- 10 Nisan 2014
- 43.390
- 115.656
- 798
- Konu Sahibi BerryBlossom
en sık kadınlarda evet ama erkekte de olabiliyor.Kadında mı kansere sebep oluyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en sık kadınlarda evet ama erkekte de olabiliyor.Kadında mı kansere sebep oluyor?
Umarım bir zarar görmez konu sahibien sık kadınlarda evet ama erkekte de olabiliyor.
Ne kadar pislik bi adammış ya bile isteye sizi riske atmış. Mutlaka kontrollerinizi yaptırın korunmuş olsanız da bulaşabilir diye biliyorumEvet en basında konuştum bak korunuyoruz fakat sadece hamilelik açısından düşünme hastalık olabilir enfeksiyon olabilir böyle bir durum varsa söyle dedim yok ne demek istiyorsun dedi sonra ben aradan 1 ay geçti siğilleri farkettim küçük küçük dedim bu ne ben sana sormadım mı ? Evet böyle bişey geçirdim ama 2018 yılında geçirdim bunlar 3-4 ay önce çıktı daha önce çıkanlara hiç benzemiyor et beni diye düşündüm dedi falan da filan işte olan bana oldu
Daha önce bu hastalığı geçirmiş biri, o sigillerin et beni olmadığını bilir yalan söylemiş. Hayatında ilk defa görse et beni derdi belki ama adam hpv geçirmiş, sigilleri yaktırmış, yeniden çıkınca “aa et beni” demez.Merhabalar fikrinizi almak istiyorum arkadaşlar
Birlikte olduğunuz kişi size daha önceden hpv virüsü geçirdiğini paylaşmasa ve bunu tesadüfen siz farkettiğinizde çok eskiden böyle bişey olduğunu ama doktor zamanında onu bu konu hakkında çok bilgilendirmediği için ciddi bi mesele olarak üstünde durmadığını söylese tepkiniz ne olurdu ? Kesinlikle kötü bir niyetinin olmadığını söyleyip çok fazla ağladı etti bende bunun üzerine herşeyi bitirdim bu konu haricinde aramızda her şey çok iyi gidiyordu , bile isteye bana böyle bir zarar vermek istemeyeceğini söylüyor sürekli bu arada 2018 yılında olmuş böyle bir olay fakat yaktırma işlemi yaptıktan sonra 4 ay önce yeniden çıkmış o da et beni diye üzerinde durmadığını söylüyor. Tepkiniz ne olurdu ?
El ve yüzde çıkan hpv türü farklı, mukoza hpv si farklı, mukoza yumuşak bölge yani cinsel organYa benim elimde cıkmıstı yuvarlak kocamın cenesiyle cok oynuyodum diye sanırım oyuzden onunda cene altında cıktı.sonra ben elimdekini tedavi ettirdim ama esimi yaktıramadıkona da elma sirkesiyle pamukla tedavi ettik gectı.bidaha cıkmadı hiç .ama kimisinde tekrarlıyormus özellkle özel bolgede cıkanlar tekrarlıyor sanırım
Elde çenede çıkan şey hpv değil onlar standart siğil.
Çok şükür daha özel bölgede cıkanına denk gelmedik ama o mukoza hpvside fena ya elini nereye sürsen cıkıyordu.ben Allah'tan erken farkedip yaktırdım tekrarlamadıEl ve yüzde çıkan hpv türü farklı, mukoza hpv si farklı, mukoza yumuşak bölge yani cinsel organ
Kanunda evlilik disi iliski yasamak suctur bisey yok, kimse de konu sahibini bununla suclama curetini gosteremez, hakim de dahil. Özel hayat diye bisey varDiyelim şikayet etti
Mahkemede hakim ne diye evlilik dışı ilişki yaşıyorsun
Hak etmişsin diye fikir beyan eder
İstisnalar vardır elbet lakin çoğunluk bu durumda bile kadını suçlar
Daha bunları aşmamıza asır lazım
Olayın ciddiyetini farketsin ve o adamla bir daha olmasın diye anlattık. Adamın yaptığı affedilecek bir şey değil, yarın bu kadın kanser olsa bu adam mı onun yerine o acıları çekecek? Bu adam mı bakacak ona? Bunu gör konu sahibi, iyi gününde herkes yanında olur, ama kötü gününde bu adam olacak mı, ya da yanında olsa ne olur? Bu adama tazminat davası açsa kazanır şuan.Hanımlar kusura bakmayın da konu sahibi zaten korkuyor. Burada hpv’nin tarihçesini hatim ettiniz. Merak eden açsın baksın. Kız zaten korkmuş, bir de kanser muhabbeti yapıyorsunuz rahat rahat. Biraz empati. Lütfen.
Olayın ciddiyetini farketsin ve o adamla bir daha olmasın diye anlattık. Adamın yaptığı affedilecek bir şey değil, yarın bu kadın kanser olsa bu adam mı onun yerine o acıları çekecek? Bu adam mı bakacak ona? Bunu gör konu sahibi, iyi gününde herkes yanında olur, ama kötü gününde bu adam olacak mı, ya da yanında olsa ne olur? Bu adama tazminat davası açsa kazanır şuan.
Adam kapıya çiçeklerle gelmiş, ayrılık yok, ilişki devam ediyor şuanKadın affedeyim mi diye sormuş mu bizlere? Tavrı gayet net. Doktora gidince gerekli bilgilendirme zaten yapılır
Siz konu sahibi affetmesin diye yırtınacağınıza dolandırıcı sevgiliniz hakkında karar vermeye çalışın kendi konunuzda.
Ülkede hukuk kusursuz işliyor çünküKanunda evlilik disi iliski yasamak suctur bisey yok, kimse de konu sahibini bununla suclama curetini gosteremez, hakim de dahil. Özel hayat diye bisey var
Valla hakim boyle bisey diyemez yaniÜlkede hukuk kusursuz işliyor çünkü
Keşke öyle olsa
Şimdi bayramlık ağzımı açıcam
Bu defada siyasetten mapus yatıcam![]()
Adam kapıya çiçeklerle gelmiş, ayrılık yok, ilişki devam ediyor şuan
Konu sahibi bu adamla kaç gündür iletişiminiz yok?Konuda özür diledi ağladı, bitirdim demiş ya konu sahibi. Her kapıya çiçekle gelenle barışılıyor mu?
Size sadece “kişi kendinden bilir işi” demek istiyorum.
Geçen haftadan beri yok niçin sordunuzKonu sahibi bu adamla kaç gündür iletişiminiz yok?