Birlikte uyumak?

biz sevgiliyken aynı evde yaşıyorduk aileside biliyordu buna rağmen eşimin ailesinin evine gittiğimizde beraber yatmadık hiç.

sebebi de saygısızlık olur diyeydi.
annesi de hakkımda bişey düşünse düşünürdü biliyordu şehir dışında beraber kaldığımızı ama biz onunla aynı çatı altında iş resmileşmeden aynı yatağa girmedik.

tercih meselesi.

Aysenaz onceki konunu okudum, mecbur kalmissin nisanlinin ailesinin yaninda kalmaya anliyorum seni. Simdi ortalik sut liman hersey yolunda gibi gozukuyor ama yarinin neler getirecegini bilemezsin. Nisanlin ve ailesi hakkinda kotu birsey kast etmiyorum fakat insanoglu cig sut emmis. Yarin isler tersine doner bir kavga esnasinda kullanabilirler bunu. Herseyi dusunmek lazim. Eger senin yerinde olsaydim bir an once yurt falan ayarlamaya calisirdim eger o evde kalmak zorundaysam da nisanlimin kiz kardesiyle ayni odada kalmaya devam ederdim kendime yurt, ev vs ayarlayana dek.

Daha önceki konumu okumuş olanlar bilir bazı durumlardan ötürü nişanlımın ailesiyle kaldıgı eve taşındım. Bana karşı davranışları çok güzel annesiyle kız kardeşiyle de çok iyi anlaşıyorum. Sorunum şu ki nişanlımın kız kardeşiyle aynı odada kalıyorum ama nişanlım onunla birlikte uyumamı istiyor. Ben de istiyorum geceleri ona sarılarak uyumayı ama reddediyorum onu sonuçta annesi var kız kardeşi var nasıl düşünürler bilemiyorum. :KK51: Nişanlım da ısrar ediyor ailem kötü bir şey düşünmez hakkında onlar seni biliyor vs. Çok kararsız kaldım kızlar siz olsanız napardınz?
gelin ata binmiş ya nasip demiş ..ama sen benim oğlumun nişanlısı ol gel bizde kal birde oğlumun yatağında oğlumla yat olacağı söyleyim bu bana ters benim için yerli yerinde bir kız değilsin (yanlış anlaşılcak ama kendi içimde olduğundan yazıyorum elalemin yattığı kalktığı beni ilgilendirmez bana göre basit birisindir ve ben bu nişanı napar neder bozarım..)bilirsiniz erkek anaları gayette net bozuyor işleri..nişanlını tabiki reddet ya da nikahı yapın düğün tarihini öne çekin aynı odada yatmayı tek bir şey için istediğini sende gayet biliyorsun

Konuyu biliyorum tamam şimdilik kalmakla iyi yapmışsınız ama bir an evvel başka bir çözüm bulmalısınız.

Sakın birlikte uyumayın,muhakkak gözlerinden düşersiniz, hiç hoş olmaz, yakışık değil

Daha önceki konumu okumuş olanlar bilir bazı durumlardan ötürü nişanlımın ailesiyle kaldıgı eve taşındım. Bana karşı davranışları çok güzel annesiyle kız kardeşiyle de çok iyi anlaşıyorum. Sorunum şu ki nişanlımın kız kardeşiyle aynı odada kalıyorum ama nişanlım onunla birlikte uyumamı istiyor. Ben de istiyorum geceleri ona sarılarak uyumayı ama reddediyorum onu sonuçta annesi var kız kardeşi var nasıl düşünürler bilemiyorum. :KK51: Nişanlım da ısrar ediyor ailem kötü bir şey düşünmez hakkında onlar seni biliyor vs. Çok kararsız kaldım kızlar siz olsanız napardınz?

Bugün ilişkileriniz iyi ama yarın ne olacağı belli olmaz .. O yüzden sen nişanlından ayrı uyumaya devam et ..

valla ben farklı düşünüyorum.

eğer ki onların ailesinde kalıyorsanız ve birlikte yatacaksanız bu karar size ait elbette ama, sizin aileniz bu durumun ne kadarından haberdar?!
Arkasında duramayacağınız bir şey yapmayın.

o eve gitmeniz hata cok buyuk hem de. yagmurdan kacarken doluya tutulacaksiniz benden soylemesi.cunku insanlar artik kotu dedikodunuzu da yapacaklar yeri gelince sizden rahatsiz da olacaklar.nisanlinla hic mi kavga etmeyeceksin napicaksin o zaman cok sacma bi durumun icindesin bence. bikac gun kalip sonra guzelce eve donmek istedigini soylemelisin ki ileride uzulmeyesin

Sizin aileniz biliyor mu bu arada?
Kendi ailenizi de küçültmüş olursunuz eğer bir de aynı odayı paylaşırsanız.

Başka ev bulun bir an önce veya düğünü hızlandırın

Annen baban iyi guvenip nisanlinda uyumana izin veriyolar. ha kiz arkadasinla kaldigin ev, ha nisanlinla kaldigin ev. ne fark ediyoki bu durumda. yargilamak tabiki bize dusmez ama madem sordun soyleyelim. cok yanlis bisey yaptigin sey,
benim babam nisanlanip ayrildigim kisiyle disari bes dk cikmama bile izin vermezdi. degil uyumak karsi karsiya gelip konusamiyoduk bile.
simdi dusunuyorum iyi yapmis diyorum tabikide, o zamanlar cok uzulurdum kizardim babama. ama simdi iyikide gondermemis diyorum. bazi arkadaslar yazmislar : gelin ata binmis ya nasip demis diye, Allah bozmasin insallah ama yarin oburgun bi sorun olur sizin duyacaginiz ilk cumlelerden biri sen bizim evimizde kaldin olur.

Önceki konunuzu okuyup döneceğim. Ama ben kalmazdim nisanlimla herhalde.. yanlis anlamasinlar diye odasinda iken bile tek kalmiyorum. Salonda falan bitlikte ders calisiyoruz ama oda biraz daha farkli.. hele ki gece uyumak yanlis anlasilmaya musait..
Bazen nişanlımın odasına gidiyorum birlikte oturuyoruz kapı açıksa annesi kapatıyor falan siz rahat olun diyor. Bilmiyorm kötü düşünen bir kadın oldugunu düşünmüyorm ama tabi ilerde ne yapacagı belli olmaz

Bazen nişanlımın odasına gidiyorum birlikte oturuyoruz kapı açıksa annesi kapatıyor falan siz rahat olun diyor. Bilmiyorm kötü düşünen bir kadın oldugunu düşünmüyorm ama tabi ilerde ne yapacagı belli olmaz
haklisin ama kayinvalide kendi kizini gonderebilecekmi bakalim nisanlisinin evine. ve ayni seyi kendi kizina yapilinca kendisini kizini guvende hissedecekmi ?

ay saçmalama yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş olursun, ya yokmu başka arkadaşın birlikte ev tutacak? git özel yurtlardan sor bikaç aylığına. ve tabiki nişanlınla annesinin evinde birlikte uyuma, asla!
Haftaya cuma bitiyo okulm sonra çıkıcam zaten onların evinden seneye devam etmicek bu böyle. Bir haftalık idareten burdayım

Zaten nişanlısın,biraz daha sabredin.

Burda kaçınçı söyleyişim bilmiyorum,Kına gecesi biten bir ilişkiye şahit olduğumdan beri ,hiç birşeye güvenmiyorum.

Ailesinin yanında evli bile olmadan henüz,aynı odayı paylaşırken nasıl rahat edeceksin?

Ben edemezdim,

Sizin kararınız artık.

Back
X