- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.293
- 158
- Konu Sahibi pineapplehigh
-
Arada 5 çocukta olsa erkek veya kadın için aldatma ve ayrılma sebebi olabiliyor bu yazdıklarınız.Tesekkur ederim. Acikcasi ben birazcik evlilikte heyecani bitenlerden de fikir almak istemistim. Sonucta uzun yillardir beraberiz, ve 2-3 senedir de beraber yasiyorduk. Birkac ay once is yuzunden farkli sehirlere tasinmak zorunda kaldik, ayri kalinca sorunlar da bu noktaya geldi. sonucta 7-8 sene birlikte olup sonra 3-4 senedir evliyiz gibi de dusunulebilir.
Yani kimse mi evliliginde boyle sorunlar yasamiyor?herkes evlenip yillarca atesli cekim yasamaya devam mi ediyor? boyle bir sorunla karsilasip tekrar eski cekimi yakalayan oldu mu?
Acikcasi beraber yasamaya basladigimizdan beri birazcik kendimi saldigim icin kendimi de sucluyorum. Ayni eve gectigimizden beri 20 kusur kilo aldim evde pijalamarla oturdum cirkin cirkin. Ben de kendimi cekici bulmuyordum kendimi seksi hissetmiyordum mesela. Ama sana birisi asiksa bunlarin onemi yoktur diye dusunuyordum. Kendimi suclamali miyim bilmiyorum.
Cinsel hayatimiz vardi, ama son iki uc senedir gittikce yok noktasina geldik. Oncesinde saglik sorunlari oldugu icin birseyler olmamaya basladi, sonra oyle devam etti. kendisi de saglik sorunlari basladiktan sonra cinsellige ilgimi kaybettim sonra tekrar bisey hissetmeye baslayamadim diyor.
Biliyorum evlilikle sonuclansa daha kotu olabilir o yuzden dogru kararlari almak istiyorum
Cinsel hayatimiz vardi, ama son iki uc senedir gittikce yok noktasina geldik. Oncesinde saglik sorunlari oldugu icin birseyler olmamaya basladi, sonra oyle devam etti. kendisi de saglik sorunlari basladiktan sonra cinsellige ilgimi kaybettim sonra tekrar bisey hissetmeye baslayamadim diyor.
Biliyorum evlilikle sonuclansa daha kotu olabilir o yuzden dogru kararlari almak istiyorum
Ben heyecan biter diyenlerdenim. Bende 1 yıl sonra evlendim. Ama aynı evde yaşadıklarını tahmin etmedim çünkü ben 10 sene de sevgili olsam aynı evde yaşama ihtimalim sıfırdı. Ele telefondan veya el ele tutuşarak ne heyecanı yaşıcam ki.10 yıllık sevgililik mi olur heyecan biter falan diyenler niye evlendi acaba? Sevgiliyken 10 yılda çekim kalmıyosa evlilikte hiç kalmaz. Kalmıyosa devam etmenin anlamı da yoktur. O zaman napalım boşanalım mı?
Not: eşimle tanıştıktan 1 yıl sonra evlendim
Tesekkur ederim. Acikcasi ben birazcik evlilikte heyecani bitenlerden de fikir almak istemistim. Sonucta uzun yillardir beraberiz, ve 2-3 senedir de beraber yasiyorduk. Birkac ay once is yuzunden farkli sehirlere tasinmak zorunda kaldik, ayri kalinca sorunlar da bu noktaya geldi. sonucta 7-8 sene birlikte olup sonra 3-4 senedir evliyiz gibi de dusunulebilir.
Yani kimse mi evliliginde boyle sorunlar yasamiyor?herkes evlenip yillarca atesli cekim yasamaya devam mi ediyor? boyle bir sorunla karsilasip tekrar eski cekimi yakalayan oldu mu?
Acikcasi beraber yasamaya basladigimizdan beri birazcik kendimi saldigim icin kendimi de sucluyorum. Ayni eve gectigimizden beri 20 kusur kilo aldim evde pijalamarla oturdum cirkin cirkin. Ben de kendimi cekici bulmuyordum kendimi seksi hissetmiyordum mesela. Ama sana birisi asiksa bunlarin onemi yoktur diye dusunuyordum. Kendimi suclamali miyim bilmiyorum.
