlar bisi soracagim malum bayram donusu kayinvalidemin muhlamasi alabalik derken tam iki kg aldim:( simdi hamis arkadaslar kac kg ile hamis kaldiniz kac kg aldiniz ?

Idealim 54 ama inemedim daha merak ediyorum hamis olsam kac kg alirim :) keske olsam o ayri bi durum :9:

hadi olda 60ol kuzum yaa..ben 72 73kiloyum :S ben napayım

ben hamile kalmadan önce tam olarak kaç kiloydum bilmiyorum ama 2. ayımda 70 kiloydum...şimdi 5 ay bitti vee 75 kilo oldum :30::30::30::30::30::30::30::30::30: boyum da 1.70

iyi de bu hızla gidersem ki kaçınılmaz çünkü asıl 6-7 aylıkken alınıyomuş kilo...80i devircem gibi geliyo

yok be yavrum saçmalama..5ayın bitiminde 5kilo hadi olsunda 7kilo almış ol..geriye kaldı 4ay bu aylardada dikkat edersen 4 5 kilo alırsın bence ;)

kızlar
benim de dün itibarıyle adetim bitti
çalışmalara başladık,yalnız size bi şey sorcam
her gün denize giriyorum,haliyle ıslak kalıyor insan,bi etkisi olur mu olmamasıyla
belki saçma bi soru oldu kızlar ama yanıtlarsınız sevinirim
sinem arkadaşım hayırlı olsun sana da
darısı bize inşallah

Back
X