Birlikte olduğunuz kişi hpv geçirdiğini söylemese ?

İlk tedavi olduğunda hastalık hakkında bilgilendirilmiştir,tekrar etme durumundan haberi vardır.Boyle önemli bir konuda ciddiyetsiz olması sizi zor durumda bırakması büyük sorun.Hayati gerçekten böyle mi yaşıyor?

Öyle olduğunu varsaysak bile korunmadan nasıl daha tam iyi tanımadığın bir erkekle beraber oluyorsun bu da ayrı bir muamma .
Geçen burada birisi kondom bile korumuyor yazmıştı acaba otrera'mi unuttum ama hatırlıyorum ...

Diğer cinsel yolla bulaşan hastalıkların birçoğu prezervatif kullanımı sayesinde hem kadını hem erkeği koruyabilirken HPV virüsü için prezervatifin koruyuculuğu ne yazık ki minimal seviyededir. Siğiller yumurtalıklarda veya kasık bölgelerinde de olabileceği için prezervatif kullanılsa dahi karşı tarafa geçebilir.

Alıntıdır.

Elde çenede çıkan şey hpv değil onlar standart siğil.

Geçen burada birisi kondom bile korumuyor yazmıştı acaba otrera'mi unuttum ama hatırlıyorum ...
her tanıştığınız adamı sevgili yapmayın hemen cinsellik yaşamayın kimdir nedir geçmişi nedir öğrenmesi aylar sürer deyince hemen gerici oluveriyoruz.hpv nin en büyük riski kadınlarda kanser maalesef.ne farkı var adamın yaptığının cinayete teşebbüs edenle?

Herhalde böyle yaşıyor ben grip olduğumda bile ödüm kopuyor birine bulaştıracağım diye adamdaki rahatlığa bak

Evet öyleymiş ne yazık ki of of

Yok öyle bir dünya. Sizin sağlığınızı hiçe saymış. Kaldı ki kanser riski olan sizsiniz. O fark ederdi kendisinde olanı siz fark etmeden ilerleyebilir geri dönülmez noktaya gelebilirdiniz

Bir tepki olmazdı
Ona bundan sonraki hayatında mutluluklar dilerdim

Bu hastalık size bulaşsa aıds olma ya da ilerde rahim kanseri olma ihtimaliniz var.
Hangi erkek sağlığımdan değerli olabilir ki derdim.

Bir tepki olmazdı
Ona bundan sonraki hayatında mutluluklar dilerdim

Bu hastalık size bulaşsa aıds olma ya da ilerde rahim kanseri olma ihtimaliniz var.
Hangi erkek sağlığımdan değerli olabilir ki derdim.
aids yapmaz sanmıyorum ama bir kaç çeşit kanser yapabiliyor o da 10 15 yıl sonra ortaya çıkıyor.illa kansere sebebiyet verecek diye bir durumda yok.tipleri varmış bu hpv nin.iyi bir dr a gitsin konu sahibi erkenden tedavi olsun kapmışsa.erken teşhisle riski sıfıra da indirebilir

Kadında mı kansere sebep oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…