iyi gecelerr kızlarr :92:men gelivedimmmmm:81:hürreme gıcık oluyom bennnn aynı caroline gibiii zaten ses tonu konuşma tarzıda aynı güzelim türkcemizi mahvettiler vallaaa sülümannnnnnnn
ya ayse ilaç verdi ağır bi ilaç ona göre kullancamda off
belirsizlik kötü ya
oooo o zmn ben yelizin yanında kesin manken gibiyimdir
Valla çok isterim Allahtan bi aksilik çıkmazsa gelirim ama dediğim gibi söz vermim çünkü benim meraklı kankam cumadan gelebilirtek gelenim o olur o gelmezse gelirim
yok canım olsa ne güzel olurdu...önümüzdeki yoldan saat başı ist. arabaları geciyo 4 saat filan sürüyo ama benim gelme cesaretim olsaaa gelicemm...
ama neyse koçişim söz verdi burdan gitmeden getirecek ist..
inş. o zaman görüşme fırsatı olur..
Kızlar arkadasım ölü dogum yapmış çok üzüldüm yaaa 21 haftalıktı
ayy ben erkenden hazırladım herşeyi şimdi duyunca korkayada başladım
aaaaaa canım yaaa bak şimdi cok üzüldümm..allahım gani gani sabır versin cok zorr..Kızlar arkadasım ölü dogum yapmış çok üzüldüm yaaa 21 haftalıktı
ayy ben erkenden hazırladım herşeyi şimdi duyunca korkayada başladım
hatice, güzel kızım benim, nihayet gelmiş adetin inan çok sevindim, çünkü ben de yaşadıklarımdan hatırlıyorum insan bebiş yoksa bir an önce gelse de yeni ayda yeni heyecanlara koşsa diye bekliyor gerçekten, sen bundan sonra moralini yüksek tut, sağlam dur ve en önemlisi stresten uzak dur güzelim.
Kocişini bebeğin gibi şefkat göster, geçen yazdıklarını okurken ağladım vallahi, çok acıttı içimi ya....
Ama en azından sana açılabilmiş bu bile güzel
hoşgeliveeeediiiin gariiiii,
ya ben başlamadım hiç bu diziye ama hep anlatmışsınız meraklandım şimdi carolin orda da mı var yoksam, ay boğarım valla görsem
canım bende ösledim seniii..bu arada incinin odası gelmiş güle güle kullanın ama erken olmuş sen daha beklemiyodun sonucta..neyse gelmiş gelmiştirr biran önce yerleştirisin hiç olmassa...
sen işlerini hallet daha sonra bol bol görüşürüzzz kuşumm...
çok üzüldüm, kıyamam ben ona, fatoşum korkma tevekkül et, sen elinden gelen özeni göster bebişine ve kendine, gerisini Allah'a bırak, kendine bu şekilde telkinde bulun ve motive et, güzel şeyler düşün.....
tamam canım elebılırsen beklıyoruz mutlaka :))
inanmıyorum
Allah sabır versin diyecek bişey bile bulamıyoum
Allah ım rahman rahim ismiyle yardıumcısı olsun...
aslında bayada olmuş canımm düşmesi lazımdı..ama benim ikinci adetim bu
ve doğum yapalı ikibucuk ay oldu daha düşmemişmidir betahcg
emoşş hoşgeldin canımmm....iyi gecelerr kızlarr :92:men gelivedimmmmm:81:hürreme gıcık oluyom bennnn aynı caroline gibiii zaten ses tonu konuşma tarzıda aynı güzelim türkcemizi mahvettiler vallaaa sülümannnnnnnn
inş. ayşemmm..hepinize sözüm olsunn..istanbula geldiğinde ama mutlaka görüşelim
bi damla sakızlı kahvede enle içelim kırk yıl hatrımız olsun bebekk...
kızlar cıkıyorum ben hayırlı geceleer
öpüyorum herkesi
ayyy cok sağol hatunummmm...evet yaa bebiş yoksa biran önce gelsinde yeni heyecanlarla devam edelim yola istiyo insan..
oyyy koçişim benimm allahım izin verirse inş. baba olmakta nasip olcak onaa cünki o bunu coktan hak etti..:98:
merhabalar ben yeni girdim siteye nasılsınız geziniyorum öyle
merhabalar ben yeni girdim siteye nasılsınız geziniyorum öyle
afferin sana hep böyle ol, böyle şeyler duyayım senden de aklım bir de sende kalmasın güzelim,
aaaaaa canım yaaa bak şimdi cok üzüldümm..allahım gani gani sabır versin cok zorr..
şu hani senin komşun olanmı sürekli görüştüğün...
senden hemen öyle şeylere takılma bakimm arkadaşının başına gelen senin başınada gelecek hali yok..olumlu düşünn kuşumm...
tabiki etkilenmemek elde değil ama allahım takdiri sonucta...
Yok canım o değil bu zonguldaktaydı eşimin askerlik arkadası kız halen hastanedeymiş
ne bilim şimdiden herşey hhazır dua et nolur hatcem ya incim gelsin saglıkla hayırlısıya
Hadi tutmim seniiii
oyy kalmasın ablacımm ben iyiyimmm...
ee bu arada sen ne yaptın ameliyat oldunn..ne zaman dönüyosun bakalım yeşil sahalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?