evet canım 4 te 4 hamiş :) şubat ayında
senın bebişte maşallah 8 haftalık olmuşş
ne kaynatıyorsunuz kızlar muhabbeti bayağı kaçırdım
ne kaynatıyorsunuz kızlar muhabbeti bayağı kaçırdım
bende ticker isticem hele bi hamile kalayım zemuszemus
2 tane istiyom ben nedense kaydirigubbakcemile3
ben de hep fransız kalıyorum bugünsempatiksalakcinni
Senayburgem çookkkkkkkkkkkkkkkkkk tebrik ederim.Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin inşallah.
Çok çalışın çalışın dedik geçen ay ve bu ay patlama bekliyorduk.Hiç ses seda çıkm ayınca ayın başlarında ümidimi kaybetmeye başlamıştım herhalde kimse bizi dinleyip çalılmadı diye kafamçokkarıştı Oysa çoğu kişi dinlemiş yaaaaa sırnaşık şey :CüvCüv:
Hadi kızlar acele edin kontenjan azalıy:CüvCüvr :roflol: Hoşşş bu hızla gidersek ikiye de katlarız :dance:
Senay'cım bak boş durmak yok.Şubat hamişleri hızlı çaışıyor hemen arkalarından birini çekiyor.Sen de bu işi ihmal etmeeeeeklava:
inşallah canım inşallah :) seve seve Şeniz
smarttttttttttttttttttttttttttttttt
hoşgeldin yıkıyım buraları biraz delikafadulden
sabahtan beri bende içimden geçiriyordum seni bi smart gelmedi diyeee sonunda gördünnn şükürrrrr
kız sürpriz oldu akıntı makıntı derken test yaptım korka korka ama yakaladım çizgileri
sositosositosositosositosositososito:lepi::lepi::dance::dance:
rabbim isteyen herkeze versin hadi sürttüm ayağımı peşimden gel hemen sırayla beren suozdek karasu sende takıl bana
aaaaaaaaaaaaaa pembe dana hamile mi ben bayağı geri kalmışım ya...çok sevindim..tüm şubat annelerini tebrik ederim...
CAnımcım beni çekeceksen ipi biraz kalın tut;malum ikiz bunlar :)))))))))))))))))))))))
Akıntının iyisi kötüsü olmaz diyorduk ya dün :sm_cool: :roflol: Doğruymuş bak!Kızlar biraz iğrenç oalcak ama bol akıntılı günler diliyorum :roflol:
Çok sevindim be gülüm;ilk senin mesajı gördm açar açmaz :)
Senayburgem çookkkkkkkkkkkkkkkkkk tebrik ederim.Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin inşallah.
Çok çalışın çalışın dedik geçen ay ve bu ay patlama bekliyorduk.Hiç ses seda çıkm ayınca ayın başlarında ümidimi kaybetmeye başlamıştım herhalde kimse bizi dinleyip çalılmadı diye kafamçokkarıştı Oysa çoğu kişi dinlemiş yaaaaa sırnaşık şey :CüvCüv:
Hadi kızlar acele edin kontenjan azalıy:CüvCüvr :roflol: Hoşşş bu hızla gidersek ikiye de katlarız :dance:
Senay'cım bak boş durmak yok.Şubat hamişleri hızlı çaışıyor hemen arkalarından birini çekiyor.Sen de bu işi ihmal etmeeeeeklava:
evet canım günler zor da olsa geçiyo...benim bulantılar bu hafta tavan yaptı.çok açım sürekli açlık duygusu ve yemek yiyememe...allahtan zorluyorum kendımı kusmuyorum...ama su 12 hafta bir bi,tse diyorum...senin nasıl zor mu geçiyo benim gibi
hadi sürttüm ayağımı peşimden gel hemen sırayla beren suozdek karasu sende takıl bana
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok sağol canım benim darısı başına
akşam oldu ben hala şaşkınım yaaa
evet sabah geldim ilk size söyledim ama karasu dan başka kimse yoktu çatladım valla beklerken
Gelmezsen kalırsın tabiiiiklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?