- Konu Sahibi DegisikRuhHali
ya kızlar annemin üzerine çok gidilmiş burda bencilce konuşmuş diyen bile çıkmış. birkere orda durun. bende ilk duyduğumda şaşırdım üzüldüm öyle düşünmesine ama dediğim gibi ben ona görüştüğümü sölemedim ailesiin nasıl insanlar olduğunu anlatmadım. sadece üstü kapalı bişiler söledim. oda geleceğimi düşünerek konuştu. bazı arkdaşlar kendilerini annemin yerine koyup cevaplamışlar sağolsunlar. ilerde bu işi bıraktıklarında nerde yaşarlar nasıl geçinirler falan diye. her annenin kızı için ilk aklına gelen şeyi düşünmüştür annemde. ben anneme ailesini bildiğimi söylemediğimden çokta savunamadım. erkek arkdaşımın ailesinin apartmanda kendi evi var. hemde öle kapıcı dairesi falan değil. memlekettede evleri var. erkek arkadaşım aldığı maaşın çok az bir kısmını ailesine veriyor geri kalan maaşı kendi için kullanıyor. yani bende çok tanımıyorum tabi ama anladığım kadarıyla çok maddi sıkıntı içinde değillr. ilerde bu maddi durum sıkıntı yaratmaz. bir arkdaş demişki eşinizin ailesinin maddi durumunun size ne getirisi yada götürüsü olabilir demiş. tabikide getiriside var götürüsüde. burda çok yerde okudum kendileri zor geçinirken eşinin ailesinede maddi yardımda bulunmak zorunda olanları.yada imkansızlıktan aynı eve çıkan gelin kaynanaları. bu sebeple annemin bunları düşünmüş olması normal. ilerde bu işi bıraktıklarındada kalacak evleri var aynı evde oturmak gibi yada devamlı olrak onlara bakmak gibi bir durumum olmıcak. ama annem bunları bilmior bukadar açıklama yapmadım çünkü.
Foruma hoşgeldin.İşte burası böyle bir ortam insanlar kendileri kaynanayla oturmaktan şikayet eder gelir burda konu açar ve herkes kaynanaya kocaya söylemediğini bırakmaz.Eşim ailesine maddi yardım ediyor diye açılan konuya eşinle konuş evi olduğunu hatırlat der ama burda ailesine yardım etme ihtimali bulunan biri konu açtımı aaaa kapıcı olmaları ayıpmı neden böyle düşünüyorsun ne kadar ayıp vs. yorumlar gelir.Hanginiz kaynananızla yaşama,maddi anlamda ilerde onlara yardım etme ihtimali olan bir erkeğe gözü kapalı gönül rahatlığıyla evet dersiniz.Burda kaynanası bluzle gelin görmeye gelen arkadaşın konusunda denmedik laf kalmadı kaynanaya.Şimdi bir annenin kızını düşündüğü için mesleğe takıyor olmasının neresi yanlış