Birlikte oldugum kisi beni cekici bulmuyor

pineapplehigh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
10
5
1
37
Merhaba kizlar,

10+ yildir birlikte oldugum bir erkek arkadasim var. Artik evlenicegim kisinin de o oldugunu dusundum bildim bileli. Ama son iki yildir bana olan cekiminin bittigini ve son zamanlarda beni artik kardesi gibi gormeye basladigini soyledi. Yani cok seviyormus ama kiz kardesi gibi, hayatinda olmami istermis ama sevgili gibi degil. Ayrilmak istemiyorum ama seni oyalamak da istemiyorum sonucta evlenmek planim yok dedi. Ben cok uzun yillarimi verdim cok emek verdim ve bu kadar kolay birakmak istemiyorum. Uzun iliskide bunlari yasayan, bunlari duzeltebilen var mi? Bu durum degisir mi? Lutfen cozumu var diyin olur boyle seyler ama duzelebilir diyin ona sordugumda sence degisebilir mi diye zaten bunlari hissetmeye basladigimdan beri duzelsin diye ugrastim ama umudum kalmadi pek diyor cunku

10 yil sevgililik icin cok uzun bir sure.
Bir seylerin ilk zamanlar gibi olmamasi cok normal.
Duruat davranmis. Siz de zorlamayin bence.
Evlenip bosanmak sevgiliyken ayrilmaktan daha zor.

Kardeş ne yaa,insan kardeşini.... neyse,
İlişki yaşamış g insanların birbirine kardeş gibi görüyorum demeleri sadece benim mi midemi bulandırıyor?
Değişmez,çekim ya vardır ya yoktur,
Yok dediyse hayatta geri dönmez.
Çekim bitmişse ruhuna fatiha.

10 yil icinde nisan,soz hicbirsey olmadi mi?
Bu adamin seninle evlenmeyecegi basindan belliymis kusura bakmayin,olan yillariniza oldu.

10 yıl sonra bunu söylediyse -ki zorladım da demiş- bence dönüşü olmaz, zorlamak daha çok üzebilir sizi.

Maalesef 2 yıldan fazla süren sevgili nişanlı dönemleri evlilikle cok azı sonuçlanıyor sonuçlananlarda mutlaka günün birinde boşanıyor . 2 yıldan fazla kesinlikle sürmemeli bence :/

Çok özür dileyerek soruyorum , cinsel hayatınız var mı, varsa son iki yıldır var mi ?
Çekim yok, kardeş gibi görüyorsa (ki bu çok saçma ve ağır ) neden hala devam ediyor evcilik oyununa. Bu yüzden yukarıdaki soruyu sordum. Bunu yaptıysa karakterinden şüphe edin.

Bir erkek ya da kadın bu cümleyi kuruyorsa maalesef ki geri dönüşü yok.
Evliliklerre çoluk çocuk için bir şekilde devam ediyorsa da sevgililikte bu işi evlilikle sonuclandirmak mutsuzluk getirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…