Birlikte ilk uyan?

yapayalniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
30
0
86
45
Hatay
geçenlerde yani evlenen bir arkadasımdan duymuştum 3 yıl sevgililik ve 1 yıl da nişanlılıktan sonra çok severek evlendikleri eşini ilk gunu sabahı uyandıgında allahım ben neredeyim neresi burası demiş bu yanımda yatan kim demiş ve bagırmıs anne diye ve adamı yataktan atmıs bunu anlatınca cok gulmustuk ama cok da garibime gitti acıksası sizde de boyle oldumu acaba komık bir durum...

delikafadulden bebimde arkadasımın basıan gelmıstı boyle bısey. kocası ewın ıcınde kosturmaya baslamıs sabah klktıgında:)
sacları normalde cok kabarıo arkadasımın bu yuzden fonsuzde dısarı cıkmaz. kocası o halde gorunce kaccak delık aramıstr:)

delikafadulden:roflol: ayyy cok güldüm walla süpermişşş yaaa:roflol:delikafadulden

ayy yazık adama neye uğradığına şaşırmıştır yaa kaydirigubbakcemile3

yani öyle bagırma falan olmadı ama gözumu açınca ilk şaşırdım, yıllardır gördugum manzaraya alışkın gözlerım afalladı, en fazla bir kaç sanıye sonraa haa burası benim evim dedim ve mutlu oldum. şimdi annemlerde uyuyunca öyle oluyor.

Ben evi tanıyamamıştım ama neyseki eşimle birbirimizi tanımıştık-tatlicadiarzu-

okadarda değil
sanki gerdeğe kadar hiç görüşmediler
direk gerdekte görüşmüşler gibi
öle olsa neyse
ama okadar tanışlıktan sona anne kim bu diye bağırmak
çok saçma geldi bana..-tatlicadiarzu-
daha dün gece düğünün oldu odamı gelmedi aklına
yada adamın yüzüne bakıncadamı gelmedi aklına...
hadi uykulu vaziyette adamı görünce aa nışanlımın burda ne işi var der insan bi an
ama genede aklına gelir.
gece karı koca olduk diyyee..kaydirigubbakcemile3

çok çok çok abartılmıs hiç böylesinide duymadım tabiki insan yadırgar ama bu kadarı sacmalamıs yani

komik çoook komik...

ben evliliğimin ilk sabahı mışıl mışıl uyumuş uykumu almış eşime sarılmışım eşim öperek uyandırdı

tabi birlikte kalktık evimi defalarca dolaştım sindirdim içime kendi kendime güldüm

artık benim evim var dedim...ve ben evli bir kadın oldum....

tek zorlandığım şey olmuştu oda bazen anne diye seslenesim gelirdi...

sonra kendimi toparlardım

biz ilk beraber uyuduğumuzda inanamayıp gece çok uyanmıştık hep sarılmış... biz sevgililer gününde nikah yaptık. aynı yastığa baş koyalı epey oldu.. hala uyanıp sarılırız inanamayız..:)

bencede çok abartılmış yani...o kadarda değil.. sanki hiç yüzünü görmemiş tanımıyormuş gibi..saçmalık..

bana biraz abartı gelio böle şeyler yaa:umursamaz:

benimde çok yakın bi tanıdığımın başına gelmiş bu tarz bişe daha 3gün önce anlattı, ilk zamanlar ewime hiç ısınamadım bu ew kimin bu eşyalar kimin nie ben bu ewdeyim neden temizliorumki falan diomuş, we bunu diyen 4 yıllık sewgililikten sonra ewlendi:umursamaz: bide ewden çıkarken geç kalmim annem merak eder die çıkıomuş eşiyle:bbo:

ya ben nişanlıyım we henüz ewim eşyam falan yok, ama olmayan ewime eşyalarıma aşığım ya resmen, hayaller kuruorum şimdiden.. nasıl oluoda bukadar abartı duygular hissedebiliolar anlam weremiorum malesef..

aileni özlersin falan eywallah, ama bunlarda abartı yaa..

ben ewlendiğimde, sabahı uyandığımda eşime uzun uzun bakar, ellerimi açar Rabbime dua ederim heralde bugünü bana gösterdiği için :Saruboceq:

Aaa sen ne zaman geldın demıstım kı kacarak evlenmıstık.Bursadaydık. Normalde esımle ayrı sehırlerde yasıyorduk. :D

Asıl abartı benimki bilmiyorum..
Sanki yıllardır bu evde yaşıyormuşum,kocamla beraber uyuyormuşum gibi uyandım..:lepi:
Hiç zorluk çekmedim vallahi..
Evime çok aşıktım,boşandım,hala aşığım evime..opuyorumnanaktan

Bencede abartı :1ninca:
Bende de ilk zamanlar yadırgama oldu ama tanımayacak kadar da değil...
Evin içinde dağınıklığı hep abim yapardı...Eşim yapmaya başlayınca, abi daha yeni topladım dediğim olmuştur sadece kaydirigubbakcemile3

Back
X