Birlikte olduktan sonra terk etmesi tesadüf mü

Nutkum tutuldu.

Zengin koca projesi başarısız bitmiş. Umarım korunmuşsunuzdur. Hamilelik vs olmasın.

Allah size akıl fikir versin. Mesleğinize odaklanın. Gerçek mesleki projeler için çabalayın.

Daha fazla bir şey yazmak istemiyorum. Ban alırım.

Kızın çirkin oldığunu kendisi dahil, çocuk bile söylüyordu bu benim dediğim bir şey değil
ay çirkin mirkin, siz ilk ilişkinizi yaşamışsınız (tamam illa yıldızların üstüne çıkmıyor herkes ilk ilişkide eyvallah da) dilinizde o...

bir de az güzel olsa demek 7 24 dilinizden düşmeyecek. helal olsun kıza.

konu tam poposuyla dağları deviren salak kızın kafeden transfer olduğu holdingte 3 ayda yönetim kurulu toplantılarına katılıp 6 ayda genç, ultra çapkın, mega kaslı holding patronunu evininin erkeği kıvamına getirdiği yaz dizisi ayarında ama işte, dizi o.

Kızın çirkin oldığunu kendisi dahil, çocuk bile söylüyordu bu benim dediğim bir şey değil
O kıza öyle diyorlarsa sizin arkanızdan neler neler söylüyolardır tahmin etmesi hiç zor değil.

O kıza aşırı yakınlar ve bunu da anlayamıyorum
O kız işinde istekli, dil bilen, yurtdışı görmüş işinde gücünde kız imajı çiziyor, sizin çizdiniz imaj; işe kafasına göre gelip giden, sürekli işi bırakacam diye mızmızlanan, verilen işi geciktiren, ağzından öteki kızı düşürmeyen, işverenlerinin peşinde koşan, işten ziyade aşk meşk, flört işleriyle uğraşan kız imajı. Dolayısıyla diğer kızı seçmeleri normal.

Bir de bu ne biçim işyeri yahu? İki tane eli şeyinde gezen 20li yaşlarında abazan sırf kız düşürmek için işyeri açmış gibi. Tecrübe kazanmak için bedavaya çalışacaksanaz adam akıllı bir yerde çalışsaydınız keşke. Sizinle aynı yaşta insanlardan neyin tecrübesini kazanacaktınız kendileri bile tecrübeli değil daha. İşe girip kavak yellerini çekip çıkmışsınız.

Son düzenleme:
Ç Yok olur mu bu kızımız dünya güzeli öbürü çirkinken ne hadlerine yakın olmaları

Gercek hayatta sonu boyle bitiyor iste. Diger kizin eli para gorunce biraz zayiflar kendine bakar, tas gibi olur, belki kendi isininde kurur. Konu sahibi de bekaretimi aldi ( ne demekse artik o ,sanki tek tarafli oluyor bu isler) diye aglar.

işyerini babaları açmıştır zamanında
bunlar da iki işe bi .ike hesabı ile çalışıyordur işte, var öyle yerler bir işyerimde patron iki kardeşti (ki onlara da babalarından kalmış) birinin oğlu bu modeldi 20 sene önce, ülkede bir tık daha okul disiplin olan zamanlar, lisede kalma filan varken. liseyi özel bi okula tonla para vererek zorla bitirtmişler. yalvarıyorlardı üniversite okusun diye. parasıyla. okumuyordu veled. ama şehirde kaç porsche var kaç maseratti var kimin oğlunun altındaki hangi plaka biliyordu. hemen hergün de şirketteydi. niye geliyor ki bu diyordum ama anladığım kadarıyla aile şirketiyse, illa şirkete gelinmesi geliyor gelmeden olmuyor.

Bu ne saçma bir senaryo ya? Şahsen psikolojik problemlerinizin olması ve böyle bir senaryo uydurmanızı tüm bunların gerçek olmasına yeğlerim. Okurken aşırı utandım sizin adınıza.
Öncelikle ben bir iş ahlakınız olmamasına takıldım. Staj yapmaya neden gittiniz? Para bile almıyorsanız tek amacınız bir şeyler öğrenmek, kendinizi geliştirmek olmalı. Ama siz para almıyorum kafasıyla iş yapmıyormuşsunuz. Vakit geçsin diye bedavadan git gel mi yaptınız? Bu olaylar yaşanmasa da kovulursunuz yakında
Sürekli karşınızdaki kızı aşağılamanız da çok çirkin. Ne demek ya ben kızdan daha güzelim, ona yorum atıyor ama bana like bile atmıyor. Çok komiksiniz gerçekten. Çok kolay kandırılacak, şımarık birine benziyorsunuz. Büyük ihtimalle erkekler size iltifat ederek kolayca dikkatinizi çekiyor. Kısacası iltifatları güzelliğinize borçlu olduğunuzu düşünmedim. Kendinizi bu kadar üstte görmeniz, hele ki şu yaşananlardan sonra, çok komik. Kız sizden çok daha donanımlıymış, çekemediğiniz için sürekli dedikodusunu yapıp ben daha güzelim diyip durmuşsunuz.
Çocuk kendini baştan belli etmiş, amacının takılmak olduğunu anlamışsınız. Birlikte olurken sizin de amacınız birkaç seferlik bir şey olmalıydı, aksinin olmayacağını hem siz anlamışsınız hem çocuk açıkça söylemiş. Siz yarın gelinlik bakmaya gideceğinizi falan mı düşünmüştünüz?
Çekilecek insan değilsiniz, sürekli bir naz kapris. Karşınızdaki erkekler de öküz zaten. Allah için, siz kimsiniz de sizin peşinizden koşsunlar? Neyinize güvendiniz de ben gidiyorum blöfü yapıp durdunuz, hele ki karşıdaki adam tek amacının ilişkiye girmek olduğunu söylemiş ve siz de istediğini vermişken? Çok farklı kafalar. Tekrar ediyorum, umarım işsiz bir şekilde uydurmuşsunuzdur bunu

Behlul lise mezunu edition.

Behlul de öyleydi hey gidi.

iste bu kiz o ultra zengin patron kendini biplesin diye siraya giren figurasyon oyunculardan olmus

Firdevs Yöreoğlu sen misin

Bu nee ya resmen full kendini rezil etmek. Kusura bakmayin da sizin calismak bisey ogrenmekle derdiniz yok ilk girdiginiz is yerinde hemen is verenle yataga koşuyorsunuz. Bu sekilde herkes kullanip birakir sizi is yerlerinde de tutunamazsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…