- Konu Sahibi pineapplehigh
-
Merhaba kizlar,
10+ yildir birlikte oldugum bir erkek arkadasim var. Artik evlenicegim kisinin de o oldugunu dusundum bildim bileli. Ama son iki yildir bana olan cekiminin bittigini ve son zamanlarda beni artik kardesi gibi gormeye basladigini soyledi. Yani cok seviyormus ama kiz kardesi gibi, hayatinda olmami istermis ama sevgili gibi degil. Ayrilmak istemiyorum ama seni oyalamak da istemiyorum sonucta evlenmek planim yok dedi. Ben cok uzun yillarimi verdim cok emek verdim ve bu kadar kolay birakmak istemiyorum. Uzun iliskide bunlari yasayan, bunlari duzeltebilen var mi? Bu durum degisir mi? Lutfen cozumu var diyin olur boyle seyler ama duzelebilir diyinona sordugumda sence degisebilir mi diye zaten bunlari hissetmeye basladigimdan beri duzelsin diye ugrastim ama umudum kalmadi pek diyor cunku
Ama ben size katılmıyorum. Bizler erkeklere altın tepside sunulacak varlıklar değiliz. Bekaretin yüceltilmeside ilkelliktir. Cinsellik erkeğin tekelinde bir dürtü de değildir.aynenn katılıyorum sana)))benim anlamadığım.her ilişki yaşayan birlikte olmak mi zorunda bunu kimse medeniyet ile sekkilendirmesin.bence insan bir omur mutlu helalim diyeceği erkeğe bakire olarak tertemiz gitmeli
ilkellik dediğiniz şey bembeyaz gelin ligin içinde bakire olmak mi?)))))) neyse iyikide ilkelimbu ilkelligimlede gurur duyuyorum..beyaz gelinligimin içinde sadece eşime ait olmak .böyle bi mutluluk olamaz.kesinlikle medeniyet ve ilkellik polemiklerinegirmek istemiyorum.Ama ben size katılmıyorum. Bizler erkeklere altın tepside sunulacak varlıklar değiliz. Bekaretin yüceltilmeside ilkelliktir. Cinsellik erkeğin tekelinde bir dürtü de değildir.
ilkellik dediğiniz şey bembeyaz gelin ligin içinde bakire olmak mi?)))))) neyse iyikide ilkelimbu ilkelligimlede gurur duyuyorum..beyaz gelinligimin içinde sadece eşime ait olmak .böyle bi mutluluk olamaz.kesinlikle medeniyet ve ilkellik polemiklerinegirmek istemiyorum.Ama ben size katılmıyorum. Bizler erkeklere altın tepside sunulacak varlıklar değiliz. Bekaretin yüceltilmeside ilkelliktir. Cinsellik erkeğin tekelinde bir dürtü de değildir.
Hiç cinsel ilişki yaşamadım. Hiç sevgilim de olmadı. Muhafazakâr mahallede büyüdüm. Ama bunda övünülecek birşey görmüyorum. Bu sadece bir tercih. Kendi tercihim. Bu toplumda ki erkeklerin birçoğu da bakir değiller ayrıca ve dolayısıyla BAKİRE bir kadın talep etme hakları yok. Bakire olmak temiz olmak anlamına da gelmez. Mesele zihinlerin temiz olması. Apış arasının değil...ilkellik dediğiniz şey bembeyaz gelin ligin içinde bakire olmak mi?)))))) neyse iyikide ilkelimbu ilkelligimlede gurur duyuyorum..beyaz gelinligimin içinde sadece eşime ait olmak .böyle bi mutluluk olamaz.kesinlikle medeniyet ve ilkellik polemiklerinegirmek istemiyorum.
