- 22 Eylül 2022
- 6.085
- 17.743
- 178
Gidip bi tur daha verecek napacak başkafarzet çağırdılar, ne yapacaksın ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidip bi tur daha verecek napacak başkafarzet çağırdılar, ne yapacaksın ?
Sanırım ne kadar kötü bir pozisyonda olduğunu anlamıyor.Gitmesin. Zorla mı götürüyorlar. Az aklını kullansın. Hâlâ kızın çirkinliğinden bahsediyor. Beyni yukarda değil aşağıda.
Ertesi gün hapı falan içseydin bari. Nasıl 26 yasomdasın yahu sen.İkimizde korunmadık
İçime boşalmadıErtesi gün hapı falan içseydin bari. Nasıl 26 yasomdasın yahu sen.
Bununla hamile kalınabileceğini biliyorsunuz dur herhalde. O uaştaysanız. Hamilesiniz demiyorum. Ama amaan neyse zorla gidip birlikte olmuşsunuz..sebebi de işyerindeki kadın güzel değilmiş ama bunlar ona yakın davranıyormuş. Olaya bakİçime boşalmadı
Çirkin kız seni yendi yalnızKızın çirkin oldığunu kendisi dahil, çocuk bile söylüyordu bu benim dediğim bir şey değil
Üç gün sonra çocukla iletişime geçmek için adetim gecikti diye mesaj atar buBununla hamile kalınabileceğini biliyorsunuz dur herhalde. O uaştaysanız. Hamilesiniz demiyorum. Ama amaan neyse zorla gidip birlikte olmuşsunuz..sebebi de işyerindeki kadın güzel değilmiş ama bunlar ona yakın davranıyormuş. Olaya bak
Çocuk niyetini bu kadar aşikar etti yani.Çocuğun kendisi dedi seni işe alırken baktım fotoğrafına beğendim güzel kız alalım diye. Benim öyle niyetim bile yoktu
İletişime geçsem şimdi de yazarım boş yapmaÜç gün sonra çocukla iletişime geçmek için adetim gecikti diye mesaj atar bu
Çocuk da iyice tiksinir
Yaz dizilerindeki boş kafa kızlara özenmenin sonuçları
İş bulamıyorum ama çıktığım için pişmanımÇocuk niyetini bu kadar aşikar etti yani.
Baştan belliymiş niyeti çocuğun resmen sizi kullanmış siz de size değer veriyor sanmışsınız.
Lütfen kendinize çeki düzen verin, yazıktır..
Siz kendinize bu değersizliği biçerseniz karşınızdaki de size ancak böyle davranır..
Valla boş yapan sen gibisinİletişime geçsem şimdi de yazarım boş yapma
Bu tembellikle seni kim niye alsınİş bulamıyorum ama çıktığım için pişmanım
Niye pişmansınız? Zaten para almıyormuşsunuz. İş bulamamanızla orada çalışmanız arasında fark yok, ki pek de çalışmıyormuşsunuz zaten.İş bulamıyorum ama çıktığım için pişmanım
Mutluydum ordaNiye pişmansınız? Zaten para almıyormuşsunuz. İş bulamamanızla orada çalışmanız arasında fark yok, ki pek de çalışmıyormuşsunuz zaten.
Maddi manevi söndürülmüşsünüz hala idrak edemiyor musunuz?Mutluydum orda
Kafanıza göre gidip geliyormuşsunuz, doğru düzgün iş yapmıyormuşsunuz. Mutlu olduğunuz iş buysa siz zaten iş bulamazsınız.Mutluydum orda
Çocuğun kendisi dedi seni işe alırken baktım fotoğrafına beğendim güzel kız alalım diye. Benim öyle niyetim bile yoktu
İçime boşalmadı