Birlikte olamama..evli bayanlar bakar misiniz

Çok uzu

Çok üzüldüm gerçekten çok üzüldüm .. niye boyle oldunuz

kusura bakmayın ama eşiniz tam bir odunmuş. Bence böyle bir girişimi oldu ve yol yapıyor.
Ayrıca ne demek sizin hasta olup olmadığınızı bilmemesi, illaki biliyordur bence siz kendinizi ayarlayın eşinizin yolu yol değil.

Millette onun yolunu gözlüyordu zaten.Kendide gayet iyi biliyor sorunun kendinde olduğunu ama suç bastırıp topu size atıyor.Kadın ruhundan anlamayan öküz.

Kadıncağızı üzecek yorumlar yazmayın amcaydı mamcaydı diye evlenmiş çocukları olmuş sonuçta
Sizde Baba kız gibi olduk ayıp bir kelime etmişsiniz Onur zedeleyici
Herşey cinselik değil
Siz zaten tek seçeneğimdi yazmışsınız belli ki denize düşmüş misali
Hakkında hayırlısı mutlu olmaya bak bebişine bak gökyüzünün denizin havanın suyun keyfini çıkar hayat çok kısa zaten
Bi de ayrıca artık boşansanda genelde yaş ortalaması yüksek bir adamla yola devam edersin gibime geliyor çocuğun olup 35 li yaşlara gelince anca 50 ve üzeri olur taliplerin zaten gençler şimdi kendi sorumluluğundan kaçarken çocuklu kadını hem aile hem kendisi kaldıranı zor olur... hatta gönül eğlendirir ama alanı olmaz maalesef gerçek bu
Elinde olanların tadını çıkar kendini üzme hayatı cinselliğe bağlama eşinide kırma kırılmada yolun açık olsun

Erkeğe de şeapalım demek ne kadar iticidir,
Kaba bir koca,Allah yardımcın olsun.
Üzülme,tamamen hormonları konuşmuş o değil,düzelir.

Ikinci evliligi.nezaket falan degil ya.suslen kur yap diyo.suslenincede sabah yapariz yorgunum diyo.mosmor oluyorum utaniyorum

Kıymetini bilmiyorsa boyun eğme. Yok bundan sonra evlilik olmaz falan filan laflarına hiç kulak asma. Bir defa hayatına devam etmek için bir erkeğe ihtiyacın yok. Çalışıp gayet güzel çocuğunu buyutursun
Seni istemiyorum diyen adamın bosnmayacaksan bile burnunu sürt. Ailende kal bir süre. Mutsuzsan kendine güven ayaklarinin üstünde durabilirsin pekala. Benim bir arkadaşım aynı senin gibi bir çocuğuyla boşandı. Çalıştı evini aldı çocuğuna baktı. Sonrada kendinden üç yaş küçük ve hiç evlenmemiş biriyle evlendi. Bir çocuğu daha oldu mis gibide mutlu . Kötü örnekleri göz önüne alma sadece. Kendine değer ver. Sen kendine değer vermezsen karşında ki asla vermez.

Kesinlikle cok haklısın.erkek adam yanaşir sen müsait değilsen söylersin zaten böyle bir bahane olamaz.hayatında biri var bana kalırsa boşanmak istiyorsa yol onunüzmeyin kendinizi ne olur.bazı erkekler ne yaparsan yap değişmiyor...

Kesinlikle cok haklısın.erkek adam yanaşir sen müsait değilsen söylersin zaten böyle bir bahane olamaz.hayatında biri var bana kalırsa boşanmak istiyorsa yol onunüzmeyin kendinizi ne olur.bazı erkekler ne yaparsan yap değişmiyor...

Cok sagolun.dogru bir yorum.ama ne yapayim yaa artik sinir oldum.iki yildir bekliyorum.birakin cinselligi eli elime degmiyor.gecen kapidan cikarken yanagimdan makas aldi heyecanlandim mutlu oldum gerisini siz dusunun

Cok canim yaniyor icim agliyor.mesele zevk meselesi sex meselesi degil.kadinligimi unuttum.ikimizde calisiyoz.yillardir ev isi yemek sorumluluk agir baslilik ornek kadinlik yaptim ben yaa.ilk karisindan kalma esyalari yillarca kullandim.tum sulalesi beni parmakla gosterir kendi gelinlerine ornek diye sunarlarken esim boyle yapiyor

Yarin gorumcemin gelini benimle dertlesmek istiyo.kocasi onu bosamak istiyo.o kadar mutlu bir cift gibi duruyozki cunku onca yil esimi bir kez olsun orda burda kotulemedim.ornek bir evlilik gibi gorundugunden aile krizlerinde ilk danisilan kisilerdenim.ahh ah

Erkek milletine fazla fedakarlık yapmıycaksın sen cok afedersin eşşek gibi çalış sonra böyle kıymet bilmedinler üzülme.ayrılmak istiyorsa zorlama sakın ağlama o bukadar vurdumduymaz ise sende öyle görün zor biliyorum ama öyle yap

Ikinci evliligi.nezaket falan degil ya.suslen kur yap diyo.suslenincede sabah yapariz yorgunum diyo.mosmor oluyorum utaniyorum
Keske daha cok tanisaydiniz birbirinizi evlenmeden once. Her acidan. Evlenmeden once nasildi? Sormami mazur gorun ama ask evliligi degil miydi acaba?

Bosanamiyorum niye biliyomusunuz.cunku annem ve babam cok hastalar.cunku iki erkek kardesim bosandilar.onlarin dertleri ailemi kahretti.bi darbede ben vuramam.yoksa sadece cinsellik degilki agir ucurumlarda var esimle aramda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…