- 10 Mart 2010
- 2.450
- 3.216
- 723
- Konu Sahibi DegisikRuhHali
Verdiğim örnekler uç örneklerdi.
Daha başka bin türlü kriter var,oturuşu bile benim için kriterdir.bacaklarını açıp oturuyorsa karşımda yine yallah.. illa büyük hareketler yapmasına da gerek yok.
Binlerce örnek verebilirim..
25 yıllık evliliklerde tanıyamayabiliyor insan eşini bahsettiğim o türlü birşey değil.
siz her ortama sokabiliyorum ifadenize iki aydır birlikteyiz ifadesini de ekleseydiniz.
sanıyorum bu noktaya gelmeyecektik..
şunu da yazayım sizin istediğin maddi manevi olanaklarda bir erkekle evlenmeniz en büyük hakkınız.
aileniz de sizin için en iyisini en zenginini en eğitimlisini ister.
ancak ya siz ailenize erken açılmışsınız yada aileniz madem kapıcılık statüsüne sıcak bakmıyor ilişkinizi devam ettirmeyecektiniz.
öğrendiniz ailesi kapıcı bitirecektiniz. ve ailenizin hayallerine uygun bir damat bulacaktınız.
bakın aşkı pek kriter almıyorsunuz o yüzden böyle yazıyorum.konumuz statü ve para.
hala geç kalmış değilsiniz.. birlikte olduğunuz erkeği de incitmenin alemi yok.
ikiniz için de vakit kaybı..
kararı siz vereceksiniz..
aşktan bahsetmiorum çünkü hiçbir sıkıntım yok o konuda . hayatımın sonuna kadar onla olmak istiyorum. oda benimle. asla ama asla ayrılmam ondan böyle uyduruk bi sebeple. ben ailesi için hiç olumsuz birşey düşünmüyorum siz nasıl düşünüyorsanız aynısını bende düşünüyorum. ama anneme ilk söylediğimde neye dayanarak öyle bir tepki verdi ona şaşaırdım. acaba maddi açıdan sıkıntı çekiriz diyemi düşündü, yada belki kapalı kişilerdir (tesettür anlamında değil) ondan uyum sağlayamayızmı acaba diye düşündü bilemiyorum. onu sormak için konu açtım bende. o insanları küçük gördüğümden diil yani. helede sevgilimden aslaa ayrılmayı aklıma getirmedim getirmemde.