- 3 Şubat 2009
- 10.159
- 17.874
- 823
- 45
- Konu Sahibi BerryBlossom
-
Sorun ilişki öncesi konu sahibine söylememiş olması bana göre.Bildigi halde saklamasi hic hos degil ama insanların çoğunda var bu virus zaten gene buyuk cogunluk bilmeden bu virusle yasiyor. Yani bundan sonraki sevgiliniz de hayatının bi döneminde bunu geçirmiş olacak yüksek olasilikla.
Ya benim elimde cıkmıstı yuvarlak kocamın cenesiyle cok oynuyodum diye sanırım oyuzden onunda cene altında cıktı.sonra ben elimdekini tedavi ettirdim ama esimi yaktıramadıkÖncelikle kesinlikle yalan söylüyor, doktorlar ne varsa söyler ve ciddiye alır. kaldı ki HPVyi ciddeye almayacak doktor tanımıyorum, düzgün şekilde korunması ve karşıya bulaştıramamak için çaba harcamaması gereken bir hastalık.
Yani adam sana bulaşırsa da bulaşır, ben çok tınmıyorum demiş sankim . Ciddiye almıyorsa zaten cahil ve dangalaktır, bu işin partner kadında kansere kadar yolu var. Ayrıca nasıl geçirdiği de herkesin malumu, yurdum erkeğine fuhuşla bulaşiyor böyle hastalıklar. Karar senin konu sahibesi ben olsam iğrenirdim.
Bildigi halde saklamasi hic hos degil ama insanların çoğunda var bu virus zaten gene buyuk cogunluk bilmeden bu virusle yasiyor. Yani bundan sonraki sevgiliniz de hayatının bi döneminde bunu geçirmiş olacak yüksek olasilikla.
Evet tam olarak sorun ettiğim kısım bu benle böyle bişey paylaşsa ona tabiki vebalı muamelesi yapacak halim yoktu böyle bişeyi söylemeyip benimle ilişkiye girmiş olması beni önemsemediğini düşündürdü kafamda sorun ettiğim kısım bu yoksa kaç kişiyle ne yaptığı hiç ama hiç umrumda değilSorun ilişki öncesi konu sahibine söylememiş olması bana göre.
Kaldıki bu hastalık kadınları erkeklerden ziyade daha çok etkileyen bir hastalık
Diyelim şikayet ettiHemen test yaptır.
Aslında şunları şikayet edecek dava edecek kadar medeni bir ülke olsak ne güzel olurdu!
Evet tam olarak sorun ettiğim kısım bu benle böyle bişey paylaşsa ona tabiki vebalı muamelesi yapacak halim yoktu böyle bişeyi söylemeyip benimle ilişkiye girmiş olması beni önemsemediğini düşündürdü kafamda sorun ettiğim kısım bu yoksa kaç kişiyle ne yaptığı hiç ama hiç umrumda değil
Evet öyle düşünüyor bi kere yaktırdığı için artık böyle bişey taşımadığını düşünmüş yoksa seni niye böyle bişeyin içine atayım diyor ağladı kapıma çiçeklerle geldi yalvardı baya bi üzüldü ama ya gerçekten hpv olduysam bunun bedelini kim ödeyecek bu sinirlerimi bozdu ciddi anlamdaHak vermiyorum ama anlamaya çalışıyorum diyelim…Acaba bu hastalık konusunda bilgisiz mi? Cidden iyileştiğini falan mı düşündü? Çünkü bunu bile bile söylememek insanın düşmanına dahi yapmayacağı bişey ya.
Kesinlikle haklısınız. Zaten iyi niyetli olsa bile belliki iq’su düşük. Bununla zaman kaybetmeye değmez.Evet öyle düşünüyor bi kere yaktırdığı için artık böyle bişey taşımadığını düşünmüş yoksa seni niye böyle bişeyin içine atayım diyor ağladı kapıma çiçeklerle geldi yalvardı baya bi üzüldü ama ya gerçekten hpv olduysam bunun bedelini kim ödeyecek bu sinirlerimi bozdu ciddi anlamda
O yüzden “korunmak” gerekiyor. Böylelikle başka birine sorumsuzca davranıp bu hastalığı bulaştırmamış olursun. Ayrıca çoğunluğun bu virüsle yaşadığı kanısına nerden vardınız ?Bildigi halde saklamasi hic hos degil ama insanların çoğunda var bu virus zaten gene buyuk cogunluk bilmeden bu virusle yasiyor. Yani bundan sonraki sevgiliniz de hayatının bi döneminde bunu geçirmiş olacak yüksek olasilikla.
herkesin aktif bir cinsel hayatı var sanıyorlar çok eşliO yüzden “korunmak” gerekiyor. Böylelikle başka birine sorumsuzca davranıp bu hastalığı bulaştırmamış olursun. Ayrıca çoğunluğun bu virüsle yaşadığı kanısına nerden vardınız ?
10 yıl sonra ortaya çıkabiliyormuş kanser.yani hpv testi yaptırsa da risk yok diyemez.Yine site beni 2. Sayfaya attı.
Konuyla ilgili yorumum ise bu kadınlarda kanser yapan bir hastalık, bence ayrılmalısınız.
Evet genital siğil yapan hpvHPV derken genital siğil yapanlarından mı bahsediyorsunuz, yoksa vücudun diğer kısımlarında çıkan siğillerden mi?
Öyle olduğunu varsaysak bile korunmadan nasıl daha tam iyi tanımadığın bir erkekle beraber oluyorsun bu da ayrı bir muamma .herkesin aktif bir cinsel hayatı var sanıyorlar çok eşli
Test yaptırmalısınız o zaman, yorumlarda da demişlerdir mutlaka. İnşallah bulaşmamıştırEvet genital siğil yapan hpv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?