Birlikte oldugum kisi beni cekici bulmuyor

10 yıl sevgililik için çok uzun bir süre
Ben böyle bir durum yaşadım
Çok şey yaşanıp, tüketiliyor ve bunun dönüşü yok
Sevgilinizin dürüstlüğü çok güzel bir şey
Bundan sonra zorlamak sizi üzecek davranışlar getirir

aynenn katılıyorum sana)))benim anlamadığım.her ilişki yaşayan birlikte olmak mi zorunda bunu kimse medeniyet ile sekkilendirmesin.bence insan bir omur mutlu helalim diyeceği erkeğe bakire olarak tertemiz gitmeli
Ama ben size katılmıyorum. Bizler erkeklere altın tepside sunulacak varlıklar değiliz. Bekaretin yüceltilmeside ilkelliktir. Cinsellik erkeğin tekelinde bir dürtü de değildir.

Bence neden bu kadar bağımlı olduğunuz üzerine düşünün. Kangren olmuş bir şeyi devam ettirmek Size de zarar verir.

Ama ben size katılmıyorum. Bizler erkeklere altın tepside sunulacak varlıklar değiliz. Bekaretin yüceltilmeside ilkelliktir. Cinsellik erkeğin tekelinde bir dürtü de değildir.
ilkellik dediğiniz şey bembeyaz gelin ligin içinde bakire olmak mi?)))))) neyse iyikide ilkelimbu ilkelligimlede gurur duyuyorum..beyaz gelinligimin içinde sadece eşime ait olmak .böyle bi mutluluk olamaz.kesinlikle medeniyet ve ilkellik polemiklerinegirmek istemiyorum.

ilkellik dediğiniz şey bembeyaz gelin ligin içinde bakire olmak mi?)))))) neyse iyikide ilkelimbu ilkelligimlede gurur duyuyorum..beyaz gelinligimin içinde sadece eşime ait olmak .böyle bi mutluluk olamaz.kesinlikle medeniyet ve ilkellik polemiklerinegirmek istemiyorum.

Hiç cinsel ilişki yaşamadım. Hiç sevgilim de olmadı. Muhafazakâr mahallede büyüdüm. Ama bunda övünülecek birşey görmüyorum. Bu sadece bir tercih. Kendi tercihim. Bu toplumda ki erkeklerin birçoğu da bakir değiller ayrıca ve dolayısıyla BAKİRE bir kadın talep etme hakları yok. Bakire olmak temiz olmak anlamına da gelmez. Mesele zihinlerin temiz olması. Apış arasının değil...

Oh vallah resmen 10 yıllık evli çift gibi evlilik yaşamaz sınız adam sanki sırtında kambur varmış da onu atmak istemiş ben böyle adamlara neyse canım boşver gitsin üzülen senn değil inşallah kendi üzülür

Bakire olmayanlar temiz değil mi yani ? İnsanlar çok aşık oldukları insanlarla bunu yaşayabiliyor , bazıları kandırılabiliyor bazıları tecavüze uğruyor . Bu bir kirlilik mi ? Görüşünüze saygı duyuyorum insan eşine saklamalı gibi görüyorsunuz . Ancak temiz gitmeli diyerek kimseyi kirli görmeye hakkınız yok .

Benimde 9 yıllık ilişkim vardı çok seviyordum çok istiyordum ömrüm boyunca onunla olmayı ama o beni istemiyordu 3 yıl boyunca peşinden koştum yalvardım duymadığım hakaret kalmadı gururumu onurumu her şeyi hiçe saydım ama bir değeri olmadı. Şimdi o kadar üzülüyorum ki beni istemeyen biri için tüm bunları yaptığıma lütfen biraz olsun kendinize değer verin siz ne yapsanız da o size geri dönmeyecek sevse zaten sizi incitmezdi

tabiki böyle birşey kast etmedim.sadece arkadaşın bakireligi ilkelliktir demesine istinaden yazdım.özgür bir ülkede yaşıyoruz çok şükür herkes istediğini yapmakta gayet özgür.bu benim şahsi fikrim.tabiki kimseyi yaşantısından veya yaşam biçiminden dolayi kirli görmem ve ne benim nede kimsenin hakki))pardonda siz nerden bu kanıya vardınız.sadece özgür düşüncemi soyledim

dediğim gibi bu tür konularda kimseyle polemiğe girmek istemiyorum cunku bu çok geniş bi konu .bana açıklama yapmak zorunda değilsiniz.sadece bekaretligi ilkellikle tabir etmenize istinaden cvp verdim.tabiki herkes istediği gibi yaşayabilir.burdaki herkesi de tenzih ederek bunlari yaziyorum lutfen kimse uzerine alinmasin.bu sadece benim şahsi fikrimdir.bu yazdiklarimizda ister siz olun ister ben hakeret vs vs yoksa tabi ki kimse kimsenin gorusunede saygı duymak zorunda değil!

Ben söylediklerimin arkasındayım. Bekaret takıntısı yüzünden bu toplumda canına kıyılan ya da kendi canına kıyan kadınlar oldu. Dolayısıyla bekaret denen zırvalık bu kadar acıya sebepken yüceltilemez. Bir erkeğin haddi harcı değil böyle bir talepte bulunmak...

Levent yüksel ve sertap erener evliliği de buna benzer bir sebeple bitmiş. O konuda sertapın açıklamalarını okuyun. Hastalık vs bizi kadın erkek kimliklerimizden soyutladı, birbirimize çekim hissedemez olduk tarzı konuşmuştu. Sizin ilişkiniz bana onları hatırlattı.

Ben uzun dönem sevgililik sonrası evlendim. Hem de uzun dönemi uzak mesafe ilişkisiydi. Bu tarz sorunumuz olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…