Birlikte uyumak?

Bazen nişanlımın odasına gidiyorum birlikte oturuyoruz kapı açıksa annesi kapatıyor falan siz rahat olun diyor. Bilmiyorm kötü düşünen bir kadın oldugunu düşünmüyorm ama tabi ilerde ne yapacagı belli olmaz
Ayni kadin kendi kizi ve nisanlisinin odasinin kapisini kapayip relax olun gencler yaa modunda olur mu ? Hiç sanmiyorum.

Daha önceki konumu okumuş olanlar bilir bazı durumlardan ötürü nişanlımın ailesiyle kaldıgı eve taşındım. Bana karşı davranışları çok güzel annesiyle kız kardeşiyle de çok iyi anlaşıyorum. Sorunum şu ki nişanlımın kız kardeşiyle aynı odada kalıyorum ama nişanlım onunla birlikte uyumamı istiyor. Ben de istiyorum geceleri ona sarılarak uyumayı ama reddediyorum onu sonuçta annesi var kız kardeşi var nasıl düşünürler bilemiyorum. :KK51: Nişanlım da ısrar ediyor ailem kötü bir şey düşünmez hakkında onlar seni biliyor vs. Çok kararsız kaldım kızlar siz olsanız napardınz?
Kız kardeşiyle uyu. Evlenince zaten beraber olacaksınız. Bildiğin çocuk kanına girmeye çalışıyor...
Ben rahattimdir bu konulara ama ruhsal bedensel dusuncesel olarak o(pusup sevişmeye) hazır olmak , ağlayıp zirlamadan sonucu ne olursa olsun , düşünüp yapılması taraftarıyım. Doğum kontrol yöntemlerini de bilmek gerekir.vs vs vs...

Gelin ata binmiş ya nasip demiş.
İnsanlar nikah masasından bile kalkabiliyor.

Nişanlının evinde tek başına kalmak hem de uzun süreli bile benim için çok ters annesi bilirken nişanlı ile uyumak..

Senin kv nı bilemem de Türkiye'deki kvlerin %90 ı kaldıramaz bunu, bir yere koyar.
Bir yerde de önüne getirir valla..

Seninki hangi yüzdelikte bilemiycem..

Ev arkadasi surekli farkli farkli erkek getiriyordu eve. o yüzden dönemi bitirene kadar sanirim nisanlisina tasinma karari almış. Ailesi de kaaldigini bilse her türlü dertlenecegi icin evden ayrildigini da nisanlisinda kaldigini da soyleyememis. Yeni donemde yurda bakacak.
Iyı yapmamış. Otelde kalsaydı o arada yurt baksaydı daha hayırlıydı. Kiminiz için sorun olmayabılır ama ailesıne soylemedıgıne gore hoş karsılamayacakları bişey olmuş. Evlenecegı erkegın ailesi karsısında ailesini bıyle bır duruma dusurmesi hoş olmamış. Bugun degılse yarın başına kakıcaklar ve en onemlisi aılesı ogrendıgınde cok mahcup olucak kırılacaklar. Bi de aynı odada yatmaktan bahsedıyor. Kız bizim artık düğün müğün yapmıyoruz derlerse şaşırmam

Daha önceki konumu okumuş olanlar bilir bazı durumlardan ötürü nişanlımın ailesiyle kaldıgı eve taşındım. Bana karşı davranışları çok güzel annesiyle kız kardeşiyle de çok iyi anlaşıyorum. Sorunum şu ki nişanlımın kız kardeşiyle aynı odada kalıyorum ama nişanlım onunla birlikte uyumamı istiyor. Ben de istiyorum geceleri ona sarılarak uyumayı ama reddediyorum onu sonuçta annesi var kız kardeşi var nasıl düşünürler bilemiyorum. :KK51: Nişanlım da ısrar ediyor ailem kötü bir şey düşünmez hakkında onlar seni biliyor vs. Çok kararsız kaldım kızlar siz olsanız napardınz?
Iyı yapmamışsın. Otelde kalsaydın o arada yurt baksaydın daha hayırlıydı. Kiminiz için sorun olmayabılır ama ailene soylemedıgıne gore hoş karsılamayacakları bişey olmuş. Evlenecegın erkegın ailesi karsısında ailesini bıyle bır duruma dusurmen hoş olmamış. Bugun degılse yarın başına kakıcaklar ve en onemlisi aılen ogrendıgınde cok mahcup olucak kırılacaklar. Bi de aynı odada yatmaktan bahsedıyorsun. Kız bizim artık düğün müğün yapmıyoruz derlerse şaşırmam

Ayni kadin kendi kizi ve nisanlisinin odasinin kapisini kapayip relax olun gencler yaa modunda olur mu ? Hiç sanmiyorum.
Evlenince anlaşılır o. Ama en kotusune de hazırlıklı ol. Bana kalsa yıl yakınken çık o evden. Nişan ne ki ya? Ben 3 yul nişanlı kaldım fakat ayrılduk.Yakınlaşma olmadı cok sukur. Olsa cok pişman olurdum eminin. İçindeyken hersey güllük gülistanlıkken bişey olmaz, guvenıyorum dersın de Allah korusyn anlaşmazlık oldugunda en ıyısı bıle tırnaklarını cıkarıyor.