20kilo da az değil. Gerçekçi olalım esim haldur huldur yiyip bile isteye alsa o kiloları bana da çekici gelmezdi herhalde cünkü bu halini begeniyorum değişsin istemem. Peki sende sürüyor muydu çekim? Ayrı kaldığınız zamanlarda birinden etkilenmiş olabileceği de geldi aklıma.
28-29Yaslar kac
oyle gorunuyor olabilir ama fazlasiyla cekim vardi uzun yillar boyunca, dediginiz gibi olsa aa evet zaten hic yoktu ki derdim ama oyle degilBiraz kitabın ortasından konuşucam ama ...adam seni on yıl öncede çekici bulmuyormuş ki on yıl oyalamis şimdide iyice sıkılmış .yapmayın kizlar kendinize bunu, 10+ yıl nedir ya.
Evet biliyorum. O yüzden dedim ya sorumluluğun s si olmayan sevgililikte bitiyorsa çekim, evlilikte hayli hayli biter. Ben umutluyum bu mantığa sahip olsaydım nasıl evlenirdim ki?
acikcasi ben de kendimden sogumustum. butun gun oturup dondurma yiyordum. cekici olacak hicbir yanim yoktu tembelin tekiydim yani. bi de depresyondan dolayi full agliyordum mizmizlaniyordum. o yuzden diyorum iste eski halime donsem aa ben bu kizi seviyodum ya diyip hatirlar mi eski hislerini acaba. keske benzer seyler yasamis birileri kendi deneyimlerinden bahsetse. butun evlilikler olene kadar atesli devam etmiyodur diye dusunuyorum.eşimle 2000 de tanıştık, 2003 ün sonunda aynı eve çıktık, 2005 de evlendik,
hala ilişkimizin dinamizmi devam ediyor, etmese evlenmezdik/sürdürmezdik zaten, ikimiz de çok net insanlarız bu konuda.
ama şu 20 kilo aldım aşıksa önemi yok kısmına katılmıyorum, ben de bir dönem ciddi kilo aldım verdim, kendimden bile soğumuştum, eşim soğudum dese hiç yadırgamazdım yani, ayrıca onun da kilo almasını istemem, kaza, yaşlanma falan insanın elinde değil ama kilo elinde... aşkımdan ölsem de göbekli bir erkeği seksi bulamam ki...
Ahhhh bacim ahh evlenmek istersin para olmaz er kisisi zor gelemez. Uzun iliskiye baslarken insan mutluysa sorgulamiyor ki mutlulugun tadini cikariyor. Yasiyor yas gelince de bakiyosun yillar gecmiss. 7 8 9 yillik iliski olmus.( benim bakis acimdan oyle açikçasi ) . Simdii cok zor biliyorum evsiz barksiz elsiz kolsuz gibisin. Yeni dogmus gibi belki ama karsi taraf diyecegini demis bunu kabul etmekte yarar var. Ya rol yapip evlense evlenince aldatsa dursa. Belki ayrilik.suresinde anlar o da. Ama sen yepyeni bir baslangic yapacaksin
Hersey cok guzel olacak
Bu kadar yil mutluysan bunu cebine koy ve önune bak.
Cunku yapacak bisey kalmamis gibi
Erkekleri tanıdığım kadarıyla hiçbir şeyi direkt olarak söyleyemezler biz kadınlar onlardan daha cesuruzdur aslında.Soylediklerinin bir de alt metinleri olur bu cinsin yani "Evlenmeyi düşünmüyorum" un alt metninde sadece kibarca git yatar...Merhaba kizlar,
10+ yildir birlikte oldugum bir erkek arkadasim var. Artik evlenicegim kisinin de o oldugunu dusundum bildim bileli. Ama son iki yildir bana olan cekiminin bittigini ve son zamanlarda beni artik kardesi gibi gormeye basladigini soyledi. Yani cok seviyormus ama kiz kardesi gibi, hayatinda olmami istermis ama sevgili gibi degil. Ayrilmak istemiyorum ama seni oyalamak da istemiyorum sonucta evlenmek planim yok dedi. Ben cok uzun yillarimi verdim cok emek verdim ve bu kadar kolay birakmak istemiyorum. Uzun iliskide bunlari yasayan, bunlari duzeltebilen var mi? Bu durum degisir mi? Lutfen cozumu var diyin olur boyle seyler ama duzelebilir diyinona sordugumda sence degisebilir mi diye zaten bunlari hissetmeye basladigimdan beri duzelsin diye ugrastim ama umudum kalmadi pek diyor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?