Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet canım 4 te 4 hamiş :) şubat ayında

senın bebişte maşallah 8 haftalık olmuşş

evet canım günler zor da olsa geçiyo...benim bulantılar bu hafta tavan yaptı.çok açım sürekli açlık duygusu ve yemek yiyememe...allahtan zorluyorum kendımı kusmuyorum...ama su 12 hafta bir bi,tse diyorum...senin nasıl zor mu geçiyo benim gibi

Senayburgem çookkkkkkkkkkkkkkkkkk tebrik ederim.Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin inşallah.

Çok çalışın çalışın dedik geçen ay ve bu ay patlama bekliyorduk.Hiç ses seda çıkm ayınca ayın başlarında ümidimi kaybetmeye başlamıştım herhalde kimse bizi dinleyip çalılmadı diye kafamçokkarıştı Oysa çoğu kişi dinlemiş yaaaaa sırnaşık şey :CüvCüv:

Hadi kızlar acele edin kontenjan azalıy:CüvCüvr :roflol: Hoşşş bu hızla gidersek ikiye de katlarız :dance:

Senay'cım bak boş durmak yok.Şubat hamişleri hızlı çaışıyor hemen arkalarından birini çekiyor.Sen de bu işi ihmal etmeeeee klava:

bende ticker isticem hele bi hamile kalayım zemuszemus
2 tane istiyom ben nedense kaydirigubbakcemile3

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Aslımuratelkoca...........4 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
cicegim7979....................8 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
kalpagrisi........................8 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
butterfly45........................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
suozdek........................27 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
the_fts...........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
BeReN35......................10 MART
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--senayburge --??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

smarttttttttttttttttttttttttttttttt
hoşgeldin yıkıyım buraları biraz delikafadulden
sabahtan beri bende içimden geçiriyordum seni bi smart gelmedi diyeee sonunda gördünnn şükürrrrr
kız sürpriz oldu akıntı makıntı derken test yaptım korka korka ama yakaladım çizgileri
sositosositosositosositosositososito:lepi::lepi::dance::dance:

rabbim isteyen herkeze versin hadi sürttüm ayağımı peşimden gel hemen sırayla beren suozdek karasu sende takıl bana

aaaaaaaaaaaaaa pembe dana hamile mi ben bayağı geri kalmışım ya...çok sevindim..tüm şubat annelerini tebrik ederim...

CAnımcım beni çekeceksen ipi biraz kalın tut;malum ikiz bunlar :)))))))))))))))))))))))

Akıntının iyisi kötüsü olmaz diyorduk ya dün :sm_cool: :roflol: Doğruymuş bak!Kızlar biraz iğrenç oalcak ama bol akıntılı günler diliyorum :roflol:

Çok sevindim be gülüm;ilk senin mesajı gördm açar açmaz :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok sağol canım benim darısı başına
akşam oldu ben hala şaşkınım yaaa
evet sabah geldim ilk size söyledim ama karasu dan başka kimse yoktu çatladım valla beklerken

bende ticker isticem hele bi hamile kalayım zemuszemus
2 tane istiyom ben nedense kaydirigubbakcemile3

sözünüz bizim için emirdir efendim sırnaşık şey

hoşgeldin smarrtttt :)

seni anlıyorum biz bugun itibariyle 9+4 üz ve bulantı nasıl tavan yapıyomuş gördüm akannehir

dün hiçbişey yiyemedim bugün gene yedim az az bişeyler hiç yiyesim gelmiyo bi meyveleri çok rahat yiyorum

inan eşimin traş köpüğünün kokusu deterjan kokusu falan çok kötü yapıyo dün banyo

yapayım dedim Allah ım o şampuanın sabunun kokusu öldürdü beni banyo bitene kadar

zor geçiyo canım ama evet dayanıyoruz :) bende çok acıkıyorum iş yerine yığdım

dolapta ne varsa yiyebildiğim zamanlar yiyorum aynen şu 12. hafta sağ salim bi gelse diyorum devamlı boshayallersmile

Karasu tek başına bile yeterdi kız senin heyecanını paylaşmaya sempatiksalakcinni O kadar heyecan dolu ki.... delikafadulden
Derste falansa o da çok kalamamıştır.

Canımcım tekrra tebrik ederim.Güzel dileklerin için teşekkür ederim.Benim ilk kez yumurtlamadan sonra akıntım vardı ama kesildi!!!
E,artık bundan sonra başlayan akıntı da olsa olsa regl öncesi akıntısı olur.

Gelmezsen kalırsın tabiiii klava:

yok artık aranızdayım..tatile fazla kaptırdım kendimi ama ben bu tatilde teyze oldum ....ya çok güzel bir duygu bu ..allah herkese yasatır umarım...hamılelık farklı da kucaga almak ne bıleyım daha farklı herhalde...ama gözum korkmadı degıl cok zor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…