• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bugün gittim tekrar keseyi gördü fakat cok asagıda ve bebek yok.2 hafta sonra tekrar gel tabi tutunursa bebek dedi düşük riskim var yani ve hiç bişey demedi sinir oldum aslında iyi bi doktordur ama tutunursa iki hafta sonra görüşürüz demesi ve hiç bişey söylemedi sadece cinsel ilişki yasak dedi okadar zaten progestan kullanıyordum onu bile ben sordum günde bi tane kullanmaya devammı edeyim diye şaşırdım kaldım ve sinir oldum yan yiyecek ekmeyi varsa durur gerci ama byle düşük yapacakmısım gözüyle bakması sinir etti

canım benim sen doktoru falan boşver..biz iyi düşünelim iyi şeyler olsun..sen içini ferah tut emi canım benim..sen bol bol dinlenmeye bak..ani hareketlerden kaçın ve progestanı kullanmaya devam et..inşallah bebeğin tutunacaktır sana..çok çok dua edelim canım ;)

canım buranın en iyi doktoru güya kanamam olmadı ama kahverengi leke oldu valla 10 gün önceden randevu alırsan muayene oluyorsun canım devlet hastaneleri öyle malum aynen ya beni rahatlatıp bişeyler önerecegine nede olsa düşecek tavrıyla yaklastı resmen canım allahtan evdeyim şimdilik ama kızım var 3 yasında zor oluyor annemde dün gitti memlekete böyle olacagını bilsem göndermezdim sende iyi bi doktor bak canım baskalrının iyi dedgi ne kadar da bana denk gelmedi ama.6+5 günlük ve kesede bebek yok bilmiyorum baska dotor bakarım ama zor ya burda sıkıntılı

tatlım bende 6+3 de gitmiştim kese görünmüştü ama bebek görünmemişti..7+3de görünmüştü..sen içini ferah tut..
kızınla ve seninle ilgilenebilecek bi akraban tanıdığın komşun yokmu :S

tatlım bende 6+3 de gitmiştim kese görünmüştü ama bebek görünmemişti..7+3de görünmüştü..sen içini ferah tut..
kızınla ve seninle ilgilenebilecek bi akraban tanıdığın komşun yokmu :S

sagol canım benim elimden geldigi kadar stres yapmamaya calışıyorum.annemi 2 gün önce gönderdim ben izinli olunca memlekete gönderdim onun dısında gelebilecek kimse yok herkes işinde gücünde bide memlkette olsam neyse bakalım sancım felan yok şimdilik memlekete gitsem diyorum yolculukta yasak sanırım gerci doktor hiç bi öneride bulunmadı dinlen bile demedi o kdar eminki tutunursa iki hafta sonra görüşürüz dedi sinir etti .

canım benim sen doktoru falan boşver..biz iyi düşünelim iyi şeyler olsun..sen içini ferah tut emi canım benim..sen bol bol dinlenmeye bak..ani hareketlerden kaçın ve progestanı kullanmaya devam et..inşallah bebeğin tutunacaktır sana..çok çok dua edelim canım ;)

dualarınız ve desteginiz için allah razı olsun canım sende inş sorunsuz bi hamilelik yasarsın ve bebegini sagsaglim kucagına almayı allahım nasip eder inş.

Canım düşük riskin var ve korkuyorsun öyle değil mi yanlış anlamadım.Sana şunu söyleyeyim progestan kanı pıhtılaştırdığı için tavsiye ediliyor kanamyı hafifletyor.Bana sorarsan ayaklarını kaldır havaya her gün o şekilde dinlen.Mümkün olduğunca istirahat et.Bana bi şey olmaz çıkayım dışarı dersen Allah korusun üzülebilirsin.Doktor bana en az 10 gün rapor vereym istirahat et dediğinde çalışablirim sıkıntı yok demiştim halbuki kaybetmeyebilirdim bebeğimi.Bizim komşumuzu hatırlıyorum hamile olduğunda hep evde uyurdu Annem kızardı evde uyuya uyuya şişti derdi.En doğrusunu yaptı aslında.Kesinlikle bol bol uyu gerekirse evde şiş , ayaklarını dik yatarken altına kat yastığı dışarı çıkmayı da kendine yasakla:20::20::20::20:

