Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
AYLİN20, ay_she, deniz_incisi, gokcegokce, hamarat, Hilmi_ve_Fatma, KotuKediSero, ParadiesAngel, SeKeR_NaNe, yaren0144, Yavyum, Yildiz1

canlarım günaydınnn hepinizeeeeeopuyorumnanaktan
yeni gelen arkadaşlarrr sizlerde hoşşgeldinizzzz.sositososito

Canım inşallah dilediğin gibi hayırlısıyla aynen öyle gerçekleşir herbişey....ona bakarsan
bende eşim askerden gelsin sonra ev alalım sonra şunu yapayım sonra dedim bu arada 2 kere hamile kaldım ama
hamile kalıncada evine gelciek diye bişey yokki canım herşeyin hayırlısı
hayatın bize ne getireceğini inan hiç bilmiyoruz....plan yaptıkça hele hiç olmuyo
eşimin dediği gibi ; olunca herşeye bi çare bulunuyo bende kaptırdım kendimi hayatın akışına
gidiyoruz bakalım....akşamları kpss çalışıyorum haftasonu dikiş dikiyorum
ohh keyfim kahyası ve ben :)
'he birde iş yerinde boş kalan zamanalrımı dil adına değerlendirebilmek için Peter pan'ın
ingilizce baskısını ve ve bir not defteri aldım...cümle cümle çeviriyorum
ve not defterime yazıyorum cümlelere de numara verdim bilmediğim keliemelre
sözlükten yada internetten bakıyorum....yeni öğrendiğim kelimeleride not defterimin arka kısmına 1. sayfadan öğrendiğim kelimeler...2. sayfadan öğrendiğim kelimeler diye not ediyorum
hem kitap okumuş hem ingilizce pratik yapmış oluyorum sadece sana değil herkese tavsiye ederim gayette eğlenceli :)

günaydın bebeğimmm

günaydın :)
bu kadar güzel karşılanacağımı bilseydim, daha önce gelirdim buralara :)
sevgiler

bende 2,5 senelik evliyim, yavaş yavaş bebek çalışmalarına başladık bizde, hayırlısı diyelim

hoşbulduk şekerim inşallah güzel vakit geçiririz...opuyorumnanaktan

evet canım ya banada bi arkadaşım ingilizceyi ögrenebilmem için bi öneride bulunmuştu sevdigin yabancı şarkıları hem söyle söylerkende anlamlarına bakarak çevirmeye çalış demişti baya işe yaramıştıkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

AYLİN20, deniz_incisi, gokcegokce+, hamarat, Hilmi_ve_Fatma, KotuKediSero+, ParadiesAngel+, SeKeR_NaNe, Yavyum, yelizcem, Yildiz10+

kızlar gelenlere hoşgeldin derken kadrolu arkadaşlaarda tünaydın diyorum olumunekankayizsmile

hoşbulduk canım :) bi nefes alamadım sabah beri :)

Kızlar benim çok sancım var, dersim de bitmek üzere eve geçip uzanırım sonra, öpüyorum hepinizi akşam gelirim yine görüşmek üzere canlarım opuyorumnanaktan

güle güle canım gecmıs olsun :teselli:

gunaydın şekerlerımmmm

şerocumm kırmızılar gelmiş aman hoşgelmişşş boşverr hayırlısı boyleymiş aldığın karara sevındımmm ama bu kararn arkasında dur bıtanemm takma tınlama allahımm en kısa zamanda hayırlısıyla verecek bebişini:Saruboceq: senı çok sevıorummmm yerimseniben

elifimmm yınelıorumm allah sabrını versın hayatımm dıyecek kelıme bulamıorum bu durumlardaa uzgunumm allahım kımseye yaşatmasın bu acıyıı :Saruboceq::teselli:

bende yeni sayılırım canım ama burdaki paylaşımlar okadar sıcakki alamıyo insan kendiniii : olur canım olur bebişin bende 3 senelik evliyim daha 1 kerecik hamiş kalabildimm oda gitti tembelim ben tembell

hoşbulduk canım 14 aylık evliyim
bebek düşünüyormusun canım
ya bana neden kimmsecikler sormadı nekadarlık evlisin dieee alınganlık yapimm ascıkk mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ayyy canım sen kaç yıllık evlisin

günaydın kızlar zemuszemus
günaydın canım hoş geldin
günaydın canım
tünaydın canım

hoş geldin canım

:dance::roflol:

ne kadarlık evlısın canmm :roflol::roflol:

ayy şükürrr biride sorduuu-:teytey::teytey::dance::dance: 3 senelik evliyim canım 1,5 senedir korunmuoruz temmuz hamiş adaylarındandım ama 1 ay önce melek oldu bebegim napalımmm kısmettt durmak yok yola devammm :dance::dance:

günaydıııınnn............

günaydın fatmacım hoşgeldin nasılsın?

selam hanımlar bende aylinin arkadaşıyım kalıcıyımm sat 13 eylül ayrıca eflal11 de benim eltim olur iyi vakit geçireceğimizi umuyorum...opuyorumnanaktan

hoşgeldin sende aramıza...güzel paylaşımlar paylaşmak dileğiyleeee opuyorumnanaktan

Kızlar benim çok sancım var, dersim de bitmek üzere eve geçip uzanırım sonra, öpüyorum hepinizi akşam gelirim yine görüşmek üzere canlarım opuyorumnanaktan

oyy canım benim tama git yat sen dinlen...kendine dikkat et emi bitanem çok öpüyorum seni opuyorumnanaktan

hoşgeldin ayşem benimmmmmm opuyorumnanaktan
Şeniz

gunaydın şekerlerımmmm

günaydın bitanemmm hoşgeldinnn opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…