- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
neyse kızlar aeo göbişleriniz boş kalmasın.Değerleriniz katlanıp tavan yapsın.suyunuz eksilmesin.hcg alsın başını gitsin.sütünüz çok neşeniz bol olsun![]()
nereye gidiyosun yahuu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse kızlar aeo göbişleriniz boş kalmasın.Değerleriniz katlanıp tavan yapsın.suyunuz eksilmesin.hcg alsın başını gitsin.sütünüz çok neşeniz bol olsun![]()
Bebisler bende servis kapimdan gecmese zor giterim o topuklulari kiz ofiste dduz zeminde sikinti yokta yolda yurunmuyo beayrica yerim sizin iki gr lik mercimeklerinizi yesin teyzesi onlari
minyon olmanin faydalari da var misal koltaltina rahatlikla girilir ve. Ele avuca sigilir
![]()
bizde eşimle aynı boydayız...birebiriz...topuklu giymek hayal banaaa..
ama ben yinede ondan ayrı olduğum yerlerde giyiyorummm
yaa ne olur gelin buraya...ben gelemiyorumm kızlarada haber ver kuzucummm
abowwwww boyaaa bakkk![]()
Redcim ben kendim rahat rahat kullanamıyorum benim esim piskopatmidir nedirhamileysen ya biri gelip vurursa ya sen bi yere carparsan ya cocuj duserse modunda yanimdaykende beti benzi atiyor ya valla arabadan soguttu beni ki benim sifir kazam var onun iki
![]()
Ne siz bensiz facebooklardasiniz oyle mikustum oynamiyorum
![]()
Ne siz bensiz facebooklardasiniz oyle mikustum oynamiyorum
![]()
canım 4gün gectiyse eğer cıkma ihtimali yüksek yapabilirsin :)
Ben 3 senelik evliyim. Hazirandan beri dkontrol hapını bıraktım ama 2 adette de gecikmeler oldu, duzenim tam oturmadı. İlac kullanmadan önce hic sıkıntım yoktu, düzenliydi döngüm.. Geçen ay hormon testlerim ve muaynem yapıldı, bi sorun yok dedi doktor. Daha beklemem lazım biliyorum ama bana önericeğiniz bi yol haritası varmıdır..
Ben 3 senelik evliyim. Hazirandan beri dkontrol hapını bıraktım ama 2 adette de gecikmeler oldu, duzenim tam oturmadı. İlac kullanmadan önce hic sıkıntım yoktu, düzenliydi döngüm.. Geçen ay hormon testlerim ve muaynem yapıldı, bi sorun yok dedi doktor. Daha beklemem lazım biliyorum ama bana önericeğiniz bi yol haritası varmıdır..
ben geldim :) isyancım mahsur kalmışsın oralarda :)
kızlaar birbebisimizolsa ne yaptı acaba test yapacaktı sabah :44:
ben de ondan haber bekliyorum![]()
ben de dün yazmıstım ama cvp yok halaaaa...![]()
ben geldim :) isyancım mahsur kalmışsın oralarda :)
bugün daha gelmedi yaa..
yaa sorma canım kaldım buralarda ...beni yalnız bırakmayınnn ama buralardaaaa
![]()
acaba pozitif çıktıda hastaneye falanmı gitttiii![]()