evet düşük riskim var elimden geldigi kadar dinleniyorum işe gitmiyorum zaten yeni izin almıstım.küçük bi kızım var onunla evde ilgilenmeden olmuyor ilgi bekliyor ee acıkıyor şimdilik sancım ve kanamam yok sadece kese cok asagıda dedi doktor dinlenmeye calışıyorum ama karnımdaki için dogacak olan için dogmusu nasıl işhmal edip hakkını yiyeyim sadece agır bi iş yapmıyorum fırsat buluncada uzanıyorum allah razı olsun valla doktordan daha cok yardımcı oldu burdaki arkadaslar sagol destegin için

evet düşük riskim var elimden geldigi kadar dinleniyorum işe gitmiyorum zaten yeni izin almıstım.küçük bi kızım var onunla evde ilgilenmeden olmuyor ilgi bekliyor ee acıkıyor şimdilik sancım ve kanamam yok sadece kese cok asagıda dedi doktor dinlenmeye calışıyorum ama karnımdaki için dogacak olan için dogmusu nasıl işhmal edip hakkını yiyeyim sadece agır bi iş yapmıyorum fırsat buluncada uzanıyorum allah razı olsun valla doktordan daha cok yardımcı oldu burdaki arkadaslar sagol destegin için

Valla canım doktorları kafana takma sen hep iyi düşün. Benim bir tanıdığımın spiral olmasına rağmen bebişi oldu Allah ol dediyse herşey olur sen umutlu ol. İnşallah bebişinide görürsün.

Valla canım doktorları kafana takma sen hep iyi düşün. Benim bir tanıdığımın spiral olmasına rağmen bebişi oldu Allah ol dediyse herşey olur sen umutlu ol. İnşallah bebişinide görürsün.

öyle canım allah ol demeden hiç bişey olmuyor kısmet artık yiyecek ekmegi varsa olur zaten allah hepimizin kucagına almayı nasip etsin

Kizlar nasilsiniz...silacim bidaki aya insallah Rabbim verir bebegini..kizlar ya hic iyi degilim agzimin hic tadi yok deli gibi susuyorum sudan tad almiyorum midemi bulandiriyor..vucudum cok kirgin kolumu kaldiramiyorum yemeklerden tad almiyorum :/ oyy oyy nolacak bole halim hasta gibi yatiyorum

Son düzenleme:
Kizlar nasilsiniz...silacim bidaki aya insallah Rabbim verir bebegini..kizlar ya hic iyi degilim agzimin hic tadi yok deli gibi susuyorum sudan tad almiyorum midemi bulandiriyor..vucudum cok kirgin kolumu kaldiramiyorum yemeklerden tad almiyorum :/ oyy oyy nolacak bole halim hasta gibi yatiyorum

kuzum benm tuzlu şeyler ye bari bastırsın mideni..
benm doktorum miden iyi dğilken süt yoğurt falan tüketme onlar daha kötü yapar ve tiksinirsin demşti..
sende bol bol yat dinlen ben iyiyim ama hiç kolumu kaldırmak istemiyo canım:S

kızlaaaar size güzel haberler vermek isterdim

ama akşam giderken bebe time marka aldığım testle yaptığım test negatif çıktı:18::20:

bana inat ertesi sabaha kadar da çift çizgiye dönmedi :20::20::20:

eşim bikaç gün daha bekleyelim sonra kan testi yaptıralım dedi:44:

gelenim gidenim yok hiç .. ekstra olarak bugün bel ağrım oldu

umutlanmayı kestim ama bakalım hayırlısı kan testi yaptırana kadar

yokmuş gibi davranmaya karar verdim sağlık olsun ne yapayımm :1: beklemeye devaaaam :1:

ama rahatladım nedense :1::1::1:

kızlaaaar size güzel haberler vermek isterdim

ama akşam giderken bebe time marka aldığım testle yaptığım test negatif çıktı:18::20:

bana inat ertesi sabaha kadar da çift çizgiye dönmedi :20::20::20:

eşim bikaç gün daha bekleyelim sonra kan testi yaptıralım dedi:44:

gelenim gidenim yok hiç .. ekstra olarak bugün bel ağrım oldu

umutlanmayı kestim ama bakalım hayırlısı kan testi yaptırana kadar

yokmuş gibi davranmaya karar verdim sağlık olsun ne yapayımm :1: beklemeye devaaaam :1:

ama rahatladım nedense :1::1::1:

hayırlısı olsun canm kaç gün geçmişti adetin :S

Back
X