Birlikte olduktan sonra terk etmesi tesadüf mü

İşe girdiğinizden beri sürekli çıkacam işten deyip durmuşsunuz sürekli iki kardeşe de diğer kızı konuşup durmuşsunuz onlarda artık yeter demiştir adamın evine gitmişsiniz yine aynı mevzuları açmışsınız buradan bakılınca kızı kıskanmış gibi duruyorsunuz sürekli sürekli aynı olayları tekrar ederseniz sonu böyle olur blöf yapayım derken elinizde patlamış.

anladığım kadarıyla güzelsiniz - epey vurgulamışsınız
anladığım kadarıyla paraya da ihtiyacınız yok -olsa biraz çabanız olur kendinizi geliştirmek, iş öğrenmek için. işten (iş de değil ücretsiz staj sadece) çıkıyosunuz mekanardasınız demek bi şekilde para var

yani
amacınız paralı koca bulmak ki gencim güzelim diplomam da var neden eli yüzü düzgün, parası, statüsü, işi gücü yerinde birini bulmayayım,
bulanlardan neyim eksik diyorsunuz

eksiğinizi söyleyeyim
strateji

kendinize paralı koca bulmaya çalışıyorsanız 26 yaşınızda durup dururken ortada ilişki bile yokken, üstelik bakireyken adamın aklını alacak bir cinsellik yokken, duygu zaten yokken ilişkiye girip ilişki anında diğer kızdan bahsederek olmaz o.

yani hiç zengin koca bulmuşluğum yok ama düşündüm o anı, olmaz yani.

Paralı koca ne alaka? Ben oraya başlarken öyle bi niyetim mi vardı duygularım oluştu zamanla kendime engel olamadım

O kıza aşırı yakınlar ve bunu da anlayamıyorum
nesini anlamıyorsunuz?

diğer kızla seks ilişkileir olduğuna dair bir işaret yok

kız başarılı azimli bir kız, işini yapmaya çalışıyor, karakter olarak da belki donanımlı, sohbeti iyi bir olabilir aynı yaştalar muhtemelen aynı mekanlara gidiyor aynı konuları konuşuyorlar, kız konuşulabilen, nerede ne yapcağını bilen, kafa bir kızdır iş ilişkisi harici sohbetleri iyidir

ha her patron çalışanıyla yakın samimi olmaz da sizinkiler zaten o patron tipi değil.

Kıza yakın olmalarını kaldıramamanın sebebi sana göre çirkin olması yani öyle mi. Her şey dış güzellik değil daha ne olması lazım anlaman için.
Kızın çirkin oldığunu kendisi dahil, çocuk bile söylüyordu bu benim dediğim bir şey değil

Paralı koca ne alaka? Ben oraya başlarken öyle bi niyetim mi vardı duygularım oluştu zamanla kendime engel olamadım
valla direkt paralı koca (koca lafın gelişi, paralı manita diyelim) avcısı salak kız imajı çizmişsiniz

burada yarım sayfada bile gelen mesaj o. orada kaç günde kimbilir ne kadar bu mesajı verdiniz.

Of umarım fake konudur.
Mimarlık bölümünden mezunum nedir mesela? Direkt meslek kazandıran bir bölümden mezun olup bunu bu şekilde ifade etmek garip.

Yani ne bekliyordunuz ki?
Adamın sizinle sevişmek gibi bir niyeti olmasa istediğiniz saatte gelip gittiğinizi gördüğünde hadi yallah derdi zaten.
Orası iş yeri, insanlar elinize iş veriyor. Kafanıza göre giderseniz sizi niye tutsunlar orada?
Maaş istiyorsanız ona göre yerlere bakacaktınız o zaman.

Gidin doğru düzgün bir iş bulun. Genç patronları kafalamaya çalışacağınıza iş öğrenmeye çalışın.
Yaz dizileri izlemeyi de acilen bırakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…