arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var. 2 aydır biriyle birlikteyim. beni gerçekten seven, sayan, değer veren, düşünceleri bana uyan, iyi anlaştığım biri. hiç çekinmeden her ortamıma sokabilirim oturup kalkmasını bilir çevresindede sevilir. babası site görevlisi yani kapıcı. aynı zamanda mısır tezgahları var bazı günler sahilde mısır satıyorlar. anneme az önce biraz çıtlattım biri var falan diye. bahsettim ondan işinden gücünde falan. kendisi mühendis ve garanti bir işi var. kendini geliştirmiş zeki biri. herşey tamamdı annemde bir görüş istersen falan dedi (görüştüğümü sölemedim sadece fikrini almak istemiştim.) babasının mesleğinide söyledim. fakat annem olmaz o iş boşver demez mi. yarın öbür gün sende utanırsın. sorsalar kayınvaliden kayınpederin ne iş yapıyor ne diceksin dedi. genede sen bilrsin ama uyuşamayız falan dedi. ben çok şaşırdım. oysaki annemde çok fakirlik görmüş zamanında bu zamanlara kadar gelmiş benimde babam emekli olduktan sonra esnaf olarak çalışmaya devam ediyor. annem en azından emekli olsaydı babası kimbilir ne fakirdirler falan dedi. annem öyle biri değildir ama beni çok şaşırttı.(annem buarada ferihadan pek etkilenmiş olcakki bak onun ailesine ne kadar geri kalmış, ezik duruyorlar falan dedi) bizimde durumumuz çok iyi değil sonuçta orta hallli kendi halinde bir aileyiz. hem bu insanlar fakirliklede olsa çocuklarını okutmuşlar. ben istediğimi söylesem annem engel olmaz buna. ama genede ben çok rahatsız oldum bu durumdan. sizce evlenceğiniz veya eşinizin ailesinin mesleği, ailelerin anlaşması açısından bu kadar önemli mi? annem yanlış mı düşünüyor. ilerde aileler aynı ortama girince sorun yaşarlar mı?