- 19 Nisan 2021
- 1.469
- 2.395
- 83
- Konu Sahibi BerryBlossom
-
Daha önceden geçirmiş çıkan siğilleri yaktırmış bundan 4 sene önce fakat 4 ay önce yeniden siğil çıkmış fakat ciddiye almamış yani hala çıktığına göre hpv pozitif ve bu siğilini bildiği halde üstünde durmamış sözdeDaha önceden geçirmiş ve şu an iyimi , yoksa hala hastamı ? Anlamadım
Bu hastalıkla ilgili uzun bir tecrübesi olmuş. Üstünde durmadığına inanmıyorum. Yaptığının affedilir bir tarafı yok. Size söylemeliydi.Daha önceden geçirmiş çıkan siğilleri yaktırmış bundan 4 sene önce fakat 4 ay önce yeniden siğil çıkmış fakat ciddiye almamış yani hala çıktığına göre hpv pozitif ve bu siğilini bildiği halde üstünde durmamış sözde
Çok ciddi bir durum . Erkek icin tehlikeli olmasa da kadına bulaştıgında ciddi hastalıklara yol açabilen bir virüs bu. Böyle birine nasıl güvenebilirsiniz ? Yerinizde olsam hemen uzaklaşırdımDaha önceden geçirmiş çıkan siğilleri yaktırmış bundan 4 sene önce fakat 4 ay önce yeniden siğil çıkmış fakat ciddiye almamış yani hala çıktığına göre hpv pozitif ve bu siğilini bildiği halde üstünde durmamış sözde
Evet ve ben en basında böyle bişeyi ona sorduğumda bak her şey olabilir hastalık vs dediğimde ne demek istiyorsun diye beni terslemiştiBu hastalıkla ilgili uzun bir tecrübesi olmuş. Üstünde durmadığına inanmıyorum. Yaptığının affedilir bir tarafı yok. Size söylemeliydi.
Evet bende aynısını söyledim ve bunu benimle paylaşmadı ve bunun öncesinde birlikteliğimiz olmuştu çok sinirliyim kendisineÇok ciddi bir durum . Erkek icin tehlikeli olmasa da kadına bulaştıgında ciddi hastalıklara yol açabilen bir virüs bu. Böyle birine nasıl güvenebilirsiniz ? Yerinizde olsam hemen uzaklaşırdım
İnanamıyorum ya resmen sizi bile isteye riske atmış. Kontrollerinizi yaptırın muhakkak, umarım temiz çıkar.Evet ve ben en basında böyle bişeyi ona sorduğumda bak her şey olabilir hastalık vs dediğimde ne demek istiyorsun diye beni terslemişti
Inşallah prezervatif kullanmissinizdirEvet bende aynısını söyledim ve bunu benimle paylaşmadı ve bunun öncesinde birlikteliğimiz olmuştu çok sinirliyim kendisine
Evet en basında konuştum bak korunuyoruz fakat sadece hamilelik açısından düşünme hastalık olabilir enfeksiyon olabilir böyle bir durum varsa söyle dedim yok ne demek istiyorsun dedi sonra ben aradan 1 ay geçti siğilleri farkettim küçük küçük dedim bu ne ben sana sormadım mı ? Evet böyle bişey geçirdim ama 2018 yılında geçirdim bunlar 3-4 ay önce çıktı daha önce çıkanlara hiç benzemiyor et beni diye düşündüm dedi falan da filan işte olan bana olduBen en basından kim olursa olsun özellikle belirtiyorum. Hastalık gibi bisey olursa emdigin sütü burnundan getiririm ona göre diye.
Sizinkisi utanmadan bide saklamıs. Rezalet oğlu rezalet. Test yaptırın hemen.
Çok kötü bi durum. Umarım sizde yoktur.Merhabalar fikrinizi almak istiyorum arkadaşlar
Birlikte olduğunuz kişi size daha önceden hpv virüsü geçirdiğini paylaşmasa ve bunu tesadüfen siz farkettiğinizde çok eskiden böyle bişey olduğunu ama doktor zamanında onu bu konu hakkında çok bilgilendirmediği için ciddi bi mesele olarak üstünde durmadığını söylese tepkiniz ne olurdu ? Kesinlikle kötü bir niyetinin olmadığını söyleyip çok fazla ağladı etti bende bunun üzerine herşeyi bitirdim bu konu haricinde aramızda her şey çok iyi gidiyordu , bile isteye bana böyle bir zarar vermek istemeyeceğini söylüyor sürekli bu arada 2018 yılında olmuş böyle bir olay fakat yaktırma işlemi yaptıktan sonra 4 ay önce yeniden çıkmış o da et beni diye üzerinde durmadığını söylüyor. Tepkiniz ne olurdu ?
Yalana gel çay demle. Direkt test yap önlemini al. Arkadasımın basına geldi ordan biliyorum geçti sevgilisinden ona ama nafile iş işten geçmişti yaktılar kızı şu an ne durumda bilmiyorumEvet en basında konuştum bak korunuyoruz fakat sadece hamilelik açısından düşünme hastalık olabilir enfeksiyon olabilir böyle bir durum varsa söyle dedim yok ne demek istiyorsun dedi sonra ben aradan 1 ay geçti siğilleri farkettim küçük küçük dedim bu ne ben sana sormadım mı ? Evet böyle bişey geçirdim ama 2018 yılında geçirdim bunlar 3-4 ay önce çıktı daha önce çıkanlara hiç benzemiyor et beni diye düşündüm dedi falan da filan işte olan bana oldu
Daha önceden geçirmiş çıkan siğilleri yaktırmış bundan 4 sene önce fakat 4 ay önce yeniden siğil çıkmış fakat ciddiye almamış yani hala çıktığına göre hpv pozitif ve bu siğilini bildiği halde üstünde durmamış sözde
Bence senin aklın gayet başında, en doğru kararı veriyorsun.
Hem hastalık mı o ne demek ben kim hastalık kim tepkisi veriyor. Ondan sonra da aaa mu, ciddi bir şey miydi o, ben onu boncuk sanmıştım, ayağına yatıyor. İğrenç bi adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?