- Konu Sahibi DegisikRuhHali
tam tersi de olabilirdi. erkek arkadaşınız holdingler birşeyler sahibi ve siz de bu maddiyatta olabilirdiniz. o zaman da diğer tarafın annesinin sizin ailenız hakkında bu şekilde düşündüğünü bilmek ne kadar acı verirdi değil mi? kendi ailenizin emeğine laf söylenmesi mühim olan emek etmiş kazanmış 3 almış 1 harcamış okutmuş.. kimileri şanslı doğar kimileri de çırpınır hayat boyu, maddi dengini bulmak çok zor. kendi çevrelerinde yaşadıkları için çok uç zenginler anca maddi dengine göre evleniyor onların mendil parasını aylık kazanan bizler de dengimiz olmasa da gönlümüzü tutturuyoruz anca. benim erkek arkadaşımın ailesinin durumu da bizimkinden kötü ama biz ayda 100 milyar kazanırken onlar 650 tl falan alıyor değil. uçurum anca bu şekilde olur. emekli insanın maaşı ile apartman görevlisi insanın maaşı arasında da uçurum yok ki sosyal bi dengesizlik olsun. mühim olan sen çalışıyor kazanıyorsun erkek arkadaşın da çalışıyor ve kazanıyor gerisi boş. emekle yapılan hiçbir iş ya da meslek kötülenemez ki.
az önce bir arkadaş da yazmış bana kapıcı kızı dediler nasıl üzüldüm diye. ben birine kapıcı kızı gelmiş diye bağırsaydım annem anında tepiklerdi beni adı yokmu onun diye :)
az önce bir arkadaş da yazmış bana kapıcı kızı dediler nasıl üzüldüm diye. ben birine kapıcı kızı gelmiş diye bağırsaydım annem anında tepiklerdi beni adı yokmu onun diye :)