Merhaba kizlar,
10+ yildir birlikte oldugum bir erkek arkadasim var. Artik evlenicegim kisinin de o oldugunu dusundum bildim bileli. Ama son iki yildir bana olan cekiminin bittigini ve son zamanlarda beni artik kardesi gibi gormeye basladigini soyledi. Yani cok seviyormus ama kiz kardesi gibi, hayatinda olmami istermis ama sevgili gibi degil. Ayrilmak istemiyorum ama seni oyalamak da istemiyorum sonucta evlenmek planim yok dedi. Ben cok uzun yillarimi verdim cok emek verdim ve bu kadar kolay birakmak istemiyorum. Uzun iliskide bunlari yasayan, bunlari duzeltebilen var mi? Bu durum degisir mi? Lutfen cozumu var diyin olur boyle seyler ama duzelebilir diyinona sordugumda sence degisebilir mi diye zaten bunlari hissetmeye basladigimdan beri duzelsin diye ugrastim ama umudum kalmadi pek diyor cunku
Bakire olmayanlar temiz değil mi yani ? İnsanlar çok aşık oldukları insanlarla bunu yaşayabiliyor , bazıları kandırılabiliyor bazıları tecavüze uğruyor . Bu bir kirlilik mi ? Görüşünüze saygı duyuyorum insan eşine saklamalı gibi görüyorsunuz . Ancak temiz gitmeli diyerek kimseyi kirli görmeye hakkınız yok .ilkellik dediğiniz şey bembeyaz gelin ligin içinde bakire olmak mi?)))))) neyse iyikide ilkelimbu ilkelligimlede gurur duyuyorum..beyaz gelinligimin içinde sadece eşime ait olmak .böyle bi mutluluk olamaz.kesinlikle medeniyet ve ilkellik polemiklerinegirmek istemiyorum.
Merhaba kizlar,
tabiki böyle birşey kast etmedim.sadece arkadaşın bakireligi ilkelliktir demesine istinaden yazdım.özgür bir ülkede yaşıyoruz çok şükür herkes istediğini yapmakta gayet özgür.bu benim şahsi fikrim.tabiki kimseyi yaşantısından veya yaşam biçiminden dolayi kirli görmem ve ne benim nede kimsenin hakki))pardonda siz nerden bu kanıya vardınız.sadece özgür düşüncemi soyledimBakire olmayanlar temiz değil mi yani ? İnsanlar çok aşık oldukları insanlarla bunu yaşayabiliyor , bazıları kandırılabiliyor bazıları tecavüze uğruyor . Bu bir kirlilik mi ? Görüşünüze saygı duyuyorum insan eşine saklamalı gibi görüyorsunuz . Ancak temiz gitmeli diyerek kimseyi kirli görmeye hakkınız yok .
dediğim gibi bu tür konularda kimseyle polemiğe girmek istemiyorum cunku bu çok geniş bi konu .bana açıklama yapmak zorunda değilsiniz.sadece bekaretligi ilkellikle tabir etmenize istinaden cvp verdim.tabiki herkes istediği gibi yaşayabilir.burdaki herkesi de tenzih ederek bunlari yaziyorum lutfen kimse uzerine alinmasin.bu sadece benim şahsi fikrimdir.bu yazdiklarimizda ister siz olun ister ben hakeret vs vs yoksa tabi ki kimse kimsenin gorusunede saygı duymak zorunda değil!Hiç cinsel ilişki yaşamadım. Hiç sevgilim de olmadı. Muhafazakâr mahallede büyüdüm. Ama bunda övünülecek birşey görmüyorum. Bu sadece bir tercih. Kendi tercihim. Bu toplumda ki erkeklerin birçoğu da bakir değiller ayrıca ve dolayısıyla BAKİRE bir kadın talep etme hakları yok. Bakire olmak temiz olmak anlamına da gelmez. Mesele zihinlerin temiz olması. Apış arasının değil...
Ben söylediklerimin arkasındayım. Bekaret takıntısı yüzünden bu toplumda canına kıyılan ya da kendi canına kıyan kadınlar oldu. Dolayısıyla bekaret denen zırvalık bu kadar acıya sebepken yüceltilemez. Bir erkeğin haddi harcı değil böyle bir talepte bulunmak...dediğim gibi bu tür konularda kimseyle polemiğe girmek istemiyorum cunku bu çok geniş bi konu .bana açıklama yapmak zorunda değilsiniz.sadece bekaretligi ilkellikle tabir etmenize istinaden cvp verdim.tabiki herkes istediği gibi yaşayabilir.burdaki herkesi de tenzih ederek bunlari yaziyorum lutfen kimse uzerine alinmasin.bu sadece benim şahsi fikrimdir.bu yazdiklarimizda ister siz olun ister ben hakeret vs vs yoksa tabi ki kimse kimsenin gorusunede saygı duymak zorunda değil!
Cinsel hayatimiz vardi, ama son iki uc senedir gittikce yok noktasina geldik. Oncesinde saglik sorunlari oldugu icin birseyler olmamaya basladi, sonra oyle devam etti. kendisi de saglik sorunlari basladiktan sonra cinsellige ilgimi kaybettim sonra tekrar bisey hissetmeye baslayamadim diyor.
Biliyorum evlilikle sonuclansa daha kotu olabilir o yuzden dogru kararlari almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?