- 24 Ağustos 2022
- 4.705
- 18.904
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biiiir çok sıkıldımHangi komik şarkıyı söyledi?
KorunmamışKonudaki tek normal ve olması gerektiği şekilde olmuş olan şey, o partiye gitmemen.
Onun haricindeki her şey -bedava çalışman da dahil- aşırı anormal ve yanlış tercihler.
İlişkide korunuyor muydun?
Hangi komik şarkıyı söyledi?
Zorunlu bile bu raddeye hiç ulaşamamıştı o platonik takılıyodu yaAy bir de her mesaji begenmiş.
Zorunlu part 2 ekranlarda
İkimizde korunmadıkKonudaki tek normal ve olması gerektiği şekilde olmuş olan şey, o partiye gitmemen.
Onun haricindeki her şey -bedava çalışman da dahil- aşırı anormal ve yanlış tercihler.
Keşke troll olsaydıTrolleniyoruz ya. Saf saf inanıyoruz. Gerçek olamayacak kadar saçma![]()
Partiye gidecektim çocuk gitmemi istemedi diye gitmedimKonudaki tek normal ve olması gerektiği şekilde olmuş olan şey, o partiye gitmemen.
Allah razı olsun, doğru bi iş yapmışsın onuda başkasının aklıyla yapmışsınPartiye gidecektim çocuk gitmemi istemedi diye gitmedim