Birlikte oldugum kisi beni cekici bulmuyor

Kardes gibi gormek ne ya
Bu iliskiyi sen bitir bence arkadasim. Onda cinsel cekim kalmadiysa sende de kalmamistir buyuk ihtimalle. Kiloymus sacmis basmis bunlarla geriye donemezsiniz. Sen ayril kilonu vermek istiyorsan ver, bakimini yap sonra sana kendini kadin gibi hissettirecek biriyle ol.

Arada 5 çocukta olsa erkek veya kadın için aldatma ve ayrılma sebebi olabiliyor bu yazdıklarınız.
Sevgili olunca tutku bekliyor nefis galiba ama evlilikte tabi ki o tutku devam etmiyor her zaman ama vefa ağır basıyor.
Tabi birde imza ayrılık nafaka çocuk vs faktörleri yok değil.

Son düzenleme:

daha 25 yaşında böyle biriyle evlenip kendini yakma,
onun da öyle bir niyeti yokmuş, şükret, yoluna bak.

zaten böyle bir sorunu olan biriyle evlilik olsa ne kadar sağlıklı olabilir ki?söyledikleri de cabası...bence her şey ayrılmanız gerektiğini işaret ediyor.

Ben heyecan biter diyenlerdenim. Bende 1 yıl sonra evlendim. Ama aynı evde yaşadıklarını tahmin etmedim çünkü ben 10 sene de sevgili olsam aynı evde yaşama ihtimalim sıfırdı. Ele telefondan veya el ele tutuşarak ne heyecanı yaşıcam ki.

Kendi mantığımla cevapladım yani biraz

eşimle 2000 de tanıştık, 2003 ün sonunda aynı eve çıktık, 2005 de evlendik,
hala ilişkimizin dinamizmi devam ediyor, etmese evlenmezdik/sürdürmezdik zaten, ikimiz de çok net insanlarız bu konuda.
ama şu 20 kilo aldım aşıksa önemi yok kısmına katılmıyorum, ben de bir dönem ciddi kilo aldım verdim, kendimden bile soğumuştum, eşim soğudum dese hiç yadırgamazdım yani, ayrıca onun da kilo almasını istemem, kaza, yaşlanma falan insanın elinde değil ama kilo elinde... aşkımdan ölsem de göbekli bir erkeği seksi bulamam ki...

Ohh nikah da yok ne de olsa,
Soğudum deyip kurtulmuş.
Hastalık vs bahane yeni birini buldu kesin.

Seni kızkardeşi gibi gördüğünü söyleyen bir adamla evlenme niyetin mi var? Onu geçtim hala nasıl soğumadın bu lafın üzerine? Ayrıl Allah aşkına ne emeği, adam açık seçik seni sevmiyorum arzulamıyorum demiş daha emek verdim diyorsunuz. Böyle adama emek versen ne vermesen ne? Bırak gitsin.

iste o yuzden acaba bende de mi hata vardi, kendimi cok mu biraktim diyorum. bir suredir kilo veriyorum belki gorustugumuzde eski halime dondugumu gorurse tekrar begenmeye baslar mi diye umutlaniyorum. bende cekim bitmedi acikcasi, hala gordugumde yataga yattigimizda icim pir pir oluyor. bilmiyorum belki de baskasindan etkilendi, benimle olan hislerini karsilastirdi ve daha zayif oldugunu fark etti. sordum ama hayir diyor.

Biraz kitabın ortasından konuşucam ama ...adam seni on yıl öncede çekici bulmuyormuş ki on yıl oyalamis şimdide iyice sıkılmış .yapmayın kizlar kendinize bunu, 10+ yıl nedir ya.
oyle gorunuyor olabilir ama fazlasiyla cekim vardi uzun yillar boyunca, dediginiz gibi olsa aa evet zaten hic yoktu ki derdim ama oyle degil

Evet biliyorum. O yüzden dedim ya sorumluluğun s si olmayan sevgililikte bitiyorsa çekim, evlilikte hayli hayli biter. Ben umutluyum bu mantığa sahip olsaydım nasıl evlenirdim ki?

Işte bende evlilikte tamamen bitmez diyorum eğer hızlıca tüketilmesi sevgi ve saygı.
Evlilikte daha fazla canlı kalıyor bence.

acikcasi ben de kendimden sogumustum. butun gun oturup dondurma yiyordum. cekici olacak hicbir yanim yoktu tembelin tekiydim yani. bi de depresyondan dolayi full agliyordum mizmizlaniyordum. o yuzden diyorum iste eski halime donsem aa ben bu kizi seviyodum ya diyip hatirlar mi eski hislerini acaba. keske benzer seyler yasamis birileri kendi deneyimlerinden bahsetse. butun evlilikler olene kadar atesli devam etmiyodur diye dusunuyorum.

Ahhhh bacim ahh evlenmek istersin para olmaz er kisisi zor gelemez. Uzun iliskiye baslarken insan mutluysa sorgulamiyor ki mutlulugun tadini cikariyor. Yasiyor yas gelince de bakiyosun yillar gecmiss. 7 8 9 yillik iliski olmus.( benim bakis acimdan oyle açikçasi ) . Simdii cok zor biliyorum evsiz barksiz elsiz kolsuz gibisin. Yeni dogmus gibi belki ama karsi taraf diyecegini demis bunu kabul etmekte yarar var. Ya rol yapip evlense evlenince aldatsa dursa. Belki ayrilik.suresinde anlar o da. Ama sen yepyeni bir baslangic yapacaksin
Hersey cok guzel olacak
Bu kadar yil mutluysan bunu cebine koy ve önune bak.
Cunku yapacak bisey kalmamis gibi

Ne guzel demissiniz aslinda... insan iste kendini buna ikna edemiyor

Erkekleri tanıdığım kadarıyla hiçbir şeyi direkt olarak söyleyemezler biz kadınlar onlardan daha cesuruzdur aslında.Soylediklerinin bir de alt metinleri olur bu cinsin yani "Evlenmeyi düşünmüyorum" un alt metninde sadece kibarca git yatar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…