önceki konunda nişanlının evine taşındığını yazınca bile pek hoş karşılamadım ama mecbur kaldın. diğer evden kendini kurtarman grkiyodu. nişanlının aileside iyi insanlarmış seni eve aldılar. iyi niyeti kötüye kullanmayın nefsinize yenik düşmeyin. sadece uyumakla kalmaz o iş. ailene eve gidincemi söyliceksin

önceki konunda nişanlının evine taşındığını yazınca bile pek hoş karşılamadım ama mecbur kaldın. diğer evden kendini kurtarman grkiyodu. nişanlının aileside iyi insanlarmış seni eve aldılar. iyi niyeti kötüye kullanmayın nefsinize yenik düşmeyin. sadece uyumakla kalmaz o iş. ailene eve gidincemi söyliceksin
Evet eve gidince söylemeyi düşünüyorum

onlarla olacak en ufak bir tartışmanızda pişirip pişirip önünüze koyarlar. sen yokken sağa sola dedikodu yaparlar. bütün millet duyar. pişman olursun. elalemin ağzı torba değilki büzesin

ailesinin evinde yapma derim

Kesinlikle o evden ayrıl yurtla Konuş bi hafta idare edebilirler sanırım..kendini ve ailenin gururunu düşün eğer annen o evde kaldığını öğrenirse sana olan güveni kırılmaz mı ? Nişanlının ailesine karşı mahçup düşmez mi ? Hem kayınvaliden ne kadar iyi olursa olsun bi kavga anında başına kalkar..ayrıca nişanlının da böyle bi talepte bulunması çok yanlış seni zor durumda bırakması..

Herhangi bir özel yurtla konuşup harçlığın fiyatına kalabilirsin. Bildiğim kadarıyla son birkaç hafta kaldı okulların kapanmasına. Zaten final zamanı da geliyor gider okulunda çalışırsın ders. "Beni misafir ettiğiniz için teşekkür ederim zor durumdaydım şimdi yer ayarladım kendime." de ve git. Bi duruşun olsun. En azından bu saatten sonra. Yoksa çok pişmanlığın olur, burdaki tecrübeleri dinle derim, hepsi yaşanmışlıklar.

Iyı yapmamış. Otelde kalsaydı o arada yurt baksaydı daha hayırlıydı. Kiminiz için sorun olmayabılır ama ailesıne soylemedıgıne gore hoş karsılamayacakları bişey olmuş. Evlenecegı erkegın ailesi karsısında ailesini bıyle bır duruma dusurmesi hoş olmamış. Bugun degılse yarın başına kakıcaklar ve en onemlisi aılesı ogrendıgınde cok mahcup olucak kırılacaklar. Bi de aynı odada yatmaktan bahsedıyor. Kız bizim artık düğün müğün yapmıyoruz derlerse şaşırmam

Birde üniversite ortami arkadaslar birbirinde rahat kalir. Birinden rica edebilirdi ama her arkadaslik bir olmayabiliyor elbette..
bazen nisanlimin kardesi bizde kalsan sabahlariz film izleriz falan diyor.. nisanlim ayni bahcede baska bir odada kaliyor ev müsait falan diye.. ama kalmam yani gerek yok su asamada.. bizimki keyfi ama arkadasinki biraz zorunluluk ama careler uretilebilir elbet. Tabi bize sordugu sorunun cevabi bu konustuklarimiz degil :)

Herhangi bir özel yurtla konuşup harçlığın fiyatına kalabilirsin. Bildiğim kadarıyla son birkaç hafta kaldı okulların kapanmasına. Zaten final zamanı da geliyor gider okulunda çalışırsın ders. "Beni misafir ettiğiniz için teşekkür ederim zor durumdaydım şimdi yer ayarladım kendime." de ve git. Bi duruşun olsun. En azından bu saatten sonra. Yoksa çok pişmanlığın olur, burdaki tecrübeleri dinle derim, hepsi yaşanmışlıklar.

En makulu bu arkadasimizn yazdigi..

Back
X