Birlikte olduğunuz kişi hpv geçirdiğini söylemese ?

BerryBlossom

🌠🌠🌠
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2021
1.469
2.395
83
Merhabalar fikrinizi almak istiyorum arkadaşlar
Birlikte olduğunuz kişi size daha önceden hpv virüsü geçirdiğini paylaşmasa ve bunu tesadüfen siz farkettiğinizde çok eskiden böyle bişey olduğunu ama doktor zamanında onu bu konu hakkında çok bilgilendirmediği için ciddi bi mesele olarak üstünde durmadığını söylese tepkiniz ne olurdu ? Kesinlikle kötü bir niyetinin olmadığını söyleyip çok fazla ağladı etti bende bunun üzerine herşeyi bitirdim bu konu haricinde aramızda her şey çok iyi gidiyordu , bile isteye bana böyle bir zarar vermek istemeyeceğini söylüyor sürekli bu arada 2018 yılında olmuş böyle bir olay fakat yaktırma işlemi yaptıktan sonra 4 ay önce yeniden çıkmış o da et beni diye üzerinde durmadığını söylüyor. Tepkiniz ne olurdu ?

Tepkim sert olurdu. Asla sakin kalamazdın. Her şey elimizin altında, en basit rahatsızlıklarımızı bile internette araştırıyoruz. Bana samimi gelmedi, bence doğru bir karar vermişsiniz. Başlı başına yeterli bu sebep, geri kalan her şey iyi gidiyorduyla kafanız bulanmasın.

Daha önceden geçirmiş ve şu an iyimi , yoksa hala hastamı ? Anlamadım
Daha önceden geçirmiş çıkan siğilleri yaktırmış bundan 4 sene önce fakat 4 ay önce yeniden siğil çıkmış fakat ciddiye almamış yani hala çıktığına göre hpv pozitif ve bu siğilini bildiği halde üstünde durmamış sözde

Bu hastalıkla ilgili uzun bir tecrübesi olmuş. Üstünde durmadığına inanmıyorum. Yaptığının affedilir bir tarafı yok. Size söylemeliydi.

Çok ciddi bir durum . Erkek icin tehlikeli olmasa da kadına bulaştıgında ciddi hastalıklara yol açabilen bir virüs bu. Böyle birine nasıl güvenebilirsiniz ? Yerinizde olsam hemen uzaklaşırdım

Bu hastalıkla ilgili uzun bir tecrübesi olmuş. Üstünde durmadığına inanmıyorum. Yaptığının affedilir bir tarafı yok. Size söylemeliydi.
Evet ve ben en basında böyle bişeyi ona sorduğumda bak her şey olabilir hastalık vs dediğimde ne demek istiyorsun diye beni terslemişti

Çok ciddi bir durum . Erkek icin tehlikeli olmasa da kadına bulaştıgında ciddi hastalıklara yol açabilen bir virüs bu. Böyle birine nasıl güvenebilirsiniz ? Yerinizde olsam hemen uzaklaşırdım
Evet bende aynısını söyledim ve bunu benimle paylaşmadı ve bunun öncesinde birlikteliğimiz olmuştu çok sinirliyim kendisine

Ben en basından kim olursa olsun özellikle belirtiyorum. Hastalık gibi bisey olursa emdigin sütü burnundan getiririm ona göre diye.

Sizinkisi utanmadan bide saklamıs. Rezalet oğlu rezalet. Test yaptırın hemen.
Evet en basında konuştum bak korunuyoruz fakat sadece hamilelik açısından düşünme hastalık olabilir enfeksiyon olabilir böyle bir durum varsa söyle dedim yok ne demek istiyorsun dedi sonra ben aradan 1 ay geçti siğilleri farkettim küçük küçük dedim bu ne ben sana sormadım mı ? Evet böyle bişey geçirdim ama 2018 yılında geçirdim bunlar 3-4 ay önce çıktı daha önce çıkanlara hiç benzemiyor et beni diye düşündüm dedi falan da filan işte olan bana oldu

Çok kötü bi durum. Umarım sizde yoktur.

Yalana gel çay demle. Direkt test yap önlemini al. Arkadasımın basına geldi ordan biliyorum geçti sevgilisinden ona ama nafile iş işten geçmişti yaktılar kızı şu an ne durumda bilmiyorum

Öncelikle kesinlikle yalan söylüyor, doktorlar ne varsa söyler ve ciddiye alır. kaldı ki HPVyi ciddeye almayacak doktor tanımıyorum, düzgün şekilde korunması ve karşıya bulaştıramamak için çaba harcamaması gereken bir hastalık.

Yani adam sana bulaşırsa da bulaşır, ben çok tınmıyorum demiş sankim . Ciddiye almıyorsa zaten cahil ve dangalaktır, bu işin partner kadında kansere kadar yolu var. Ayrıca nasıl geçirdiği de herkesin malumu, yurdum erkeğine fuhuşla bulaşiyor böyle hastalıklar. Karar senin konu sahibesi ben olsam iğrenirdim.

++++++++
Bu kadar sorumsuz olunmaz, kendin bir halt yedin enfekte oldun karşındaki insanlara niye bulaştırıyorsun? Böyle tipler HPV de bulaştırır, HIV de

Bekarken herkes geçirmiştir heralde bu hpvyi benim arkadasım saglıklı ve 4 yıllık ilişkisi oldugu halde kızla gittik cildiyede yaktırdı bacak kısımlarına bulasmıs sivilce gibiydi sevgilisinden bulasmıs sanırım yoksa kızın öyle dandik ilşkilerş olmadı .sımdı bu kız ilerde baskasyla evlense bunu eşi dert eder mi bilmiyorum cunku erkekler sanırım hpvnin kadına ne denli zarar verdgiini bilmiyor onlar sadece yaktırınca geciyor diye dusunyolar .ama kadında rahim kanserine kadr gider.erkek arkadasınızda sanırım gectı gitti senden önceki ilişkilerimden dolayı oldu ve bu ilişkilerde senden önce oldugu için seni ilgilendirmez diye dusunmustur.yani o senin hastalığı degilde ilişkileri sorun edersin diye soylemek istememiştşr .ya da ufak bi hastalık gectı diye soylememıstır.ya bu illet bir ara benim elimde cıkıyordu ben onu eskiden annelerimiz elinde olırdu ve anneme bu ne diye sorunca sinir derdi damar derdi halbukı sımdı dusunuorum meger hpvyms tabi annem ne bilsin simdi 6o yasnda.benm elimden esime bulasmıstı onun cenesinin altında cıktı yaktırsak tuhaf durucaktı affedersiniz emilmiş gibi.dr dedi kulak copuyle elma sirkesi uygulayın oraya 4 gunde gectı o gercekten.yani eger sevgilinizin ilişkilerini önemsemiyorsanız sadece hastalık kısmına takıldıysanız ve yenilediyse hastalık elma sirkesi uygulasm sizin ona tedavi önermeniz belki hosuna gidecek utanacak ve size daha acık olacak bu tarz konularda.sizin kararınız tabi. gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…