Birlikte olduktan sonra terk etmesi tesadüf mü

Ben aksine güzel ve akıllı olmadığınızı düşünüyorum.Cocuktan iki ilgi görünce yelkenler hop suya inmiş.Yani bir insanın ilk ilişkisi özel olmalı bu kadar basite indirgenmemeli diye düşünüyorum.
Diğer kız size baya dert olmuş , muhtemelen onun hala orda olmasını hazmedemiyorsunuz.
Hani yasinda küçük değil az bı düşün hatalarını da ders almaya bak.Mesleki yetersizliğine de hiç girmeyecegim.

Yazdıklarınız hiç inandırıcı değil bana göre vasat bir senaryo gibi o yüzden ben sizin zihniyetinize göre yorum yapayım.

Hemcinsini aşağılamaya çalışan, kendini harika sanan, liyakatli bir çalışma prensibini benimseyememiş, etik değerleri olmayan, çocukça tavırlarla insanları manipüle edebileceğini zanneden, ne kariyer gelişimini ne de karakter gelişimini tamamlayabilmiş birisiniz.

Bu zihniyetle ne iş hayatınızda ne de özel hayatınızda mutlu olabilirsiniz. Aşağılamaya çalıştığınız insanların güzel giden kariyerlerini, güçlü insan ilişkilerini izler durursunuz.

Son düzenleme:
kesinlikle katılıyorum, güzel bir kız olsaydı tüm eğitim sosyal hayatı boyunca bunun meyvalarını yer olağanlaştırır. girdiği ilk iş yerindeki beyniyle çükü yer değiştirmiş adama düşmezdi. zayıf karakterini gördüler, kullandılar geçtiler,abi de şansını denemiş kardeşi hızlı çıkmış.

Kusura bakmayın ama bana bile deneyim kazanmaya değil koca avına çıkmış izlenimi verdiniz. Adam zaten takılmalık baktığını defalarca söylemiş. Siz kafalarım diye düşündünüz sanırım ama o işler öyle olmaz.

Duygusal kısmı bırakıp işle alakalı kısma gelirsek de ücretsiz staj da yapsanız işe saygınız olmalıydı. Verilen işleri zamanında teslim etmeliydiniz. O stajı yapma amacınız özgeçmişinizde deneyiminizi geliştirmek ve referanslarını almaktı.

Yaptıklarınız baştan aşağı yanlış. İş arkadaşı, işle ilgili konular, kadın erkek ilişkileri hepsi hatalı. Sürekli ayrılacağım diyen birini kimse işte tutmaz. Verilen işi de yapmıyormuşsunuz niye tutsunlar sizi? İşten ayrıldıktan sonra tabii ki gruplardan çıkaracaklar. Abisine mekan fotoğrafı atmak falan yapmayın, bunlarla hiçbir yere varamazsınız.

araya nasıl reklam aldınız?

Kızın çirkin oldığunu kendisi dahil, çocuk bile söylüyordu bu benim dediğim bir şey değil
Bir kadının istenmesi için sadece güzellik yeterli mi? Tek gecelikse yeterli ve öyle olmuş. Kadın donanımlıysa, sadece görüntüden ibaret bir kadını ezer geçer ve aynısı olmuş.

Hani 20 li yaşlarda biz de çok aklı başında sayılmazdık ama bu kadar toksik ve ergen gibi davranmazdık. Gerçekten kendinizi bu duruma sokmaya değdi mi?

Staj dediğin şey babanın çiftliği değil. İnsanlar stajda debeleniyor, iş öğreniyor ve kendini geliştiriyor. Stajda savsaklayan birini hiç bir yer kabul etmez.

Ayy yok artik yaşın 26 olamaz,olmamalı. Hem oraya kendi isteginle gönüllü stajyer olarak gitmişsin, hem para almıyorum kafama göre gidip geliyorum o yüzden diyorsun. Stajyerlik böyle bir şey değil öncelikle. Diğer kızı bu kadar kıskanmanın sebebini de söyleyeyim, sana göre çirkin ama senden donanım olarak birkaç gömlek üstün, sen ise kendini gelistirememişsin. Bunun aşağılık kompleksi var maalesef.
Adamla birlikte olmak için evine gecelim diye kendin söylüyorsun,birliktelik sırasında diğer kıza bütün kıskançlığını kusuyorsun. Sonra sürekli naz yapıyorsun ben gidicem işi bırakıcam diye, bekliyorsun ki gitme diye yalvarsınlar. Sonra tamam git deyince de ağlıyorsun. Bu adamı (hatta adamları) kendine bağlamaya calismissin kendince ama adamlar takıl geç kafasında. Sen zannediyorsun ki seninle evlenecek. Muhtemelen abisiyle senin hakkında bol bol konuştular. Birlikteliğinizin detayları bile konuşulmuştur emin olabilirsin. Senin yerinde olsam yaşanılan her şeyi unutmak için hemen arkama bakmadan uzaklasırdim. Sen hala benim fotoğraflarımı bile beğenmiyor diğer kıza yorum yapıyorlar diyorsun,hala takiplesiyorsun ya şaka gibisin kızım kaç git. Rezil olmuşsun,sil hepsini hiçbir şeyini görmesinler. Doğru düzgün bir is bulup kendini işine ve gelisimine odakla,.patron kafalamaya değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…