• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte olduktan sonra terk etmesi tesadüf mü

Bugün de başkası adına utandım :/ Evlerden ırak 🤲
Bundan sonra mottonuz kalite ve mesafe olsun!!

Amacınız iş tecrübesi kazanmak olmalıydı. Ayrıca iş ortamınız hiç etik değil, o güzel bu çirkin sohbetleri zaten orasının ne kadar ciddiyetsiz bir yer olduğunu gösteriyor. İş ortamında kaos, dedikodu, negatif insan sevilmez. Kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz. İşten çıkmak dilinize pelesenk olmuş, kimse vazgeçilmez değildir. İşten çıkmayı düşündüğünüzde önce kendinizi düşünün yoksa karşı tarafa hiç bir şey olmaz.

Kızın çirkin oldığunu kendisi dahil, çocuk bile söylüyordu bu benim dediğim bir şey değil
Çirkin kız seni yendi yalnız
Çalışkanlığıyla azmiyle efendi duruşuyla

Sense tembel birisin. İşe geç git, verilen işi yapma, aklın fikrin aşkta meşkte olsun
Sonra da bana neden saygı duyulmuyor

Ben olsam ben de duymam

Makyajla, kiloyla giyimle uğraşana kadar kaliteli bir insan olmaya çalışsaydın keşke
Diğer kız gibi

Bununla hamile kalınabileceğini biliyorsunuz dur herhalde. O uaştaysanız. Hamilesiniz demiyorum. Ama amaan neyse zorla gidip birlikte olmuşsunuz..sebebi de işyerindeki kadın güzel değilmiş ama bunlar ona yakın davranıyormuş. Olaya bak
Üç gün sonra çocukla iletişime geçmek için adetim gecikti diye mesaj atar bu
Çocuk da iyice tiksinir

Yaz dizilerindeki boş kafa kızlara özenmenin sonuçları

Back
X