- 26 Ağustos 2013
- 1.054
- 46
- 108
Merhabalar kızlar uzun zamandır yazamıyorum malum okullar açıldı...inşallah hamişler artmıştır bende maalesef yok hala bişi cok üzgünümBilgisi olanlara bikaç soru sormak istiyorum.Ben bu ay yumurta takibi yaptırdım adetin 3. günü gittim doktora baktı ve kist olmadığını söyledi 13. gün gel yumurtalarına bakalım dedi bana acayip geldi arada niye bakmıyo diye neyse bi
şey demedim ogün.Aynı zamanda incir kürüne dewam ettim ve ovulasyon testiyle de takip ediyordum.10. günde çift çizgi cıktı ama yinede bekledim diğer gün de yaptım çizgi silikti tamam dedim 11. günde yumurtaladım ve ilişki oldu o günlerde.13. gün doktora gittim yumurtam 13mm ve 8mm idi.Büyümemişler dedi doktor...Benim aklıma takılan acaba ben 10. günde yumurtladım mı doktor eger 10. günde yumurtalasam bunu görür müydü?O morel bozukluğuyla sormadan çıktım doktordan..Çünkü yumurtan büyümüyo demekki klomene başlayalım dedi bilmiyorum ne diyosunuzzz?Teşekkürler şimdiden...
Canım benim bildiğim kadarıyla ovulasyon testlerinde çift çizgi çıktığı gün yumurtan oluşup çatlayacağı gün demek ; yani LH salgılanıyor (yumurtayı çatlatsın diye) Ovulasyon testinde de çift çizgi gördükten sonra o gün ve sonraki günler girmek gerek, Bu çift çizgi 24 saat içinde kadının yumurtlamasına işaret oluyor.. Döllenmesi gereken yumurta kaç mm büyüklüğünde olmalı bi fikrim yok ama araştır bir netten, kafana yatmadıysa da doktoru değiştir, sıkma canını yeter ki..