- Konu Sahibi DegisikRuhHali
insaniyetlik önemlidir bence annen bu kelimeleri söylemesi bile kendini kaf dağında gören birisi gibi sanki. benim ailemde varlıklı ama annem başörtülü ayağında maksisi, kaynanam zırh çıplak bir akyınbabamın emeklisi var ve dışarıda çalışıyor. kenarda köşede bişeyi yok anneme laf etmişti köylü diye. annemde köylüyüm ama çocuklarımı okutmuş büyütmüş bir gelecek sağlamışım diye cevabı gönderiverdi.
ne meslek nede dış görünüş hiçde önemli değildir. bak o kapıcılıkla okutmuşlar çocuklarını ne kadar büyük guru verici bir durum. kapıcı diye aşağılanmayı haketmedikelrini düşünüyorum. eğer ailenin tavrı buysa ve değişmeyecekse sende o çocuğu daha fazla üzmemek için vazgeçmelisin. ileride onunda yanında söylerse annen cevabını alır iş çıkmaza girer söyleyeyim. benim kaynanamla kavgalarımın çoğu bu yüzdendir
ne meslek nede dış görünüş hiçde önemli değildir. bak o kapıcılıkla okutmuşlar çocuklarını ne kadar büyük guru verici bir durum. kapıcı diye aşağılanmayı haketmedikelrini düşünüyorum. eğer ailenin tavrı buysa ve değişmeyecekse sende o çocuğu daha fazla üzmemek için vazgeçmelisin. ileride onunda yanında söylerse annen cevabını alır iş çıkmaza girer söyleyeyim. benim kaynanamla kavgalarımın çoğu bu yüzdendir