- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
canım öle hepsi çıkmıyor tabii ama yinede leke oluyor yani...böle yuvarlak oluyor leke..ben rahat edemiyorummm
bende hiç leke olmuyo işte :S
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım öle hepsi çıkmıyor tabii ama yinede leke oluyor yani...böle yuvarlak oluyor leke..ben rahat edemiyorummm
altına gecmiyomu cok kırpışıyozda![]()
bende hiç leke olmuyo işte :S
canım biz çıkarken koyuyoz altıma..zaten o anda çıkıo...çok açık oldu ama başka yolunu bulamadımmutandımm
canım biz çıkarken koyuyoz altıma..zaten o anda çıkıo...çok açık oldu ama başka yolunu bulamadımmutandımm
heyy maşallahhhh...nasıl oluo oooacaba bizimkimi yalnı..yoksam ben o yüzdenmi hamile kalamıommmm
![]()
valla canım önce bi sürü peçete alıyoruz yanımıza tam çıkacağı zaman ben peçeteyle tutuyorum hemen ee ayaklarımıda havaya dikince akmıyo..tam yataktan kalkacağım zamanda yeni bi peçete alıyorum kalkıyorum ve iyice temizliyorum..akan kokan olmuyo![]()
Caydin hosgeldin :) guzel gecmis tatil belli
Cennetyarim sende aramiza hosgeldin .
Kizlar manyak oldum zirp pirt wcye kosup kirmizi kontrolu yapiyorum
:18:
ben tam çıkarken peçete koyuyorumm hiç yatağada akmıyor memnunum :))
utanılcak bişi yok bebek çalışıyoruz burda iş var fizibilite uyguluyoruz![]()
bende peçete havlu ikisinden birini koyuyom..ama muhakkak akan kokan oluo bende...sende nasıl hiç gelmez yahuuuvalla canım önce bi sürü peçete alıyoruz yanımıza tam çıkacağı zaman ben peçeteyle tutuyorum hemen ee ayaklarımıda havaya dikince akmıyo..tam yataktan kalkacağım zamanda yeni bi peçete alıyorum kalkıyorum ve iyice temizliyorum..akan kokan olmuyo![]()
ayy kuzumm yaa..bende haftaya öle olucam...o wc yolu resmen işkence oluyor.ç..günde 10 kez falan çıkıyorummm töbeeee
bizde bazen peçete koyuyoruz...değişiyorrr duruma göreee
haha demi ama...çalışma yapıoz sonuçtaaa
bende peçete havlu ikisinden birini koyuyom..ama muhakkak akan kokan oluo bende...sende nasıl hiç gelmez yahuuu![]()
Ne guldum yaabenim de akip gidiyo ama ayaga kalkinca
pecete koyuyorum hemen
![]()
Ne guldum yaabenim de akip gidiyo ama ayaga kalkinca
pecete koyuyorum hemen
![]()
kızlar doktorlarınız hazır mı peki çok kararsız kalıyorum bu konuda![]()
kızlar bol bol meryem süresini okuyunnn biraz uzun ama okumaya çalışın
aynenn yaaa...öff yapış yapış...kalsa içimde ya...uyuz spidermanlarr ne olcakkk![]()
Takilma canim cekip gidenler onemsiz zaten milyonda cok azi :)